Headphones

Sony WH-1000XM5 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας Midnight BlueΚωδικός: 41241253

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χρόνος Λειτουργίας 30 ώρες
  • Χρόνος φόρτισης 3.5 ωρες
  • Active Noise Cancelling
  • Bluetooth Έκδοση 5.2
  • Οδηγοί 30mm
  • Αισθητήρας αφής
Δες όλη την περιγραφή
319,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 319,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    319,00 €

  2. 612,82 €

  3. 619,17 €

  4. 531,10 €

  5. 446,56 €

  6. 553,33 €

  7. 381,28 €

  8. 388,50 €

  9. 382,80 €

  10. 329,00 €

  11. 548,22 €

  12. 616,86 €

Περιγραφή

Τα ακουστικά Sony WH-1000XM5 απευθύνονται σε ανθρώπους που αναζητούν υψηλής ποιότητας ακουστικά με αναπαραγωγή υψηλής ανάλυσης, ενεργή ακύρωση θορύβου και άνεση κατά τη χρήση τους. Είναι κατάλληλα για χρήση σε καθημερινές δραστηριότητες, όπως ταξίδια, γραφείο, σπίτι και για απόλαυση μουσικής και άλλων πολυμέσων. 

Δύο επεξεργαστές ελέγχουν πολλαπλά μικρόφωνα για αξεπέραστη εξουδετέρωση θορύβου, ενώ η λειτουργία Auto NC Optimizer βελτιστοποιεί αυτόματα την εξουδετέρωση θορύβου με βάση τις συνθήκες χρήσης και το περιβάλλον σας. Η ρύθμιση του ήχου με εξατομικευμένο τρόπο μέσω της εφαρμογής Sony Headphones Connect, τα καθιστά ιδανικά για ακρόαση μουσικής, βίντεο και ταινιών. Η  ειδικά σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης 30 mm προσφέρει ανώτερη ποιότητα ήχου για όλη σας την ψυχαγωγία.

Κορυφαία λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου

Από τον θόρυβο του αεροπλάνου μέχρι τις φωνές των ανθρώπων, τα ασύρματα ακουστικά WH-1000XM5 με εξουδετέρωση θορύβου πολλαπλών μικροφώνων αποσβένουν ακόμα περισσότερους ήχους υψηλών και μεσαίων συχνοτήτων. Με τη λειτουργία Auto NC Optimizer, η εξουδετέρωση θορύβου βελτιστοποιείται αυτόματα αναλόγως των συνθηκών χρήσης και του περιβάλλοντος.

Η καλύτερη τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου γίνεται ακόμα καλύτερη

Δείτε πώς αυτά τα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου της Sony συνδυάζουν την καλύτερη τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου με εξαιρετικό ήχο, για πραγματικά μοναδική εμπειρία ακρόασης.

Κορυφαία ποιότητα κλήσης

Η τεχνολογία Precise Voice Pickup χρησιμοποιεί τέσσερα μικρόφωνα beamforming και έναν αλγόριθμο μείωσης θορύβου που βασίζεται σε AI για να απομονώνει με ακρίβεια τη φωνή σας. Μια νέα δομή μείωσης θορύβου ανέμου ελαχιστοποιεί τον θόρυβο του ανέμου κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Όπου κι αν βρίσκεστε, θα ακούτε και θα ακούγεστε πάντα καθαρά.

Εκπληκτικός ήχος, σχεδιασμένος για τελειότητα

Η ειδικά σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης 30 mm (ακριβείας) με ελαφρύ και άκαμπτο θόλο από ανθρακονήματα βελτιώνει την ευαισθησία στις υψηλές συχνότητες, για πιο φυσική ποιότητα ήχου. Οι τεχνολογίες της Sony περιλαμβάνουν συγκόλληση χωρίς μόλυβδο με χρυσό για εξαιρετική αγωγιμότητα, αντίσταση κορυφαίου ήχου για ομοιόμορφη κατανομή ισχύος και βελτιστοποιημένο κύκλωμα για βελτιωμένο λόγο σήματος προς θόρυβο και καθαρό, σταθερό ήχο.

Άνεση ολόκληρη την ημέρα με σχεδίαση απόσβεσης θορύβων

Ακουστικά soft fit leather. Αυτό το υλικό εφαρμόζει γύρω από το κεφάλι ασκώντας λιγότερη πίεση στα αυτιά, ενώ απομονώνει τους εξωτερικούς ήχους. Η σχεδίαση απόσβεσης θορύβων με μη κλιμακωτό ρυθμιστικό, ομαλή περιστροφή και στήριγμα καθιστά τη χρήση των WH-1000XM5 μια ευχάριστη εμπειρία.

Τεχνολογία πολλαπλών αισθητήρων θορύβου

Με τέσσερα μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό, είναι η μεγαλύτερη καινοτομία μας στην εξουδετέρωση θορύβου. Ο ήχος περιβάλλοντος αποσβένεται με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια για δραματική μείωση του θορύβου υψηλής συχνότητας. Χάρη στη λειτουργία Auto NC Optimizer, η απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου βελτιστοποιείται πάντα και αυτόματα αναλόγως των συνθηκών χρήσης και των εξωτερικών περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως η ατμοσφαιρική πίεση.

Ασύγκριτη ακύρωση θορύβου

Ειδικά αναπτυγμένος από την SONY, ο ενσωμ. επεξεργαστής V1 ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητες του επεξ. εξουδετ. θορύβου HD QN1. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός τεχνολογίας ελέγχει οκτώ μικρόφωνα για να προσφέρει πρωτοφανή ποιότητα εξουδετέρωσης θορύβου.

Ο έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου προσαρμόζεται αυτόματα στις δραστηριότητές σας

Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου είναι μια έξυπνη λειτουργία που αντιλαμβάνεται πού βρίσκεστε και τι κάνετε, και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του ήχου περιβάλλοντος για ιδανική εμπειρία ακρόασης. Όταν ενεργοποιηθεί, μαθαίνει να αναγνωρίζει τη συμπεριφορά σας και τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά, όπως τον χώρο εργασίας σας ή ένα αγαπημένο καφέ, και προσαρμόζει τον ήχο αναλόγως.

Ειδικά σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης 30 mm

Η ειδικά σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης 30mm με μαλακή άκρη ενισχύει την εξουδ. θορύβου, για μουσική με ακρίβεια χωρίς θόρυβο περιβάλλοντος. Με συνθετικό υλικό από ανθρακονήματα, το βάρος είναι μικρό και ο θόλος εξαιρετικά άκαμπτος, βελτιώνοντας τη διαύγεια του ήχου, ειδικά στις υψηλές συχνότητες.

Για καθημερινή ευκολία, απλώς χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Speak-to-Chat

Μόλις ξεκινήσετε μια συζήτηση, το Speak-to-Chat σταματάει τη μουσική και αφήνει να περάσει ο ήχος, χρήσιμο αν δεν θέλετε να βγάλετε τα ακουστικά ή αν θέλετε να μιλήσετε hands-free. Η έξυπνη λειτουργία χρησιμοποιεί μικρόφωνα στα ακουστικά και προηγμένη επεξεργασία σήματος ήχου για αναγνώριση και αντίδραση στη φωνή σας. Μόλις τελειώσει η συνομιλία, η μουσική αρχίζει αυτόματα.

Πολλαπλά μικρόφωνα, εστιασμένα στη φωνή σας

Με τέσσερα μικρόφωνα beamforming, αυτά τα ακουστικά είναι βαθμονομημένα ώστε να πιάνουν μόνο τη φωνή σας. Με τον βελτιωμένο λόγο σήματος προς θόρυβο πιάνουν κάθε λέξη, ακόμα και όταν υπάρχει πολύς θόρυβος τριγύρω.

Απόλυτα καθαρές κλήσεις, χωρίς θόρυβο

Με την τεχνολογία Precise Voice Pickup και την προηγμένη επεξεργασία ηχητικού σήματος, θα ακούγεστε πεντακάθαρα, ακόμη και σε θορυβώδες περιβάλλον. Ο αλγόριθμος μείωσης θορύβου αναπτύχθηκε με μηχανική εκμάθηση AI χρησιμοποιώντας περισσότερα από 500 εκατομμύρια φωνητικά δείγματα, για την κατάργηση του θορύβου περιβάλλοντος και την καθαρή εξαγωγή της φωνής σας σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλόντων.

Γρήγορη πρόσβαση στην αγαπημένη σας μουσική

Με τη Γρήγορη πρόσβαση, ρυθμίζετε τα ακουστικά με μόλις δύο ή τρία πατήματα ώστε να συνεχίζουν το Spotify, χωρίς να αγγίξετε το smartphone.

Άμεση παύση. Άμεση έναρξη.

Απλώς βγάλτε τα ακουστικά και η μουσική σταματά – ένας χωρητικός αισθητήρας γνωρίζει πότε τα φοράτε. Βελτιώνει επίσης την ακρίβεια της ανίχνευσης και τον σχεδιασμό. Ξαναφορέστε τα ακουστικά και η μουσική ξαναρχίζει αυτόματα.

Έλεγχος με τη φωνή σας

Hands-free άνεση – Πείτε "Hey Google" ή "Alexa", για τη φωνητική βοήθεια που προτιμάτε.11 Ακούστε μουσική, συνδεθείτε με φίλους, λάβετε ειδοποιήσεις, ρυθμίστε υπενθυμίσεις. Ελέγξτε τα ακουστικά σας, όπως την εξουδετέρωση θορύβου, με τη φωνή, ακούστε και αλληλεπιδράστε με τα email στο Microsoft Outlook και συμμετάσχετε σε συσκέψεις στο Microsoft Teams με το Google Assistant ή το Siri.

Ακούστε με ασφάλεια με τη Sony | Headphones Connect

Ελέγξτε πόσο ασφαλής είναι η ακρόαση της μουσικής σας συγκρίνοντας τα δεδομένα ηχητικής πίεσης που καταγράφονται από τα ακουστικά σας με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Λάβετε ειδοποιήσεις από το λειτουργικό σύστημα όταν τα επίπεδα ακρόασης είναι πολύ υψηλά.

Συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων

Για απόλυτη ευκολία, αυτά τα ακουστικά Bluetooth® μπορούν να συνδυαστούν με δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα. Έτσι, σε μια κλήση, τα ακουστικά γνωρίζουν ποια συσκευή χτυπάει και συνδέονται αυτόματα στη σωστή. Επίσης, θα μπορείτε γρήγορα να κάνετε εναλλαγή των ακουστικών σας σε οποιαδήποτε από τις δύο συσκευές, με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Βρείτε τα ακουστικά σας με Fast Pair

Τα ακουστικά WH-1000XM5 υποστηρίζουν τη νέα χρήσιμη λειτουργία Fast Pair της Google. Σας επιτρέπει να βρίσκεται εύκολα που αφήσατε τα ακουστικά σας με έναν οξύ ήχο ή βλέποντας την τελευταία τοποθεσία τους με την εφαρμογή Find My Device της Google, από το smartphone σας.

Εύκολη αντιστοίχιση με υπολογιστή

Χάρη στη λειτουργία ταχείας αντιστοίχισης Swift Pair, μπορείτε να αντιστοιχίσετε γρήγορα τα ακουστικά με laptop με Windows 11 ή Windows 10, με επιτραπέζιο υπολογιστή ή με tablet. Επιλέγοντας τη λειτουργία αντιστοίχισης, εμφανίζεται αναδυόμενη οδηγία αντιστοίχισης με κοντινές συσκευές με Windows 11 ή Windows 10.

Ολοήμερη μπαταρία, γρήγορη φόρτιση

Με τεράστια διάρκεια μπαταρίας 30 ωρών, ακόμα και για ταξίδια μεγάλης διάρκειας. Αν χρειαστεί να φορτίσετε βιαστικά, με μόλις 3 λεπτά φόρτισης χρησιμοποιώντας το προαιρετικό τροφοδοτικό συμβατό με USB-PD AC, η μπαταρία διαρκεί 3 ώρες.

Τα πάντα στις άκρες των δαχτύλων σας

Τα ακουστικά WH-1000XM5 διαθέτουν εύχρηστες ρυθμίσεις ελέγχου αφής – για παράδειγμα, πατήστε το κουμπί στα αριστερά για εναλλαγή από την εξουδετέρωση θορύβου σε ήχο περιβάλλοντος ή χρησιμοποιήστε την οθόνη αφής στη δεξιά πλευρά για αναπαραγωγή ή παύση της μουσικής, παράλειψη κομματιών, αλλαγή της έντασης ήχου και άλλα πολλά.

Πτυσσόμενη θήκη, εξοικονομεί χώρο

Μεταφέρετε τα ακουστικά σας χωρίς κόπο στην μαλακή ασορτί θήκη. Τα φοράτε έξω και αναδιπλώνονται για εύκολη μεταφορά σε τσάντα.

Καλύτερα για το περιβάλλον

Η συσκευασία των WH-1000XM5 δεν περιέχει πλαστικό. Είναι σχεδιασμένη με γνώμονα τη χαμηλή τοξικότητα και τη φιλοσοφία κοινωνικής ευθύνης "Made to be Remade". Το κουτί παράγεται από ανακυκλωμένα και βιώσιμα υλικά που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τη Sony. Τα WH-1000XM5 χρησιμοποιούν επίσης ανακυκλωμένα πλαστικά υλικά από ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Πιστοποιημένα ακουστικά εξατομικευμένη εμπειρία

Με τα πιστοποιημένα ακουστικά Sony 360 Reality Audio και την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, που αναλύουν το σχήμα του αυτιού σας, έχετε μια βελτιωμένη, καθηλωτική εμπειρία μουσικής.

Χαρακτηριστικά

  • Επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1, ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 και πολλαπλά μικρόφωνα για ακρόαση χωρίς περισπασμούς
  • Πλήρως αυτόματη εξατομικευμένη βελτιστοποίηση εξουδετέρωσης θορύβου και βελτιστοποίηση ατμοσφαιρικής πίεσης
  • Άνετος και ανάλαφρος ελαφρύς σχεδιασμός σε "Soft fit leather"
  • Κλήσεις χωρίς θόρυβο με μικρόφωνα beamforming 2x2 και σύστημα μείωσης θορύβου (με χρήση AI)
  • Ειδικά σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης 30 mm για εξαιρετικό ήχο

Τι περιέχει η συσκευασία

Ανοίξτε τη συσκευασία των ακουστικών σας WH-1000XM5. Θα βρείτε μια θήκη μεταφοράς, το καλώδιο των ακουστικών (περίπου 1,2 m) και το καλώδιο φόρτισης USB.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Over Ear
Χρόνος Λειτουργίας
30 ώρες
Απόκριση Συχνότητας
4 - 40000 Hz
Αντίσταση
48 ohm
Ευαισθησία
102 dB
Διάμετρος Κάψας
30 mm
Χρήση
Καθημερινά
Χρώμα
Μπλε

Συνδεσιμότητα

Ασύρματες Συνδέσεις
Bluetooth
Ενσύρματες Συνδέσεις
3.5mm
Τύπος Σύνδεσης
Ασύρματα & Ενσύρματα

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Μικρόφωνο
Ναι
Volume Control
Ναι
Αποσπώμενο Καλώδιο
Ναι
Αναδιπλούμενες Κάψες
Όχι
Περιστρεφόμενες Κάψες
Ναι
Card Reader
Όχι
Ραδιόφωνο
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Όχι
Noise Cancellation
Active

Smart Ιδιότητες

Smart Assistant
Alexa

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Christos_Tss
    3
    5 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    θα ξεκινησω απο τα θετικα πολυ καλος ηχος η μουσικη ακουγεται παρα πολυ ωραια. Μπλοκάρει τους εξωτερικους ηχους όταν ακους μουσική. Μπορείς να ελεγξεις την ενταση με το touch που εχει.

    Αρνητικά δυστυχώς για κλήσεις μέσω teams ή γενικά υπολογιστή δεν είναι καθόλου κατάλληλα. Περνάει ο ήχος από τους γύρω που μπορεί να μιλάνε και ακουν πιο πολύ τους γύρω σου και όχι εσένα. Ακουστικά πολύ φθηνότερα έχουν πολύ καλύτερο noise cancelation. Ενώ έχει την επιλογή και μέσω της εφαρμογής να ενεργοποιήσεις noise cancelation και hearthrough τεχνολογία, δεν μπορεί βρεθούν οι κατάλληλες ρυθμίσεις για να μην ακούνε τους αλλους γύρω σου.

    Συμπέρασμα
    Πολύ καλά αν θέλεις να ακούσεις μουσική ή είσαι σε χώρο μόνος σου αλλά για δουλειά δεν είναι καθόλου καλά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • djminask
    1
    3 στους 37 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Σχολιάζω μόνο για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις απο τον ήχο που ακούνε!
    Έψαχνα να αγοράσω τα καλύτερα ακουστικά της αγοράς για προπόνηση! Αφού διάλεξα τα πιο ακριβά και αυτά με τις περισσότερες κριτικές θετικές κατέληξα σε αυτά!
    έχω να πω τα εξής: Αρχικά ευτυχώς τα βρήκα σε προσφορά 265 ευρό γιατί πραγματικά δεν αξίζουν ούτε τοσα!

    Ένταση δεν έχουν και όταν τα βάλεις τέρμα το μπασο εξαφανιζεται! Πραγματικά απογοητευτικό όταν JBL των 130 ευρό έχουν περισσοτερη ένταση, ίδια απομόνωση εξωτερικών ήχων και καλύερο μπάσο! Απορώ με όσους έχουν βάλει 5 αστέρια και έχουν ξετρελαθει με αυτά τα ακουστικά!

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ηχομόνωση
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dionysis_Bendur
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Υπαρχει λογος που ειναι τοπ. Για δουλεια κτλ το μικροφωνο προφανως δεν κανει αν δουλευεις σε γραφειο/καφε.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kyriakos_Maridakis
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    I wish I could choose the ANC level. I also wish they worked better in Zoom calls... Otherwise, excellent!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΕΒ.
    5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα έχω ένα μήνα και αυτό που με έχει ενθουσιάσει είναι ότι είναι εύχρηστα και ελαφριά!!
    Στο τέλος της ημέρας αυτό που ζητάς είναι η ευκολία χρήσης και η άνεση μετά από ώρες χρήσης!!
    Άριστα στη Sony!!

    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΑΘ.Μ.
    5
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να αναπαράγουν Dolby Atmos και multichannel ήχο από τις πλατφόρμες που πληρώνω…και πράγματι ακούω :
    α) Dolby Atmos και Sony 360 Reality Audio στην Tidal,
    β) Dolby Atmos στην Apple Music με iPhone και iPad,
    γ) Dolby Atmos και multichannel audio σε Netflix με iPhone και iPad,
    δ) Dolby Atmos σε Apple TV+ με iPhone και iPad,
    ε) High Res Audio με καλώδιο σε σύνδεση με High Res dac από Tidal και Apple Music στριμάροντας με iPhone και iPad.
    για όλα αυτά είναι τα καλύτερα ακουστικά εκεί έξω…τα features των Sony είναι πάνω από τον ανταγωνισμό!!
    Εύγε στη Sony!!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
    5
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Χρόνια Πολλά!!
    Είναι κορυφαία ακουστικά με μεγάλες δυνατότητες!!...Το κορυφαίο ANC και η εφαρμογή της Sony για iOS και Androids το απογειώνει!! Το σύνδεσα με καλώδιο με Hi Res dac και άκουγα Hi Res περιεχόμενο και πραγματικά "δεν πίστευα στα αυτιά μου".
    Ό,τι καλύτερο εκεί έξω!!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ATHSOS
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    5 αστέρια για το κορυφαίο ANC και τη μουσικότητα τους!!
    Μπράβο στη Sony!!
    Συστήνονται ανεπιφύλακτα!!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • NA.M
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Εξαιρετικά ακουστικά!!..με συγκλονιστικό ANC (έχω και τα AirPods Pro 2 και μπορώ να καταλάβω) και ιδιαίτερα μουσικά!!Δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι περισσότερο....τα έχουν γράψει πριν από μένα, εδώ, στις αξιολογήσεις.
    Πήρα τα Midnight Blue και είναι υπέροχα!!!
    Update: κι εγώ απορώ με την πιο πρόσφατη κριτική με το 1 αστέρι...οι υπόλοιποι 50 είμαστε κουφοί και ένας έχει τα "χρυσά αυτιά"...
    τα ακούω με iPhone 15 Pro Max και σήμερα μου έβγαλε προειδοποίηση ότι ακούω "too much loud" στα 102 db στην εφαρμογή Health....
    υπάρχουν καλύτερα?...ναι...θα έδινα 725 ευρώ για τα Focal Bathys που όμως έχουν κατώτερο ANC από τα XM5 (και σίγουρα όχι τα AirPod Max αν και φανατικός της Apple..Sennheiser..Bose κλπ),
    κατά τα αλλά..."περί ορέξεως.."

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thanos5406
    4
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Mετα απο 10 μηνες χρησης:
    Αριστα στο ΑΝC και στη διαρκεια της μπαταριας. Tα χρησιμοποιω 4-5 ωρες συνεχομενα για κλησεις και μουσικη και δουλευουν χωρις φορτηση και πεφτουν στο 70%-50%. Συστηνω σωστη φορτηση στη μπαταρια (δεν αφηνω ποτε να πεσει κατω απο 20% για να τα φορτισω οπως προτεινει ο κατασκευαστης).
    Η ποιοτητα κατασκευης θα μπορουσε να ειναι πιο στιβαρη για την τιμη τους. Το προηγουμενο μοντελο σε αυτο το θεμα ηταν καλυτερο. Ενα αρνητικο ειναι οτι οταν τα κουμπωσεις για φορτηση δεν μπορεις να τα χρησιμοποιεις ταυτοχρονα και απενεργοποιουνται απο μονα τους.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Μπάσο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Zorzos2177
    5
    3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Μετά από μια μέρα που τα έχω
    ●εκπληκτικός ήχος
    ●τρομερή απομόνωση ήχου (και όσοι έχουν απορία λειτουργεί και χωρίς να παίζει μουσική απόλυτη σιωπή!)
    ●πολύ ελαφριά και άνετα
    ●μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vagsera
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Ο ήχος από αυτά τα ακουστικά είναι μαγικός.
    Είναι απίστευτο να είσαι σε ένα θορυβώδες περιβάλλον όπως ένα γεμάτο γραφείο ή το μετρό, να "βλέπεις" την φασαρία γύρω σου αλλά εσύ να ακούς μόνο την μουσική σου.
    Η ποιότητα του ήχου είναι σε ύψιστο επίπεδο, ειδικά αν προσαρμόσεις το equalizer στο γούστο σου και το είδος της μουσικής.
    Η σύνδεση με κινητό (Samsung) και υπολογιστή είναι απροβλημάτιστη.
    Για αρκετές εβδομάδες τα είχα αφήσει στην άκρη και στηριζομουνα στα WF-1000XM5 (τα earbuds της σειράς) και τώρα που τα ξαναέβαλα στην καθημερινότητα μου, συνεχίζουν να με εντυπωσιαζουν.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ioannis_Akrivos
    4
    3 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πολύ καλά ακουστικά αξίζουν τα λεφτά τους, από τα καλύτερα ANC που υπάρχουν , ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ , τα προτείνω ανεπιφύλακτα

    • Ποιότητα ήχου
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μπάσο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mary_Belibasaki
    3
    8 στους 55 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Για εμένα τα συγκεκριμένα ακουστικά έχουν τα εξής προβλήματα
    1. Δεν έχουν αρκετή ένταση στον ηχο
    2. αλλάζει η ποιότητα όταν τα συνδέεις με tv και ακούγονται σαν ακουστικά του 5ευρου
    3. πολύ ακριβά για αυτά που προσφέρουν
    4. το noice cancelation που ολοι εκθειάζουν είναι μέτριο πχ όταν τα φοράω και βαζω σκούπα ακούω κανονικά την σκούπα

    • Μπάσο
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ηχομόνωση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Petros_Katsileros
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα ακουστικά είναι πάρα πολύ καλά - τα χρησιμοποιώ καθημερινά για πολλές ώρες λόγω δουλειάς. Είναι άνετα (προσωπικά με πονάνε λίγο πάνω στο κεφάλι μετά από πολλές ώρες αλλά οκ), έχουν πολύ καλό ήχο (εξωτερικό noise cancellation), τρομερή μπαταρία και πάρα πολύ καλή μείωση θορύβου μικροφώνου.
    Προσωπικά έχω και τα Bose QuietComfort Earbuds II, τα οποία είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει - έχουν καλύτερο noise cancellation από αυτά, αλλά υστερούν σε μπαταρία και στη μείωση θορύβου μικροφώνου.
    Σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλά, όμορφα και με πολύ προσεγμένη κατασκευή.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anastasioucwg
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Δεν υπάρχουν λόγια. Εξαιρετικά ακουστικά. Αν και δεν είχα χρησιμοποιήσει ποιοτικά over ear για να έχω μέτρο σύγκρισης αλλά μπορώ να πω ότι αξίζουν και το τελευταίο ευρώ. Το μόνο αρνητικό είναι θεωρώ ότι περίμενα μεγαλύτερη ένταση, πλην όμως λόγω του noise-cancellation, δεν υπάρχει και λόγος. Σίγουρα θα τα αγόραζα ξανά!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Lida_Dimitriadi
    4
    9 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Όλα καλά το μόνο πρόβλημα είναι η καθυστέρηση σύνδεσης σε μακ υπολογιστή και συγκεκριμένα στο teams. Δυσκολεύει την καθημερινότητα στη δουλεια αν έχεις πολλά calls. Πλέον χρησιμοποιώ αλλά ακουστικά γι αυτή τη δουλεια.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gkikas_ioannis
    5
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα αγορασα για να μπαινω μετρο και να εχω την ησυχια μου.. οταν τα φορας και ενεργοποιεις το cancellation μεταφερεσαι σε αλλο κοσμο αθορυβο.. τρομερα ακουστικα. Ελαφρια χωρις να σε κουραζουν, ατελειωτη μπαταρια,ακριβα μεν δεν χωραει αμφιβολια σε αυτο αλλα δεν κλαιω τα λεφτα μου..πολυ καλη ποιοτητα ηχου .. ειδα νετφλιξ μεσω κινητου και νομιζα ημουν στο σινεμα. Εν κατακλειδι αν ηταν και λιγοοοο πιο φτηνα θα ηταν ΑΨΟΓΑ.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panlam0405
    4
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Πολύ καλύτερο design σε σύγκριση με τα προηγούμενα. Πολύ καλή οικονομία μπαταρίας - κλείνουν μόνα τους όταν τα αφαιρέσεις από το κεφάλι. Πολύ καλή ποιότητα ήχου. Αξίζει τα λεφτά του γενικά!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Manos_Kalaintzis
    5
    17 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Λοιπόν κάτοχος των ακουστικών το τελευταίο μήνα περίπου. πριν είχα τα XM4.

    Το Noise canceling ίσως να ήταν ελάχιστα καλύτερο στα προηγούμενα όπως και η ένταση.

    κατά τα λοιπά είναι άψογη επένδυση για ακουστικά που θα έχετε παντού όλες τις ώρες με απίστευτη διάρκεια μπαταρίας καθώς και όταν τα ξεχνάτε κλείνουν μόνα τους. καλύτερη εφαρμογή από τα XM4 και δεν κουράζουν τόσο το κεφάλι.

    πολυ στιβαρή κατασκευή για τα δικά μ δεδομένα (έχω περάσει από PHILLIPS, JBL, Marshall για να καταλήξω στη SONY) και θεωρώ ότι είναι πραγματικά μια αξιολογη επιλογή.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • marinoscy1
    5
    24 στους 33 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τρομερά ακουστικά. Εχω αγοράσει από διάφορες μάρκες αλλά αυτά είναι σε αλλο επίπεδο.
    Για όσους δεν το γνωρίζουν, η ποιότητα ήχου εξαρτάται απο τη συσκευή στην οποία συνδέουμε τα οποιαδήποτε ακουστικά. Δηλαδή τα δοκιμασα σε παλαιότερο κινητό και ο ήχος ηταν άθλιος.
    Επίσης τα ακουστικά γενικά καλο είναι να τα συνδέουμε με καλώδιο παρά με Bluetooth γιατί αλλάζει και η ποιότητα στο σχεδόν διπλασιο.
    Με Bluetooth οι συχνότητες είναι 20Hz-20,000Hz
    Με καλώδιο οι συχνότητες ειναι 4Hz-40,000Hz
    Οπότε καμία σχέση

    Όσοι τα έχετε αγοράσει και ειστε ευχαριστημένοι μέσω Bluetooth, θα τρελαθείτε αν τα συνδεσετε με καλώδιο.

    Καλές ακροάσεις!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ioannis_kontzoglou
    5
    38 στους 39 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Πολύ καλό σετ. Μικρή διαφορά από τα XM4.
    η μεγαλύτερη διαφορά τους είναι οτι είναι λιγο πιο άνετα για πολύωρη χρήση και λίγο πιο ελαφριά. Το Active Noise Cancellation είναι πανω κάτω το ίδιο ίσως λίγο πιο καλό.
    Μπαταρία κρατάνε το ίδιο και συνδέονται κατεθείαν χωρίς καμμία διακοπή.
    Πολύ μεγάλο μειονέκτημα είναι οτι δεν διπλώνουν με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι το 1 1/2 του χώρου που θα έπαιρναν τα ΧΜ4.
    Αξίζει κανείς να τα πάρει αν ξέρει τι θέλει και ψάχνει κάτι συγκεκριμένο.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

53 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
gio.k

Έχω ένα υποδεέστερο μοντέλο της Sony το WH-XB910N, που έχει πάλι ANC αλλά όταν είμαι πάνω στο πατίνι ή το ποδήλατο, επειδή τα ακουστικά το καταλαβαίνουν (riding vehicle) γυρίζουν σε ambient mode και μου φέρνουν εκτός από τους εξωτερικούς θορύβους (πχ κόρνες) και τον αέρα και ακούω ένα περίεργο κακό φύσημα στα αφτιά μου. Ήθελα να ξέρω αν κάποιος που έχει το μοντέλο WH-1000XM4 ή Sony WH-1000XM5 που είναι η επόμενη μου επιλογή, και έχει πατίνι ή ποδήλατο αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ή είναι κάτι που το έλυσε στα μεγαλύτερα της μοντέλα;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Sony WH-1000XM5 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας Midnight BlueSony WH-1000XM5 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας Midnight BlueSony WH-1000XM4 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας ΜαύραSony WH-1000XM4 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας ΜαύραSony WH-1000XM4 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας και Quick Charge ΜπλεSony WH-1000XM4 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας και Quick Charge ΜπλεSony WH-CH720N Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 35 ώρες Λειτουργίας ΜαύραSony WH-CH720N Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 35 ώρες Λειτουργίας ΜαύραSony WH-1000XM4 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας ΑσημίSony WH-1000XM4 Ασύρματα/Ενσύρματα Over Ear Ακουστικά με 30 ώρες Λειτουργίας Ασημί
από 319,00 €από 228,90 €από 234,00 €από 78,00 €από 269,80 €
ΚατασκευαστήςSonySonySonySonySony
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Ασύρματες ΣυνδέσειςBluetoothBluetoothBluetoothBluetoothBluetooth
Περισσότερα χαρακτηριστικά