Dell Vostro 5630 16" (i7-1360P/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 2050/W11 Pro) (GR Keyboard)
Laptops

Dell Vostro 5630 16" (i7-1360P/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 2050/W11 Pro) (GR Keyboard) Κωδικός: 42221057

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 16 ιντσών FHD+ 1.920 x 1.200
  • Μνήμη RAM 16GB 4200MHz LPDDR5
  • Δίσκος 512GB NVMe SSD
  • Πληκτρολόγιο Backlit Ελληνικό
  • Βάρος 1.90Kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 7 μήνες πριν

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Dell

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το Dell Vostro 5630 απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες που χρειάζονται άφθονη υπολογιστική ισχύ όπως προγραμματιστές και designers/αρχιτέκτονες, σε ανθρώπους που ασχολούνται με την επεξεργασία εικόνας και ήχου και σε φοιτητές που χρειάζονται ένα ποιοτικό και γρήγορο Laptop.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά ανθεκτική συσκευή καθώς έχει πιστοποιήσεις στρατιωτικού τύπου. Εξοπλίζεται με οθόνη στενού πλαισίου με σκοπό την προβολή περισσότερου περιεχομένου και παρέχει εξαιρετικό μικρόφωνο με ακύρωση θορύβου όπως και ποιοτική κάμερα για συνδιασκέψεις.

Τέλος, διαθέτει κάρτα γραφικών ;GeForce RTX 2050 ;για Gaming έως 1080p. Προσφέρει καλές επιδόσεις σε γραφικά, περιήγηση στο διαδίκτυο, εργασίες γραφείου και multimedia playback.

Μεγάλη οθόνη. Για μεγάλη άνεση

Ο λόγος διαστάσεων 16:10 σε μια οθόνη 16 ιντσών σημαίνει ακόμη περισσότερο χώρο στην οθόνη για τον έλεγχο υπολογιστικών φύλλων, εντολών αγοράς και την τελειοποίηση των παρουσιάσεων, σε μια λεπτή και ελαφριά σχεδίαση. Λάθη συμβαίνουν. Γι' αυτό το πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους είναι αδιάβροχο. 

Επίσης, ο φορητός υπολογιστής έχει περάσει από 15 στρατιωτικές δοκιμές πιστοποίησης (MIL-810H) για να εξασφαλιστεί ότι μπορεί να αντέξει στην καθημερινή φθορά.

Καλύτερη απόδοση. Περισσότερη παραγωγικότητα

Χάρη στους επεξεργαστές Intel Core 13ης γενιάς, αυτός ο φορητός υπολογιστής λειτουργεί με κορυφαία απόδοση, ώστε να μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε όλη μέρα. Εργάζεστε με πολλά γραφικά; Τα γραφικά της NVIDIA RTX 2050 σας παρέχουν την ενίσχυση που χρειάζεστε.

Πανίσχυρος Intel Core i7-1360P

Με την τεχνολογία υβριδικών πυρήνων της αρχιτεκτονικής επεξεργαστών Raptor Lake της Intel, το laptop δεν θυσιάζει ούτε την αποδοτικότητα ούτε τις επιδόσεις. Είτε παίζεις παιχνίδια σε υψηλές ταχύτητες καρέ είτε κρατάς ανοιχτά πολλά προγράμματα στο παρασκήνιο και κάνεις ταυτόχρονη ροή, ο Intel Core i7-1360P μπορεί να τα χειριστεί όλα.

Παραμείνετε συγκεντρωμένοι με το στενό περιθώριο και στις 4 πλευρές και την οθόνη με DC Dimming, η οποία μειώνει το τρεμόπαιγμα, παρέχοντας άνετη εμπειρία προβολής. Επιπλέον, αυτός ο φορητός υπολογιστής με πιστοποίηση με τεχνολογία λογισμικού Dell συμβάλλει στη μείωση των επιβλαβών εκπομπών μπλε φωτός για τη βελτιστοποίηση της άνεσης των ματιών σε σύγκριση με την εκτεταμένη διάρκεια οθόνης.

Διάσκεψη με ευκρίνεια

Οι εντυπώσεις έχουν σημασία. Η νέα κάμερα FHD, εξοπλισμένη με ευρεία δυναμική περιοχή και λειτουργία χρονικής μείωσης θορύβου, βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας βοηθώντας σας να παρουσιάζετε τον καλύτερο εαυτό σας στην κάμερα.

Μη χάνετε ούτε λεπτό από τη σύσκεψη: Ήχος τόσο καθαρός όσο μια τηλεφωνική κλήση με ενσωματωμένο διπλό μικρόφωνο και AI που μειώνει τον θόρυβο στο παρασκήνιο. 

Επιπλέον, τα ηχεία με ρύθμιση ήχου Waves Maxx και τα μικρόφωνα βελτιστοποιούν τον ήχο, ώστε να μπορείτε να ακούτε και να ακούγεστε με ευκρίνεια, ενώ η τεχνολογία Smartbyte δίνει προτεραιότητα στην κυκλοφορία του βίντεο για μια πιο ομαλή εμπειρία βιντεοδιάσκεψης

Διατηρήστε την ασφάλειά σας

Η μονάδα Trusted Platform Module 2.0 είναι ένα chip ασφάλειας εμπορικού επιπέδου, εγκατεστημένο στη μητρική πλακέτα, το οποίο δημιουργεί και αποθηκεύει κωδικούς πρόσβασης και κλειδιά κρυπτογράφησης. Επαληθεύει ότι ο υπολογιστής δεν έχει παραβιαστεί πριν από την εκκίνηση και προστατεύει τα δεδομένα σας από εξωτερικές επιθέσεις λογισμικού.

Εξασφαλίστε μεγαλύτερη ξεγνοιασιά με την προαιρετική συσκευή ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος με το Windows Hello που σας επιτρέπει να συνδέεστε με ασφάλεια με ένα άγγιγμα, ενώ το μηχανικό κλείστρο στην κάμερα προστατεύει το απόρρητό σας και αποτρέπει την ακούσια επαφή

Processor Intel Core i7-1360P

Με την τεχνολογία υβριδικών πυρήνων της αρχιτεκτονικής επεξεργαστών Raptor Lake της Intel, ο φορητός υπολογιστής δεν θυσιάζει την αποδοτικότητα ή την απόδοση. Είτε παίζετε παιχνίδια σε υψηλούς ρυθμούς καρέ είτε κρατάτε πολλά προγράμματα ανοιχτά στο παρασκήνιο και κάνετε streaming ταυτόχρονα, ο Intel Core i7-1360P μπορεί να τα διαχειριστεί όλα.

Memory RAM DDR5

Διαθέτει με συχνότητα λειτουργίας και τεχνολογία. Η μνήμη DDR5 είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία μνήμης RAM και προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες και χωρητικότητες από την προηγούμενη τεχνολογία DDR4. 

Η συχνότητα λειτουργίας της μνήμης, σε συνδυασμό με την υψηλή χωρητικότητα, επιτρέπει στο σύστημα να εκτελεί πιο απαιτητικές εργασίες με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Είναι κατάλληλη για χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση και επιδόσεις από το σύστημά τους, όπως gamers, αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο και εικόνας.\

Αποθηκευτικός χώρος SSD

Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD PCIe χωρητικότητας 512GB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων. (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD. Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.


Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ότι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Ports & Slots

  • 1. SD Card reader 3.0
  • 2. USB 3.2 Gen 1 Type A
  • 3. RJ-45 Ethernet port
  • 4. Universal headset jack4
  • 5. Wedge shaped lock slot
  • 6. Power jack
  • 7. HDMI 1.45
  • 8. 2x2 Type-C
  • 9. Thunderbolt 4 port with DisplayPort and Power Delivery


Κατασκευαστής

Dell

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i7
Μοντέλο
1360P
Συχνότητα
3,7 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
16 "
Ανάλυση
1900x1200

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 2050
Μνήμη γραφικών
4 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
Ethernet, HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Pro

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,91 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Ασημί
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
-

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
3 χρόνια σε ολόκληρη την συσκευή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • fotis.sfixtos
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγοράσθηκε Μάιο 2023 για επαγγελματική χρήση, χωρίς ΦΠΑ σε πάρα πολύ καλή τιμή. Εγκαταστάσεις, σετάρισμα, αναβαθμίσεις κλπ όλα τέλεια. Ενα θεματάκι με registered λύθηκε κατευθείαν σε επικοινωνία με την Dell Ελλάδας. Μέχρι στιγμής όλα πάνε πολύ καλά, γρήγορο, εύχρηστο, μαλακό πληκτρολόγιο, δεν ζεσταίνεται, οθόνη - εικόνα καταπληκτική. Και 3 έτη εγγύηση

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stavros.boulasikis
    3
    1 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ απογοητευμένος . Αρχικά δεν έκανε εγκατάσταση τις ενημερώσεις γιατί γίνανε λάθος εγκατάσταση στα windows . Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση 1500€ . Μεγάλο λάθος αυτή η αγορά . Καλύτερα να πήγαινα δε Mac .

    • Οθόνη
    • Touchpad
    • Βάρος
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Θερμοκρασία
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
fotis.sfixtos

Στην προτεινόμενη ανάλυση 1920χ1200 60Hz

xristos_dimako

Μπορεί να παίξει χωρίς να κολλάει 4K αρχεία και φυσικά αν θέλεις να τα επεξεργαστείς σε κάποιο πρόγραμμα;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες