LG UltraGear 45GR95QE-B OLED HDR Curved Gaming Monitor 45" QHD 3440x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

LG UltraGear 45GR95QE-B OLED HDR Curved Gaming Monitor 45" QHD 3440x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTG Κωδικός: 41480486

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Καμπυλότητα 800R
  • Αντίθεση 1500000:1
  • FreeSync Premium, G-Sync Compatible
  • HDR10, Dynamic Action Sync
  • Σύνδεση: DisplayPort, HDMI 2.1
Δες όλη την περιγραφή
1.463,76
ΠαράδοσηΠαρ, 12 Ιουλ - Πέμ, 18 Ιουλ
+13,99 €

Πωλείται από

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.463,76 €

Περιγραφή

Η πρώτη οθόνη OLED στον κόσμο με ρυθμό ανανέωσης 240Hz 

Η οθόνη της LG απευθύνεται κυρίως σε απαιτητικούς gamers που αναζητούν μια υψηλής ποιότητας κυρτή οθόνη με κορυφαία χαρακτηριστικά. Αποτελεί την πρώτη OLED παγκοσμίως με ρυθμό ανανέωσης 240Hz και χρόνο απόκρισης 0,03ms. Με την κυρτή οθόνη 800R, θα νιώσετε ότι σας τυλίγει η δράση από σχεδόν κάθε γωνία, ενώ η αντίθεση 1.500.000:1 προσφέρει λεπτομερή εικόνα και μια ζωντανή εμπειρία παιχνιδιού. Τέλος, με HDMI 2.1, DisplayPort 1.4, FreeSync Premium και G-Sync, παρέχει γρηγορότερο και ομαλότερο gaming.

Η εκτυφλωτική ταχύτητα που χρειάζεστε

Μπείτε στη δράση με την τεράστια οθόνη 45" 21:9 LG UltraGear και την εκπληκτική ποιότητα εικόνας της τεχνολογίας LG OLED. Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με πρωτοφανή ρυθμό ανανέωσης 240Hz και χρόνο απόκρισης 0,03ms σε μια OLED. Και με μια δραματική, σαρωτική κυρτή οθόνη OLED 800R, θα νιώσετε ότι σας τυλίγει η δράση από σχεδόν κάθε γωνία.

Μπείτε στη δράση όπως ποτέ άλλοτε

Με μια τεράστια οθόνη 45", αναλογία διαστάσεων 21:9 και μια εντυπωσιακή κυρτή οθόνη OLED, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε πραγματικά μέσα στο παιχνίδι. Ζήστε την εμπειρία των επιδόσεων gaming επόμενου επιπέδου με την LG UltraGear OLED.

​Η πρώτη οθόνη OLED με ρυθμό ανανέωσης 240Hz στον κόσμο

Ετοιμαστείτε για ομαλό gameplay με μια εξαιρετικά γρήγορη οθόνη OLED 240Hz. Η υψηλότερη ταχύτητα σας επιτρέπει να ανταποκρίνεστε γρήγορα στους αντιπάλους και να μένετε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

​Αφήστε το lag πίσω

Απολαύστε ομαλότερες σκηνές με λιγότερη καθυστέρηση ή ghosting, χάρη στον σχεδόν στιγμιαίο χρόνο απόκρισης 0,03ms (GtG) της LG UltraGear OLED.

Άψογη εικόνα

Μη συμβιβάζετε την ποιότητα για την ταχύτητα. Η οθόνη LG UltraGear OLED προσφέρει λόγο αντίθεσης 1.500.000:1 για βαθιά, λεπτομερή εικόνα ποιότητας και μια ζωντανή εμπειρία παιχνιδιού.

​Μεγάλη οθόνη και έντονο χρώμα

Φέρτε το μεγάλο χρώμα στη μεγάλη οθόνη. Η κυρτή οθόνη LG UltraGear OLED σας επιτρέπει να εξερευνήσετε περιεχόμενο HDR με τον τρόπο που προορίζεται να το δείτε με DCI-P3 98,5%, ένα αυξημένο χρωματικό φάσμα που αναδεικνύει λαμπερά χρώματα.

Κρατήστε τα μάτια σας στο παιχνίδι

Παίξτε με λιγότερους περισπασμούς χάρη στην αντιθαμβωτική οθόνη που ελαχιστοποιεί τις αντανακλάσεις του φωτός και σας επιτρέπει να συγκεντρωθείτε στη νίκη.

Τεχνολογία εστιασμένη στο Fluid Gaming

NVIDIA G-Sync Compatible

Επίσημα επικυρωμένη από την NVIDIA ως συμβατή με το G-SYNC. Αυτό μεταφράζεται σε γρηγορότερο, ομαλότερο παιχνίδι, το οποίο έχει δοκιμαστεί για τη μείωση του σκισίματος και του τραυματισμού της οθόνης. Μη χάνετε ούτε ένα καρέ από τη δράση καθώς κατακτάτε τις νίκες σας.

AMD FreeSync Premium

Το AMD FreeSync Premium παρέχει στους σοβαρούς παίκτες μια ρευστή εμπειρία παιχνιδιού, σχεδόν χωρίς tearing. Με ρυθμό ανανέωσης τουλάχιστον 120Hz σε ελάχιστη ανάλυση FHD και παιχνίδι με χαμηλή καθυστέρηση, δεν θα χάσετε ούτε ένα καρέ της δράσης καθώς παίζετε με μέγιστη απόδοση.

Dynamic Action Sync

Αντιδράστε ταχύτερα στους αντιπάλους

Το Dynamic Action Sync μειώνει την καθυστέρηση εισόδου (input lag), βοηθώντας τους παίκτες σε κρίσιμες στιγμές και σε πραγματικό χρόνο.

Black Stabilizer

Επιτεθείτε πρώτοι στο σκοτάδι

Το Black Stabilizer βοηθά τον παίκτη να αποφεύγει τους ελεύθερους σκοπευτές που κρύβονται στα πιο σκοτεινά μέρη και να ξεφεύγει γρήγορα από καταστάσεις όταν βλέπει την αναλαμπή.

Crosshair

Το στόχαστρο βρίσκεται στο κέντρο για να πυροβολείτε με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Σοβαρές επιλογές σύνδεσης για σοβαρούς παίκτες

Απολαύστε πιο ομαλά, ζωντανά χρώματα και γραφικά υψηλής ανάλυσης χάρη στα HDMI 2.1 και DisplayPort 1.4. Και οι δύο συνδέσεις υποστηρίζονται σε αυτή την οθόνη και σας επιτρέπουν να απολαύσετε ρυθμό ανανέωσης έως και 240Hz.


​Σχεδιασμένη για τη νίκη

Βυθιστείτε στο παιχνίδι με έναν σχεδόν χωρίς όρια, εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό που βελτιστοποιεί τον χώρο μέσα στον σταθμό μάχης σας. Πραγματοποιήστε εύκολα ρυθμίσεις ύψους, κλίσης και περιστροφής της οθόνης για να μπορείτε να βλέπετε και να παίζετε ακριβώς σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

​Ενισχύστε το παιχνίδι σας

Το DTS Headphone:X παρέχει ακριβή χωροθέτηση και εντοπισμό στα παιχνίδια για τρισδιάστατο ήχο μέσω ακουστικών. Υποστηρίζει ήχο με βάση το κανάλι, τη σκηνή και το αντικείμενο. Επιπλέον, μια υποδοχή ακουστικών 4 πόλων σας επιτρέπει να μεταφέρετε στερεοφωνικό σήμα ακουστικών και μονοφωνικό σήμα μικροφώνου με κοινή γείωση.

Unboxing

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Οθόνη
  • Βάση
  • Καλώδιο ρεύματος
  • Καλώδιο HDMI
  • Καλώδιο DiplayPort
  • Καλώδιο USB Type-A σε B
  • Τηλεχειριστήριο
  • Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης

Κατασκευαστής

LG

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
OLED
HDR
Ναι
Curved
Ναι
Βαθμός Καμπυλότητας
800R
UltraWide
Ναι
Διαγώνιος
45 "
Ανάλυση
3440x1440
Αντίθεση
1500000 :1
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
0,03 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
240 Hz
Aspect Ratio
21:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Ναι
Ρύθμιση Ύψους
Ναι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Όχι
Οριζόντια Περιστροφή
Όχι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Είδος Monitor
Gaming Monitor
Ηχεία
Όχι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
FreeSync Premium, G-Sync Compatible, USB Hub, HDMI 2.1
Eye Comfort
-
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
39 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
E

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • ignatios
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι εξαιρετική μόνο για παιχνίδια και ταινίες.
    Για κείμενο δεν κάνει, φταίει η τεχνολογία του πάνελ.
    Αν ψαχτείς με ρυθμίσεις το φέρνεις σε σημείο που σχεδόν δεν σε ενοχλεί.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GiPi
    5
    23 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αρχικά να πω οτι περίμενα πάνω απο ενα χρόνο μέχρι να την αγοράσω διότι είχα βάλει ως ανώτατο όριο το χιλιάρικο. Καλά να είναι λοιπόν το Black Friday 2023! Η προηγούμενη οθόνη που χρησιμοποιούσα σαν monitor ήταν η LG TV OLED 42C24LA 42''. Πολύ καλή οθόνη, 4k HDR 120 Hz κλπ κλπ. Ήταν όμως τελικά λίγο δύσχρηστη,,. Πρώτα απ' όλα ήταν πολύ μεγάλη σε ύψος και μου είχε βγεί ο αυχένας για να κοιτάω προς τα πάνω, καθότι η απόσταση που καθόμουν στο γραφείο μου απο την οθόνη είναι λίγο παραπάνω απο το μήκος ενός χεριού. Δεύτερον ήταν τελείως ακλόνητη καθότι δεν την είχα σε βραχίονα και τρίτον φαινόταν άσχημη επειδή το γραφείο δεν βλέπει τοίχο αλλά σαλόνι. Είχα βάλει λοιπόν στο μάτι μια Ultrawide, (πριν την 42C είχα μια 34ρα Samsung Ultrawide και ήταν σούπερ.). Ημουν μεταξύ LG 45 και της νέας 49ρας Samsung Odyssey OLED G9. Με το Black Friday οι τιμές και των δυο είχαν έρθει στα ίδια επίπεδα. Ομως, πρώτον το γραφείο θα έκλεινε τελείως με μια τόσο φαρδιά οθόνη σαν την G9 και δεύτερον δεν μου πήγαινε να θυσιάσω τόσο πολύ απο το ύψος. Ειδικά μετά απο την C2. Επίσης, επειδή είχα συνηθίσει στην καμπύλη όσο είχα την παλιά Samsung, ήθελα κάτι σε πιο extreme αυτή την φορά (800R στην LG) και οχι πάλι στα ίδια (1800R στην G9)
    Αρα η απόφαση είχε παρθεί. UltraGear 45...
    Το μόνο που με αποθάρρυνε κάπως ήταν πως τα ppi της LG, δλδ η πυκνότητά των pixels, ήταν πολύ μικρή (κάπου στα 85) ενώ συνήθως σε άλλες οθόνες είναι πάνω απο 100... Οι περισσότεροι reviewers το είχαν στα πολύ αρνητικά της οθόνης και διαμαρτύρονταν οτι έβλεπαν τα pixels, δεν μπορούσαν να δουλέψουν σε κείμενο κλπ κλπ. Τέλος, πάντων, επειδή δεν εχω και όραση πιλότου, καθότι έχω και κάποια ηλικία, θεώρησα οτι πιθανόν να μην είναι πρόβλημα. Τελικά είχα δίκιο. Πρώτα απο όλα, για να μπορέσω να δω τα εικονίδια που ήταν πολύ μικρά, έπρεπε ούτως ή άλλως να αυξήσω το zoom στα settings των windows απο 100 στα 125. Δεύτερον για να αρχίσω να βλέπω τα ανεξάρτητα pixels στα γράμματα (που ακόμα και αυτό δεν ήταν πολύ ενοχλητικό) έπρεπε να πλησιάσω πολύ στην οθόνη. Απο την απόσταση που καθόμουν στα 80εκ. όλα φαίνονται μια χαρά. Και προέρχομαι απο 4Κ οθόνη. Τρίτον, υπάρχει και το Clear Type που βελτιώνει ακόμα περισσότερο τα γράμματα. Τώρα βέβαια, αμα την αγοράσει κανένας που έχει την τέλεια όραση ίσως να δεί και τα pixels και από μακριά. Δεν ξέρω αλλά εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα. Κάτι ίσως που θα ήθελε είναι λίγο παραπάνω φωτεινότητά. Στο max δεν φτάνει σίγουρα την φωτεινότητα της C2 που είχα αλλά ούτως η άλλως δεν την έχω στο max γιατί ακόμα και έτσι είναι πολύ έντονο το φως. Επίσης τα LED που έχει στο πίσω μέρος και στο κάτω μέρος δεν έχουν παραμετροποίηση στην φωτεινότητα. Έχουν κάποιες ρυθμίσεις για σταθερό χρώμα ή κυκλική εναλλαγή χρωμάτων ή τελείως off. Για να πω την αλήθεια σαν εμφάνιση μου άρεσε καλύτερα το στυλ που έχουν οι Samsung G9, και σαν χρώμα αλλά και σαν σύνθεση LED. Αλλά όπως προείπα, στα υπόλοιπα δεν με βόλευε η G9. Αν εξαιρέσεις αυτά τα πραγματάκια πάντως, η οθόνη είναι τέλεια! Μεγάλη και χορταστική και καμπυλότητα που εντυπωσιάζει (θέλει στην αρχή λίγο συνήθεια). Αυτά σε γενικές γραμμές μετά από μια εβδομάδα χρήσης. Θα επανέλθω ίσως με νεότερα . Σχετικά με τις φωτογραφίες, ειδικά στην πολύ κοντινή, οι περίεργες διαγώνιες γραμμές που σχηματίζονται δεν είναι της οθόνης αλλά της φωτογραφίας (το γνωστό Moiré pattern). Επίσης, οι αρχικές φωτογραφίες είναι πολύ καλής ανάλυσης αλλά όπως φαίνεται το αγαπητό Skroutz τις συμπιέζει αρκετά με αποτέλεσμα να έχουν χάσει πολύ σε ευκρίνεια.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
mpaz

την χρησιμοποιεί κανεις για CAD, σχεδιαστικά προγράμματα, εργασία? μήπως το R800 είναι πολύ απότομο για τέτοια χρήση;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

LG UltraGear 45GR95QE-B OLED HDR Curved Gaming Monitor 45" QHD 3440x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTGLG UltraGear 45GR95QE-B OLED HDR Curved Gaming Monitor 45" QHD 3440x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTGSamsung Odyssey G9 Ultrawide OLED HDR Curved Gaming Monitor 49" 5120x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTGSamsung Odyssey G9 Ultrawide OLED HDR Curved Gaming Monitor 49" 5120x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTGSamsung Odyssey G8 OLED HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 175Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.1ms GTGSamsung Odyssey G8 OLED HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 175Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.1ms GTGLG UltraGear 27GR95QE-B OLED HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTGLG UltraGear 27GR95QE-B OLED HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTGLG 48GQ900-B OLED HDR Gaming Monitor 48" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 0.1ms GTGLG 48GQ900-B OLED HDR Gaming Monitor 48" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 0.1ms GTG
από 1.463,76 €από 1.298,00 €από 860,40 €από 823,91 €από 1.252,73 €
ΚατασκευαστήςLGSamsungSamsungLGLG
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος45 "49 "34 "27 "48 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες