Acer Chromebook 315 CB315-4H 15.6" FHD (Celeron Dual Core-N4500/8GB/128GB SSD/Chrome OS) (US Keyboard)
Laptops

Acer Chromebook 315 CB315-4H 15.6" FHD (Celeron Dual Core-N4500/8GB/128GB SSD/Chrome OS) (US Keyboard) Κωδικός: 41634938

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2020
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080
  • 2 Πυρήνες 1.1 - 2.8Ghz /Jasper Lake
  • USB 2.0/USB 3.2/USB-C
  • Αυτονομία έως 10 ώρες
  • Βάρος 1.6Kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: περίπου 3 ώρες πριν

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Acer

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Σχεδιασμένο για μια κινητή ζωή, αυτό το αντιθαμβωτικό Chromebook™ 15" με στενά πλαίσια 9,5 mm παρέχει μια μεγαλύτερη οθόνη για να κάνετε περισσότερα πράγματα. 

Μέσω της ενσωμάτωσης ενός αποκλειστικού αριθμητικού πληκτρολογίου, μιας γρήγορης CPU και της μεγάλης διάρκειας ζωής της μπαταρίας - λειτουργεί περισσότερο και είναι πιο ισχυρό από πριν.

Ισχυρή επεξεργαστική δύναμη

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ευέλικτο λογισμικό παρέχονται από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel®. Η πρόσθετη απόδοση κάνει τα έργα με υψηλή γραφική απόδοση να εκτελούνται ομαλότερα και οι εργασίες να εκτελούνται ταχύτερα.

Άνετη χρήση και ταχύτητα

Η μεγάλη οθόνη 15" με αντιθαμβωτική επίστρωση και στενά πλαίσια 9,5 mm, προσφέρει στους χρήστες μεγαλύτερο χώρο εργασίας, ώστε να μπορούν να είναι πιο παραγωγικοί σε φωτεινές συνθήκες. Για πρόσθετη λειτουργικότητα και για να μείνουν ευχαριστημένοι οι αριθμολάγνοι, έχει ενσωματωθεί ένα ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο.

Ολοήμερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 10 ωρών είναι μεγάλη. Με μία μόνο φόρτιση, μπορείτε να δουλέψετε μια ολόκληρη ημέρα χωρίς καθυστέρηση. Η ισχυρή μπαταρία μεγάλης διάρκειας σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να παίρνετε μαζί σας τον φορτιστή ρεύματος.

Η δύναμη του ασύρματου δικτύου

Ισχυρό, συνεπές ασύρματο σήμα παρέχεται από το Intel® Gigabit Wi-Fi και τη στρατηγικά τοποθετημένη ασύρματη κεραία Wi-Fi 5 (802.11ac) με 2x2 MU-MIMO. Το MU-MIMO (Multi-User Multiple-Input and Multiple-Output) είναι ένα πρότυπο που προσφέρει ταχύτερες ασύρματες ταχύτητες και μπορεί να χειριστεί περισσότερες ασύρματες συσκευές ταυτόχρονα.

Wi-Fi Gigabit

Το Gigabit Wi-Fi 2x2 802.11ac 160 MHz (1.733 Mbps) παρέχει έως και δώδεκα φορές ταχύτερη ταχύτητα από το 802.11n.

Wi-Fi 5 ( 802.11ac)

Το 802.11ac παρέχει ταχύτητες από 433 Mbps (megabits ανά δευτερόλεπτο) έως και αρκετά gigabits ανά δευτερόλεπτο και χρησιμοποιεί είτε 80 είτε 160MHz.

MU-MIMO

Το MU-MIMO (Multi-User Multiple-Input and Multiple-Output) είναι ένα πρότυπο που προσφέρει ταχύτερες ασύρματες ταχύτητες και μπορεί να χειριστεί περισσότερες ασύρματες συσκευές ταυτόχρονα.

Ευέλικτη συνδεσιμότητα

Δύο θύρες USB Type-C για εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά δεδομένων, ροή βίντεο και φόρτιση της μπαταρίας. Η αναστρέψιμη υποδοχή USB 3.1 Type-C™ είναι ίδια και στα δύο άκρα και στις δύο πλευρές, ώστε να είναι εύκολη η σύνδεσή της. Το USB 3.1 είναι 10 φορές ταχύτερο από το USB 2.0. Εκτός από τις δύο θύρες USB 3.1 Type-C, υπάρχουν επίσης δύο θύρες USB 3.0 Type A.

Μείνετε παραγωγικοί

Οι γρήγοροι χρόνοι εκκίνησης, η ευκολία χρήσης, η σκληρή ασφάλεια και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα του Chrome OS. Με χρόνο εκκίνησης περίπου 8 δευτερόλεπτα, θα αρχίσετε να εργάζεστε γρηγορότερα, το απλοποιημένο περιβάλλον εργασίας καθιστά εύκολη την εκμάθηση, η ενσωματωμένη προστασία από κακόβουλο λογισμικό σταματά τους ιούς στα ίχνη τους και, τέλος, η αποδοτική χρήση της ενέργειας σημαίνει ότι μπορείτε να εργάζεστε όλη την ημέρα χωρίς τον προσαρμογέα ρεύματος.

ChromeOS

Με το λειτουργικό σύστημα του Chromebook σας - ChromeOS, μπορείτε να εργάζεστε πιο έξυπνα και πιο παραγωγικά. Απλώς ενεργοποιήστε το, συνδεθείτε με τον προσωπικό λογαριασμό Google και είστε έτοιμοι. Θα λάβετε χιλιάδες εφαρμογές, έξυπνα εργαλεία παραγωγικότητας, ενημερωμένη ασφάλεια και εύκολη πρόσβαση στα αρχεία σας, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Είναι πραγματικά απλό!

Κατασκευαστής

Acer

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Celeron Dual Core
Μοντέλο
N4500
Συχνότητα
1,1 GHz
Γενιά
Jasper Lake

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
8 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
HD Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
128 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
USB 2.0, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Chrome OS

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,6 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Ασημί
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2020
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

19 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες