Dell Inspiron 15 3525 15.6" FHD 120Hz (Ryzen 5-5500U/8GB/512GB SSD/W11 Home) (US Keyboard)
Laptops

Dell Inspiron 15 3525 15.6" FHD 120Hz (Ryzen 5-5500U/8GB/512GB SSD/W11 Home) (US Keyboard)Κωδικός: 41152514

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080 WVA 120Hz
  • Μνήμη RAM 8GB DDR4 3200MHz
  • SSD 512GB M.2 PCIe NVMe
  • Βάρος 1.9Kg
Δες όλη την περιγραφή
439,00
ΠαράδοσηΠαρ, 30 Αυγ - Τρί, 03 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Dell

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 439,00 €

Περιγραφή

Το Dell Inspiron 3525 απευθύνεται σε ανθρώπους που χρειάζονται ένα φορητό υπολογιστή για καθημερινή χρήση, όπως πλοήγηση στο διαδίκτυο, έγγραφα, προβολή ταινιών και άλλες καθημερινές δραστηριότητες. Επίσης είναι ιδανικός για φοιτητές και προγραμματιστές καθώς ζυγίζει μόλις 1.69kg. Τέλος, φορτίζει πολύ γρήγορα, 80% σε μόλις 60 λεπτά.

Μοντέρνος, προσεγμένος σχεδιασμός

Συνδεθείτε με μια ενσωματωμένη κάμερα web HD που σας κάνει να φαίνεστε υπέροχοι. O υπολογιστής σας έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε τακτική χρήση, με μικροσκοπικά λαστιχένια πόδια και προφυλακτήρες στον μεντεσέ που τον εμποδίζουν να γλιστρήσει και παρέχουν πρόσθετη σταθερότητα όταν βρίσκεται σε σκληρές επιφάνειες.

Καθημερινές εκκρεμότητες, Τέλος

Επωφεληθείτε από τα ευρύχωρα πληκτρολόγια και μια ευρύχωρη επιφάνεια αφής που διευκολύνει την πλοήγηση. Το λογισμικό ComfortView, το οποίο είναι μια λύση πιστοποιημένη από την TUV Rheinland, μειώνει τις επιβλαβείς εκπομπές μπλε φωτός για να διατηρεί τα μάτια σας άνετα για παρατεταμένους χρόνους προβολής.

Εργαστείτε εργονομικά με έναν μεντεσέ ανύψωσης για πιο άνετη γωνία πληκτρολόγησης, ενώ τα κομψά στενά περιγράμματα τριών όψεων παρέχουν μια καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Επεξεργαστής

Ο επεξεργαστής Ryzen 5 5500U είναι ένας επεξεργαστής για φορητούς υπολογιστές (laptop) που κατασκευάζεται από την εταιρεία AMD. Ανήκει στην αρχιτεκτονική Zen 2 και προσφέρει έξι πυρήνες και δώδεκα threads επεξεργασίας. Ο επεξεργαστής διαθέτει μια βασική συχνότητα λειτουργίας 2,1 GHz και μπορεί να αυξηθεί σε 4,0 GHz με την τεχνολογία Boost.

Προσφέρει καλή απόδοση για καθημερινές εργασίες όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία εγγράφων, αναπαραγωγή πολυμέσων και παιχνίδια ελαφριάς έντασης. Διαθέτει ενσωματωμένο γραφικό επεξεργαστή AMD Radeon, ο οποίος παρέχει αξιοπρεπή γραφικά για πολλές εφαρμογές.

Κάμερα FHD

Με την κάμερα FHD σε συνδυασμό με υλικό μείωσης του προσωρινού θορύβου και λογισμικό μεγάλου δυναμικού εύρους, θα φανείτε με ευκρίνεια. Βεβαιωθείτε ότι ακούγεστε με ενσωματωμένα διπλά μικρόφωνα. Όταν πρέπει να αποσυνδεθείτε, ένα μηχανικό κλείστρο απορρήτου της κάμερας σας προσφέρει ηρεμία.

Με έμφαση στην ανακύκλωση

Το Inspiron σας έχει πιστοποίηση EPEAT Silver. Επιπλέον, τα βαμμένα εξαρτήματα του φορητού υπολογιστή σας χρησιμοποιούν υδατοδιαλυτή βαφή χαμηλής περιεκτικότητας σε VOC (Volatile Organic Compounds), ενώ το κάτω κάλυμμα ενσωματώνει ανακυκλωμένα πλαστικά.

Τέλος, το κουτί συσκευασίας του φορητού υπολογιστή σας χρησιμοποιούν 100% ανακυκλωμένο χαρτί, ενώ άλλα εξαρτήματα συσκευασίας αποτελούνται από έως και 90% ανακυκλωμένα υλικά.

Τεχνολογία εύκολης χρήσης

Οι δυνατότητες ExpressCharge ελαχιστοποιούν τον χρόνο που ξοδεύετε συνδεδεμένοι σε μια πρίζα και θα επαναφορτίσουν την μπαταρία σας έως και 80% σε 60 λεπτά, ενώ μια προαιρετική θύρα Type-C™ σας επιτρέπει να συνδέετε εύκολα μικρότερες συσκευές στον φορητό υπολογιστή σας με την πρώτη προσπάθεια.

Μια θύρα Type-C σε ένα laptop έχει αρκετά πλεονεκτήματα:

  • Γρήγορη μεταφορά δεδομένων: Η θύρα Type-C υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων ως 10Gbps, επομένως μπορεί να μεταφέρει μεγάλα αρχεία με μεγάλη ταχύτητα.

  • Φόρτιση: Η θύρα Type-C υποστηρίζει τη φόρτιση του laptop και άλλων συσκευών, όπως smartphones και tablets, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη μεταφορά δεδομένων.

  • Συμβατότητα: Η θύρα Type-C είναι συμβατή με πολλά πρότυπα σύνδεσης, όπως USB, Thunderbolt και DisplayPort, επιτρέποντας τη σύνδεση με διάφορες συσκευές και την επέκταση των λειτουργιών του laptop.

  • Ευελιξία: Με τη θύρα Type-C, μπορείτε να συνδέσετε εξωτερικές οθόνες, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, και άλλες συσκευές, χωρίς να χρειάζεστε πολλαπλές θύρες σύνδεσης

Αποθηκευτικός χώρος

Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD PCIe NVMe χωρητικότητας 512GB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.

Το NVMe (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD.

Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το laptop είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Συνδεσιμότητα

1. Αναγνώστης καρτών SD

2. USB 2.0

3. Υποδοχή ακουστικών

4. Υποδοχή τροφοδοσίας

5. HDMI 1.4

6. USB 3.2 Gen 1 Type A

7. USB 3.2 Gen 1 Type-A ή USB 3.2 Gen 1 Type-C™ (μόνο δεδομένα)

Κατασκευαστής

Dell

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 5
Μοντέλο
5500U
Συχνότητα
2,1 GHz
Γενιά
Zen 2

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD
Ρυθμός ανανέωσης
120 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
8 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
AMD
Μοντέλο
Radeon Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,9 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μοντέλο
Dell Inspiron

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν