Apple iPhone XS Max (4GB/512GB) Space Grey Refurbished Grade B

Apple iPhone XS Max (4GB/512GB) Space Grey Refurbished Grade B Κωδικός: 41660863

Τι είναι οι refurbished συσκευές;

Οι refurbished συσκευές είναι οι ανακατασκευασμένες, αυτές δηλαδή που έχουν ελεγχθεί πλήρως ως προς τη λειτουργία τους και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους από εξειδικευμένο προσωπικό και έχουν επισκευαστεί τυχόν προβλήματα. Είναι πλήρως ελεγμένες και λειτουργικές συσκευές που μοιάζουν σαν καινούριες.

Μάθε περισσότερα

Grade B

Συσκευή σε πολύ καλή κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης (γρατζουνιές, φθορές κ.ο.κ.) στην οθόνη ή και στο πίσω μέρος της.
379,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Δωρεάν επιστροφή

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 379,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 379,00 €

Περιγραφή

Κινητό τηλέφωνο της εταιρίας Apple ανακατασκευασμένο με Grade B.
Τα κινητά με Grade B είναι σε πολύ καλή κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης (γρατζουνιές, φθορές κ.ο.κ.) στην οθόνη ή και στο πίσω μέρος τους.

Οθόνη Super Retina

Ακόμα μεγαλύτερη

Η προσαρμοσμένη οθόνη OLED προσφέρει μεγάλη ακρίβεια χρωμάτων, υψηλό δυναμικό εύρος και ρεαλιστικά μαύρα χρώματα. Επιπλέον, το iPhone XS Max έχει τη μεγαλύτερη οθόνη που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε iPhone.

Το πιο ανθεκτικό γυαλί που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone.

Νέο χρυσό φινίρισμα που επιτυγχάνεται με μια διαδικασία με ακρίβεια ατόμου. Περιμετρικές ταινίες από ανοξείδωτο ατσάλι χειρουργικής ποιότητας που κατασκευάζονται με απόλυτη μηχανική ακρίβεια. Και ένα νέο επίπεδο ανθεκτικότητας στο νερό και στη σκόνη.

Προηγμένο Face ID

Η ασφάλεια είναι απλή υπόθεση όταν το συνθηματικό σου είναι το πρόσωπό σου. Μπορείς να ξεκλειδώσεις το iPhone σου, να συνδεθείς σε εφαρμογές και να πληρώσεις για αγορές, μόνο με μια ματιά.

Ευφυές A12 Bionic

Το πιο έξυπνο και ισχυρό chip που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone, με Neural Engine επόμενης γενιάς. Για εξαιρετικές εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας. Απίστευτα πορτρέτα με έλεγχο βάθους. Ταχύτητα και ομαλή αίσθηση σε ό,τι και αν κάνεις.

Δύο πίσω κάμερες 12MP

Το σύστημα διπλής κάμερας αποτελείται από έναν ευρυγώνιο φακό με διάφραγμα f/1.8 κι ένα φακό ζουμ f/2.4. Τραβάει 4Κ βίντεο στα 60fps.

Η πιο δημοφιλής κάμερα στον κόσμο αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της φωτογραφίας.

Νέα δευτερεύοντα καρέ, ένας ταχύτερος αισθητήρας και το πανίσχυρο A12 Bionic chip προσφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες στα φωτεινά σημεία καθώς και στα σημεία σκίασης των φωτογραφιών σου.

Μεγαλύτερα pixels με περισσότερο βάθος

Ένας νέος αισθητήρας δημιουργεί καλύτερη πιστότητα εικόνας, μεγαλύτερη ακρίβεια χρωμάτων και μειωμένο θόρυβο σε λήψεις με χαμηλό φωτισμό.

Βελτιωμένο εφέ bokeh.

Τα πορτρέτα φαίνονται ακόμα πιο επαγγελματικά χάρη στο εξελιγμένο θόλωμα στο φόντο.

Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Κατάσταση

Grade
B

Χαρακτηριστικά

Πίσω Κάμερα
Διπλή
Χρώμα
Μαύρο
RAM
4 GB
Χωρητικότητα
512 GB
Μοντέλο
iPhone XS Max

Μπαταρία

Χωρητικότητα
3174 mAh

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • gmarn69

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το τηλέφωνο ήρθε άψογο ! Με υγείας μπαταρίας μάλιστα 100% !
    Δεν είχε κανένα σημάδι. Φόραγε ήδη προστατευτικό τζαμάκι.
    Μέσα είχανε βάλει και μία διάφανη θηκη που ήταν ό,τι έπρεπε για τη χρυσή πλάτη του κινητού. Επίσης είχαν συμπεριλάβει και ένα πολύ ωραίο καλώδιο φόρτισης που ταίριαζε με το τηλέφωνο και άρεσε στη σύζυγο που προοριζόταν για εκείνη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • george.meta
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το τηλεφωνο είναι άψογο, δεν έχει κάποιο σημάδι πουθενά, έχει αλλαχτεί η οθόνη και το πισω τζαμί μαζί με όλο το σασί. Η οθόνη ,δεν πρέπει να είναι γνήσια, φαίνεται να είναι καλής ποιότητας ωστόσο όταν ανοίγει έχει ένα μικρό delay στο άνοιγμα, μικρό κακο, κατά τα αλλά ικανοποιητική. Το κινητό ήταν χρυσό αρχικά καθώς στο iCloud και στο 3utools φαίνεται χρυσό και έχει αλλαχτεί το τζαμί με λευκό. Μικρό πρόβλημα και αυτό. Η μπαταρία είναι αλλαγμένη με 100% υγεία και κάτω από 10 κύκλους φόρτισης. Η διάρκεια της είναι όπως σε κάθε xs max δεν είναι ούτε καλύτερη ούτε χειρότερη. Γενικά για τα χρήματα του είναι τίμιο καθώς δεν έχει φθορές που έχουν τα μεταχειρισμένα με το μόνο αρνητικό να είναι το delay της οθόνης στο άνοιγμα. Μετά από μισο χρόνο χρήσης περίπου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες