Βούρτσα Καθαρισμού / Πλυσίματος για Αμάξωμα 60-100cm
Σφουγγάρια/Πανιά Αυτοκινήτου

Βούρτσα Καθαρισμού / Πλυσίματος για Αμάξωμα 60-100cmΚωδικός: 41173338

Η βούρτσα καθαρισμού και πλυσίματος C2907 είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για την περιποίηση του αυτοκινήτου σας. Με την δυνατότητα επέκτασης

Δες όλη την περιγραφή

Η βούρτσα καθαρισμού και πλυσίματος C2907 είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για την περιποίηση του αυτοκινήτου σας. Με την δυνατότητα επέκτασης

Δες όλη την περιγραφή
6,99
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 6,99 €

Περιγραφή

Η βούρτσα καθαρισμού και πλυσίματος C2907 είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για την περιποίηση του αυτοκινήτου σας. Με την δυνατότητα επέκτασης, αυτή η βούρτσα προσφέρει εξαιρετική ευελιξία, επιτρέποντάς σας να φτάσετε ακόμα και στα δυσπρόσιτα σημεία του οχήματός σας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για το πλύσιμο του αμαξώματος, των παραθύρων ή των ζαντών, αυτή η βούρτσα προσφέρει αποτελεσματική και άνετη λύση.

Το πτυσσόμενο κοντάρι, με ρύθμιση μήκους από 60 έως 100 εκατοστά, προσφέρει το ιδανικό μήκος για χρήση σε όλο το αμάξωμα. Επιπλέον, η κατασκευή της βούρτσας από μικροΐνες διασφαλίζει ανώτερη αντοχή και απόδοση. Οι μικροΐνες είναι γνωστές για την ικανότητά τους να συλλέγουν αποτελεσματικά τη βρωμιά και τους ρύπους, ενώ παράλληλα προστατεύουν τις επιφάνειες από γρατζουνιές και ζημιές.

Πολλαπλή χρήση

Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της βούρτσας C2907 είναι η δυνατότητα μετατροπής της σε βούρτσα χειρός. Αυτό το χαρακτηριστικό αυξάνει την ευελιξία της βούρτσας, επιτρέποντάς σας να τη χρησιμοποιείτε με εξίσου ευκολία ακόμα και όταν δεν απαιτείται η επέκταση του κονταριού. Αυτή η πολυλειτουργική λειτουργία σας εξοικονομεί χρόνο και προσφέρει αποτελεσματικότητα σε κάθε στάδιο του καθαρισμού.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
C2907
Είδος
Βούρτσα
Χρήση
Καθαρισμού, Πλυσίματος
Μέρος Αυτοκινήτου
Αμάξωμα

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

68 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Andreas_A65

Καλημέρα σας, στη βούρτσα καθαρισμού περιλαμβάνεται και το κοντάρι της μαζί στην ανωτέρω τιμή;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)