Garamond 12
Βιβλία Τέχνης

Garamond 12Κωδικός: 42226150

Ένας αγοραφοβικός συγγραφέας, ο Μαρκ Χάντερ, ζει κλεισμένος στο σπίτι του μαζί με τη μητέρα του. Καθώς η φήμη του αυξάνεται, τα βιβλία του γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και, κατά συνέπεια, ο ίδιος

Δες όλη την περιγραφή

Ένας αγοραφοβικός συγγραφέας, ο Μαρκ Χάντερ, ζει κλεισμένος στο σπίτι του μαζί με τη μητέρα του. Καθώς η φήμη του αυξάνεται, τα βιβλία του γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και, κατά συνέπεια, ο ίδιος χρειάζεται να αποκτήσει κοινωνική ζωή, ψάχνει απεγνωσμένα ένα εξωστρεφές alter ego του για τον σκοπό αυτόν.

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Μαρία Δριμή
  • Εκδότης: Κάπα Εκδοτική
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2023
  • Αριθμός σελίδων: 104
  • Κωδικός ISBN-13: 9789606282478
  • Διαστάσεις: 17×21
7,63
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 7,20 €

Περιγραφή

Ένας αγοραφοβικός συγγραφέας, ο Μαρκ Χάντερ, ζει κλεισμένος στο σπίτι του μαζί με τη μητέρα του. Καθώς η φήμη του αυξάνεται, τα βιβλία του γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και, κατά συνέπεια, ο ίδιος χρειάζεται να αποκτήσει κοινωνική ζωή, ψάχνει απεγνωσμένα ένα εξωστρεφές alter ego του για τον σκοπό αυτόν. Ο άνθρωπος που θα βρει ανατρέπει τη ζωή του συγγραφέα και φέρνει στο φως το βαθύ τραύμα που τον κρατάει αιχμάλωτο στη στοργική φυλακή που με τόση φροντίδα έχει χτίσει η κυριαρχική μητέρα του. Το τέλος είναι τραγικό αλλά και λυτρωτικό.

Ο τίτλος Garamond 12 απηχεί το πλαίσιο στο οποίο εκτυλίσσεται η υπόθεση: γράμματα και γραμματοσειρές, τα δομικά υλικά των λέξεων, τα συστατικά των βιβλίων. Στον πυρήνα του έργου υπάρχει η ψευδής ταυτότητα. Θίγονται, επίσης, θέματα όπως η αποδοχή του εαυτού, η άρνηση παραδοχής της πραγματικότητας, των ζωτικών προτύπων, της ύπαρξης και της έκθεσης του καλλιτέχνη, της αδυναμίας να ακολουθήσουμε έναν «ενδεδειγμένο» τρόπο ζωής, της φιλίας, της ερωτικής επιθυμίας…

Χαρακτηριστικά

Είδος
Θέατρο
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
104
Έτος έκδοσης
2023
Διαστάσεις
17x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη