Lian Li Lancool 216 Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Μαύρο
Κουτιά Υπολογιστών

Lian Li Lancool 216 Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροΚωδικός: 42254789

Το Lancool 216 είναι ένα mainstream κουτί που διαθέτει πάνελ πλέγματος για βέλτιστη ροή αέρα. Χάρη στο αρθρωτό πίσω πάνελ του, μπορεί να βελτιστοποιηθεί για αερόψυξη ή υδρόψυξη. 

Δες όλη την περιγραφή

Το Lancool 216 είναι ένα mainstream κουτί που διαθέτει πάνελ πλέγματος για βέλτιστη ροή αέρα. Χάρη στο αρθρωτό πίσω πάνελ του, μπορεί να βελτιστοποιηθεί για αερόψυξη ή υδρόψυξη. 

Δες όλη την περιγραφή
98,39
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+32,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 98,39 €

Περιγραφή

Το Lancool 216 είναι ένα mainstream κουτί που διαθέτει πάνελ πλέγματος για βέλτιστη ροή αέρα. Χάρη στο αρθρωτό πίσω πάνελ του, μπορεί να βελτιστοποιηθεί για αερόψυξη ή υδρόψυξη. 

Περιλαμβάνει 2 x 160mm και 1 x 140mm προεγκατεστημένους ανεμιστήρες PWM και ένα καινοτόμο στήριγμα οπίσθιου ανεμιστήρα PCIe για τη μεγιστοποίηση της ροής του αέρα.

Για να διασφαλιστεί η επαρκής ροή αέρα στο σύστημα, το LANCOOL 216 διαθέτει πλέγμα στο μπροστινό μέρος, στην κορυφή και στην πλευρά του καλύμματος του τροφοδοτικού. Το μπροστινό πλέγμα επεκτείνεται μέχρι την κορυφή για ένα συνεχές πάνελ πλέγματος.

Περιλαμβάνονται 2 x 160mm ανεμιστήρες μπροστά και 1 x 140mm πίσω ανεμιστήρας

Στο δεύτερο θάλαμο πίσω από τη μητρική πλακέτα, ένας κόμβος ανεμιστήρων με τροφοδοσία SATA μπορεί να υποστηρίξει έως και 4x ανεμιστήρες ARGB και PWM.

Αερόψυξη ή υδρόψυξη

Η αρθρωτή μητρική κάρτα I/O επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούν τη μητρική κάρτα σε υψηλότερη θέση, η οποία είναι πιο ευνοϊκή για αερόψυκτα συστήματα, ή σε χαμηλότερη θέση για υδρόψυκτα συστήματα.

Ψύξη με άερα

Τοποθετημένη ψηλότερα, η μητρική πλακέτα αφήνει χώρο πάνω από το κάλυμμα της μονάδας τροφοδοσίας για μεγαλύτερους ανεμιστήρες.

Ψύξη με νερό

Τοποθετημένη χαμηλότερα, η μητρική πλακέτα αφήνει ένα κενό πάχους 63 χιλιοστών στο επάνω μέρος για την εγκατάσταση συνδυασμών ψυγείου/ανεμιστήρα, ιδανικό για AIO ή προσαρμοσμένη υδρόψυξη.

I/O με δυνατότητα μεταφοράς

Περιλαμβάνοντας ένα κουμπί τροφοδοσίας, ένα κουμπί επαναφοράς, μια θύρα ήχου, 2x θύρες USB3.0 και μια θύρα USB τύπου C, η μπροστινή μονάδα I/O μπορεί να μεταφερθεί στην κάτω αριστερή πλευρά της πρόσοψης.

Με αρκετό χώρο για κάρτες γραφικών μήκους έως 392 mm και ύψους 180 mm (για λειτουργία αερόψυξης), το LANCOOL 216 είναι συμβατό ακόμη και με τις μεγαλύτερες κάρτες της σειράς NVIDIA 4000.

Προεγκατεστημένη στο μπροστινό μέρος του άνω βραχίονα του ψυγείου, μια πλάκα στεγανοποίησης διασφαλίζει ότι δεν δημιουργείται διαρροή πίεσης όταν εγκαθιστάτε μικρότερο από ένα ψυγείο 360/3x120mm ανεμιστήρες στην κορυφή.

Αφαιρούμενο άνω στήριγμα ψυγείου

Το επάνω στήριγμα στήριξης μπορεί να αφαιρεθεί πλήρως από τη θήκη για ευκολότερη εγκατάσταση υλικού. Το υποστήριγμα αφαιρείται μαζί με την αριστερή μπάρα πλαισίου για να παρέχει βέλτιστο διάκενο.

Δύο αυλακώσεις έχουν εφαρμοστεί για να επιτρέπουν την εύκολη διέλευση των καλωδίων των ανεμιστήρων στο δεύτερο θάλαμο της θήκης, απλοποιώντας τη διαχείριση των καλωδίων και βελτιώνοντας τη συνολική εμφάνιση της κατασκευής.

Βραχίονας ανεμιστήρα PCIE

Η GPU τοποθετημένη στην κορυφή των υποδοχών επέκτασης σε λειτουργία αερόψυξης ανοίγει τη δυνατότητα προσθήκης ενός ανεμιστήρα 120 mm στο πίσω μέρος της θήκης χωρίς να εμποδίζει την είσοδο/έξοδο της GPU. Αυτό είναι επίσης εφικτό με μια κάθετα τοποθετημένη GPU τόσο σε λειτουργία αερόψυξης όσο και σε λειτουργία υδρόψυξης. Ο πρόσθετος ανεμιστήρας 120 mm παρέχει καλύτερη ψύξη για την GPU και μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ εισόδου/εξόδου για το σύστημα.

Συμβατό με κάθετη GPU

Το πάνελ υποδοχών επέκτασης PCIe μπορεί να περιστραφεί για την κάθετη εγκατάσταση των GPU, απαιτείται μόνο ένα πρόσθετο καλώδιο riser.

Έως 6 x SSD + 2 x HDD

Μπορούν να εγκατασταθούν συνολικά 2 x 3,5" + 6 x 2,5" δίσκοι με ειδικές βάσεις για αποθήκευση.

Διαχείριση καλωδίων

Το LANCOOL 216 προσφέρει πολλαπλές επιλογές για εύκολη διαχείριση καλωδίων. Κατά μήκος της ράβδου διέλευσης καλωδίων, 3 μεγάλοι ιμάντες velcro μπορούν να συγκρατήσουν 2 διαφορετικά σετ καλωδίων. 3 μικρά κλιπ βρίσκονται κατά μήκος του πίσω πλευρικού πάνελ, ιδανικά για την καθαρή δρομολόγηση του καλωδίου 8pin της CPU, και 2 επιπλέον ιμάντες velcro βρίσκονται κοντά στο θάλαμο PSU για να βοηθήσουν στη συγκράτηση του επιπλέον μήκους καλωδίου PSU μακριά από τη διαδρομή εξαερισμού στον κάτω θάλαμο.

Κατασκευαστής

Lian Li

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Μέγεθος
Midi Tower
Συμβατές Μητρικές
ATX, Extended ATX, Micro ATX, Mini ITX

Διαστάσεις

Ύψος
491,7 mm
Πλάτος
480,9 mm
Βάθος
235 mm
Μέγιστο Μήκος Κάρτας Γραφικών
392 mm
Μέγιστο Ύψος Ψύκτρας Επεξεργαστή
180,5 mm

Θέσεις Συσκευών

Εσωτερικές Θύρες 3.5''
2
Εσωτερικές Θύρες 2.5''
6

Θέσεις Ανεμιστήρων

Μπροστινές Θέσεις
3
Πίσω Θέσεις
1
Πλαινές Θέσεις
-
Άνω Θέσεις
3
Κάτω Θέσεις
-

Υποστήριξη Υδρόψυξης

Θέση Ψυγείου
Άνω, Κάτω, Μπροστά

Δυνατότητες

Συνδεσιμότητα
Audio, USB 3.0, USB-C
Πρόσθετα
Πλαϊνό Παράθυρο, Προεγκατεστημένοι Ανεμιστήρες
Gaming
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+4Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Bisbij
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο κουτί που θα βρείτε στην αγορά αυτήν την στιγμή (2023) στην περιοχή των 100 €.
    Πραγματικά ποιοτική κατασκευή με 99% του κουτιού να είναι φτιαγμένο απο μέταλλο και όλα τα εξαρτήματα του να εφαρμόζουν άψογα μεταξύ τους.
    Για πρώτη φορά δεν άλλαξα ανεμιστήρες σε καινούριο κουτί καθώς έχει δυο 16 εκ rgb στο μπροστινό panel και έναν 14 εκ πίσω , που προσφέρουν ισχυρό και άφθονο air flow.
    Χωράει άνετα ψύκτρες πλάτους 14 εκ και 12εκ, προσωπικά έχω βάλει μια arctic liquid freezer ii 360 στο καπάκι και χωράει αρκεί να κατεβάσετε τον πίσω ανεμιστήρα στην κατώτερη θέση. Επίσης υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο κενό μεταξύ ψύκτρας και μητρικής και δεν εμποδίζει καθόλου τις RAM (δείτε φωτογραφίες).
    Όσον αφορά τις κάρτες γραφικών NVIDIA , θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο καλώδιο του τροφοδοτικού. Δηλαδή για τις κάρτες 4070,4080,4090 που χρησιμοποιούν το καλώδιο 12vhpwr o κατασκευαστής λέει μην λυγίζετε το καλώδιο κοντά στην πρίζα . Υπο την προϋπόθεση αυτήν όμως το καλώδιο δεν χωράει, χτυπάει στον τζάμι, οπότε θα χρειαστείτε ένα ανταπτοράκι 90 μοιρών.
    Κάτι το οποίο δεν γνώριζα εγώ όταν αγόρασα το κουτί είναι ότι υπάρχουν δυο εκδόσεις, και ότι πωλούνται ξεχωριστά και μερικά έξτρα εξαρτήματα δηλαδή στην τελευταία σελίδα του εγχειριδίου αναφέρετε ένα χειριστήριο που κουμπώνει κάτω αριστερά , ένας ορθοστάτης για την κάρτα γραφικών και ένα φίλτρο για το μπροστινό panel.
    Εδώ βρίσκεται η μοναδική ένσταση που έχω για το κουτί, δηλαδή θα προτιμούσα χίλιες φορές να έβαζαν το φίλτρο στην συσκευασία παρά τις δεκάδες βίδες απο τις οποίες χρησιμοποίησα ελάχιστες .

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Martatos
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απλά εκπληκτικό case (white). Ποιοτικό με φοβερό air flow και πολύ χώρο. Επίσης παρέχει πολλές βίδες και το RGB των 160mm ανεμιστήρων είναι πανέμορφο. Το τζάμι είναι πεντακάθαρο και βαρύ ενώ δεν ακούγεται τίποτα από τους τρείς ανεμιστήρες. Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο διάτρητος χώρος του PSU και το φιλτράκι στο κάτω μέρος καθώς εξασφαλίζουν αέρα χωρίς σκόνη στο τροφοδοτικό. Τρομερή ευκολία η αλλαγή των εμπρός θυρών USB και του Power στη πάνω μεριά ή στη κάτω πλάγια!. Το cable management είναι παιχνίδι με σωστά σημεία για να περνάνε τα καλώδια αλλά και πολλά σημεία ώστε να δέσουμε τα καλώδια. Το HUB για τα RGB βοηθάει πολύ και είναι γενικότερα πανέμορφο και ποιοτικό. Στα 88,70 ευρώ που αγοράστηκε νομίζω ήταν η καλύτερη δυνατή αγορά. Αν υπάρχει ένα μείον, θεωρώ ότι λανθασμένα δίνει προδιαγραφές για 360 radiator καθώς δεν πιστεύω ότι θα χωρέσει σωστά ούτε επάνω ούτε μπροστά.

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Muse Doubler
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Μιλαμε για την εκδοση χωρις κοντρολερ και χωρις led, εξαιρετικη κατασκευη, απλετος χωρος, και παρα πολλα εξτρας. Τωρα απο σκονη, υπαρχει εξτρα μπροστινο φιλτρο το οποιο αν εχετε γενικα σκονη, σας το συνιστω.

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ICE-T
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εκ πρώτης όψεως η ποιότητα είναι above average και η Lian Li δεν κάνει τσιγκουνιες και θα παίζει solo σε αυτή την τιμή αγοράς αφού έρχεται με διάτρητα αφερουμενα πάνελ, χωράει την μεγαλύτερη αεροψυξη και 360 ψυγείο πάνω και έρχεται με 2 160αρηδες pwm fan εμπρός και ένα 140αρη πίσω όπως και έρχεται με antisag bracket και βάση για έξτρα fan πίσω από την κάρτα όταν δουλεύει σε airflow mode και χωράει φυσικά όλες τις Last Gen κάρτες, όσο για το airflow θα είναι μέσα στα 3 top ,να πω ένα ευχαριστώ στο κατάστημα που μου το έστειλε άψογα πακεταρισμενο,είναι πρώτη φορά που μου ήρθε PC case σε προστατευτικό φουσκωτό nylon,να τα λέμε και αυτά.Η διάφορα της συγκεκριμένης εταιρείας με άλλες είναι ότι δεν χάνει χιλιοστό στα όλες τις γωνιές κάτι που δεν έχω δει ούτε σε Corsair ούτε NZXT ακριβότερα κουτια,τώρα από θέμα θερμοκρασιών σε CPU(13700K) έχει κρατάει καλές τιμές,στην GPU(4080) έχω ακριβώς τίς ίδιες με το Lian Li 011 air mini και 3 βαθμούς παραπάνω από NZXT H7 Flow,οπότε νομίζω το Lancool 2 Mesh που έχει περάσει από τα χέρια μου επίσης είναι το καλύτερο Case σε αυτή την τιμή από άποψη airflow σε GPU/CPU .

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Φιλτράρισμα σκόνης
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Φιλτράρισμα σκόνης
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

56 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Lian Li Lancool 216 Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροLian Li Lancool 216 Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροLian Li Lancool 216 RGB Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροLian Li Lancool 216 RGB Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροCorsair 4000D Airflow Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροCorsair 4000D Airflow Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροBe Quiet Pure Base 500DX Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο και RGB Φωτισμό ΜαύροBe Quiet Pure Base 500DX Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο και RGB Φωτισμό ΜαύροNZXT H5 Flow Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροNZXT H5 Flow Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Μαύρο
από 98,39 €από 123,69 €από 84,50 €από 106,96 €από 118,59 €
ΚατασκευαστήςLian LiLian LiCorsairBe QuietNZXT
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΜέγεθοςMidi TowerMidi TowerMidi TowerMidi TowerMidi Tower
Περισσότερα χαρακτηριστικά