Nobel Boiler Λεβητοστασίου Glass 300lt χωρίς Εναλλάκτη
Δοχεία Λεβητοστασίου

Nobel Boiler Λεβητοστασίου Glass 300lt χωρίς ΕναλλάκτηΚωδικός: 414438

Μπόιλερ λεβητοστασίου της εταιρείας Nobel, με χωρητικότητα 300 λίτρα. Πρόκειται για ένα δοχείο μέσα στο οποίο αποθηκεύεται το νερό χρήσης του σπιτιού. Το ζεστό νερό χρήσης είναι το νερό για την κουζίνα, το μπάνιο, το πλυντήριο και γενικά για όλες τις ανάγκες ενός σπιτιού. Δεν διαθέτει εναλλάκτη και ουσιαστικά χρησιμοποιείται σαν δοχείο αποθήκευσης ζεστού...
Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά

  • Είδος: Boiler Λεβητοστασίου
  • Χωρητικότητα: 300lt
  • Υλικό Boiler: Glass
  • Ύψος : 176cm
  • Διάμετρος: 60cm
820,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+56,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 820,00 €

Περιγραφή

Μπόιλερ λεβητοστασίου της εταιρείας Nobel, με χωρητικότητα 300 λίτρα. Πρόκειται για ένα δοχείο μέσα στο οποίο αποθηκεύεται το νερό χρήσης του σπιτιού. Το ζεστό νερό χρήσης είναι το νερό για την κουζίνα, το μπάνιο, το πλυντήριο και γενικά για όλες τις ανάγκες ενός σπιτιού. Δεν διαθέτει εναλλάκτη και ουσιαστικά χρησιμοποιείται σαν δοχείο αποθήκευσης ζεστού νερού χρήσης. Η διαφορά του με ένα αντίστοιχο δοχείο αδράνειας χωρίς εναλλάκτη, έγκειται στο γεγονός οτι μπορεί να αποθηκεύει και ζεστο νερό χρήσης ενώ το δοχείο αδράνειας μόνο θέρμανσης. Συνδέεται συνήθως σε σειρά με λέβητα οποιουδήποτε τύπου ή ακόμα και με ηλιακούς συλλέκτες open loop, με σκοπό να αποθηκεύει τη θερμότητα που παράγεται και να λειτουργεί για πολλές ώρες, ακόμα και με τον καυστήρα σβηστό. Δέχεται προαιρετικά ηλεκτρική αντίσταση, καθώς υπάρχει αντίστοιχη αναμονή. Έτσι σας δίνει ακόμα μία εναλλακτική πηγή παραγωγής ενέργειας ώστε να έχετε μια ακόμα επιλογή θέρμανσης για το νερό.

Η δεξαμενή της αποθήκευσης του νερού διαθέτει εσωτερική επίστρωση σμάλτου, η οποία προκύπτει από την εφαρμογή του σμάλτου (γυαλί) επάνω σε μέταλλο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προστατεύεται από τη σκουριά, αφού το νερό δεν έρχεται σε επαφή με τα τοιχώματα, εξασφαλίζοντας έτσι πάντα καθαρό νερό.

Χαρακτηριστικά

  • Είδος: Boiler Λεβητοστασίου
  • Χωρητικότητα: 300lt
  • Υλικό Boiler: Glass
  • Ύψος : 176cm
  • Διάμετρος: 60cm

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Boiler Λεβητοστασίου
Χωρητικότητα
300 lt
Αριθμός Εναλλακτών
χωρίς Εναλλάκτη
Ηλεκτρική Αντίσταση
Προαιρετικά
για Αντλίες Θερμότητας
Όχι
Υλικό Boiler
Glass

Διαστάσεις

Ύψος
176 cm
Διάμετρος
60 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη