Αθλητικά Παιδικά Παπούτσια

Nike Αθλητικά Παιδικά Παπούτσια Running Air Zoom Pegasus 4 Black / WhiteΚωδικός: 41413148

Αθλητικά παιδικά παπούτσια από την εταιρία Nike κατάλληλα για τρέξιμο. Είναι κατασκευασμένα από συνθετικό υλικό και διαπνέον mesh ύφασμα. Διαθέτουν αντικραδασμική προστασία ειδικά για...

Δες όλη την περιγραφή

Αθλητικά παιδικά παπούτσια από την εταιρία Nike κατάλληλα για τρέξιμο. Είναι κατασκευασμένα από συνθετικό υλικό και διαπνέον mesh ύφασμα. Διαθέτουν αντικραδασμική προστασία ειδικά για παιδιά, αφρό Cushlon που προσφέρει υψηλή απόκριση και ελαστική αίσθηση σε κάθε βήμα, μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος που χαρίζει αίσθηση υψηλής...

Δες όλη την περιγραφή
79,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 79,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 79,90 €

  2. 95,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    94,99 €

  4. 86,00 €

  5. 86,00 €

  6. 73,00 €

  7. 94,89 €

Περιγραφή

Αθλητικά παιδικά παπούτσια από την εταιρία Nike κατάλληλα για τρέξιμο. Είναι κατασκευασμένα από συνθετικό υλικό και διαπνέον mesh ύφασμα. Διαθέτουν αντικραδασμική προστασία ειδικά για παιδιά, αφρό Cushlon που προσφέρει υψηλή απόκριση και ελαστική αίσθηση σε κάθε βήμα, μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος που χαρίζει αίσθηση υψηλής απόκρισης κατά το ανασήκωμα του ποδιού από το έδαφος. Επιπλέον, η σόλα από καουτσούκ διαθέτει μοτίβο πρόσφυσης σε στιλ waffle για σταθερό κράτημα σε διάφορες επιφάνειες και ανθεκτικότητα, ενώ οι αυλακώσεις με ανοίγματα προσφέρουν ευελιξία για καλύτερη μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα. Τέλος,  η πρόσθετη επικάλυψη γύρω από το άκρο των δαχτύλων εξασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα για τα παιδιά που σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών, ενώ το κολάρο με επένδυση από αφρό προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και στήριξη γύρω από τον αστράγαλο.

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DX2498-001
Τύπος
Running
Φύλο
Αγόρι
Δέσιμο
με Κορδόνια
με Φωτάκια
Όχι
Χρώμα
Μαύρο
Σειρά
Nike Pegasus

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Είναι άνετα αλλά δυστυχώς στον πρώτο μήνα ξεκόλλησαν κομμάτια από τον πάτο χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί σε προπόνηση. Τα είχε η κόρη μου για κάθε μέρα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη