Κινητά Τηλέφωνα

Huawei P60 Pro Dual SIM (8GB/256GB) ΜαύροΚωδικός: 42345115

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 6.67"/2700 x 1220/120hz
  • Πιστοποίηση προστασίας: IP68
  • Επεξεργαστής Snapdragon 8+ Gen 1
  • Τριπλή Πίσω Κάμερα 48MP
  • Μπαταρία 4815 mAh / 50% σε 10min
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 779,01 €

Περιγραφή

Ξεχωριστό σχέδιο

Αυτό το εξαίρετικά έξυπνο τηλέφωνο διαθέτει ένα ξεχωριστό σχέδιο σε στυλ και εμφάνιση Μαργαριταριού που το κάνει να λάμπει σαν διαχρονικό στολίδι. Κάθε μοτίβο είναι μοναδικό κάνοντας κάθε συσκευή ξεχωριστή με την λαμπερή υφή του μαργαριταριού ροκοκό που εκφράζει την απέριττη κομψότητα .

Ανθεκτικό Kunlun Glass, Quad-Curve Display

Η οθόνη 6,67-inch Quad-Curve LTPO σας προσφέρει μία απολαυστική θέαση με 1-120 Hz ρυθμό ανανέωσης. Η οθόνη HUAWEI X-TrueTM προβάλλει ρεαλιστικά χρώματα και λεπτομέρειες σε φωτεινές και σκοτεινές περιοχές. Υποστηρίζοντας το ευρύ φάσμα χρωμάτων P3, διαθέτει διπλή πιστοποίηση, TÜV Rheinland Colour Accuracy Dual Certification (Ακρίβεια Χρωμάτων και Ρεαλιστική Χρωματική απεικόνιση).

Ultra Lighting XMAGE Camera

Η Ultra Lighting Telephoto Camera φωτογραφίζει ρεαλιστικά ανεξαρτήτως απόστασης και ώρας λήψης. Η Ultra Lighting Main Camera που διαθέτει F1.4-F4.0 αυτόματα ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα, αποτυπώνει υπέροχες εικόνες ημέρα ή νύχτα με τις αξεπέραστες δυνατότητες πλήρους λήψης φωτός. Τα XMAGE στυλ αναπαράγουν χρώματα με χαρακτηριστικά στυλ που φαίνονται απλά εξαιρετικά.

Ultra Lighting Telephoto Camera

Καλύψτε την απόσταση στο σκοτάδι, με την Ultra Lighting Telephoto Camera που διαθέτει πολλαπλές ομάδες φακών και ένα μεγάλο διάφραγμα F2.1 που λαμβάνει 178% περισσότερο φως για να αποτυπώσει όλες τις λεπτομέρειες. Με ένα μόνο πάτημα μπορείς να ζουμάρεις σε μικρές, αμυδρά φωτισμένες σκηνές, και κάνει τα αριστουργήματα σου διαυγή χωρίς θολούρες.

Αποκαλύπτει Νυχτερινές Σκηνές από Μακριά

Κάντε ζουμ πλήρους εμβέλειας 200× στο σκοτάδι, και αποθανατίστε εκπληκτικά νυχτερινά τοπία σε HD, με τη βοήθεια του αλγόριθμου HUAWEI XD optics.

Vibes of Super Moon Scene

Οι φωτογραφίες σας με το φεγγάρι είναι πιο εκθαμβωτικές από ποτέ. Απλά στρέψτε το κινητό σας στον στόχο, βάλτε στο κάδρο και το μαγευτικό φεγγάρι, και γεμίστε την φωτογραφία σας με την μαγεία της σελήνης.

Καταπληκτικό Σούπερ Macro

Αγγίξτε το κλείστρο και βυθιστείτε σε ένα νέο επίπεδο λεπτομέρειας, με το Telephoto Super Macro, για να ανακαλύψετε εκπληκτική ομορφιά που κρύβεται σε κοινή θέα, ακόμα και στο αμυδρό φως.

Διαγράψτε την Θολούρα

Η προηγμένη λειτουργία Telephoto Anti-shake Sensor Rotation κάνει σημαντικές βελτιώσεις στην συνοχή σταθερότητας της εικόνας μεταξύ του κέντρου και των τεσσάρων γωνιών, έτσι ώστε οι εικόνες σας να φαίνονται πιο έντονες και πιο ευκρινείς, με ακόμα μικρότερο χρόνο έκθεσης.

Πετώντας στα ύψη

Αιχμαλωτίστε έναν αετό που πετά με χάρη και δύναμη, με απαράμιλλη λεπτομέρεια με το τηλέφωνό σας, από μακριά, μια απόδειξη της ομορφιάς και του μεγαλείου της φύσης.

Ultra Lighting Main Camera

Το τεράστιο διάφραγμα F1.4 και ο αισθητήρας RYYB της κύριας κάμερας ενισχύουν πάρα πολύ την πρόσληψη φωτός, παράγοντας εικόνες τέτοιας ευκρίνειας, πλούτου και αντίθεσης που δύσκολα θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Διώξτε τις Σκιές

Η επαναστατική πρόσληψη φωτός και το υψηλό δυναμικό εύρος αποκαλύπτουν πραγματικές κρυμμένες λεπτομέρειες και αντιθέσεις μέσα από τις σκιές, στην οθόνη σας.

Ρυθμιζόμενο Διάφραγμα για Επαγγελματική Φωτογράφιση

Το αυτόματα ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα F1.4–F4.0 σας βοηθά να τραβάτε φωτογραφίες με εξαιρετικά εφέ bokeh. Το διάφραγμα θα αλλάξει αυτόματα σε F1.4 για σκηνές με χαμηλό φωτισμό για να αναδείξει τις καλύτερες λεπτομέρειες που κρύβονται στο σκοτάδι, σε F2.0 για την ανάδειξη της μεγαλοπρέπειας ενός φωτεινού τοπίου και σε F4.0 για groupies με εστιασμένα πορτρέτα και προσαρμοσμένο βάθος πεδίου.

Απεικόνιση Υφής με Εκπληκτική Λεπτομέρεια

Η μηχανή απεικόνισης υφής HUAWEI XD Fusion Pro διαθέτει δυνατότητα απεικόνισης υφής, που αναπαράγει με ακρίβεια τις λεπτομέρειες των αντικειμένων σε συνεργασία με τον αλγόριθμο εκμάθησης τεχνητής νοημοσύνης, είτε πρόκειται για αστραφτερό γυαλί είτε για περίπλοκο δερμάτινο ύφασμα, οπότε αυτό που βλέπετε είναι αυτό που θα απεικονίσετε στην φωτογραφία.

Η Νύχτα Αποκαλύπτει

Ξετυλίξτε νέα μυστήρια και πείτε νέες ιστορίες στο σκοτάδι, καταγράφοντας ζωντανά νυχτερινά πλάνα που μιλούν από μόνα τους. Περιπλανηθείτε και δείτε τι μπορείτε να βρείτε - από κοντινό νέον μέχρι μακρινούς ουρανοξύστες.

Στοχεύστε το Φεγγάρι

Αδράξτε την ευκαιρία μιας φεγγαρόλουστης νύχτας και απαθανατίστε το Super Moon μαζί με τα πιο σημαντικά πράγματα που θα θέλετε να βάλετε στο κάδρο. Στρέψτε το τηλέφωνό σας στον ουρανό και φωτογραφίστε απαθανατίζοντας την φυσική ομορφιά για την συλλογή σας, είτε πρόκειται για ανατολή ηλίου, ηλιοβασίλεμα ή μια έναστρη νύχτα.

Υπέροχα Πορτρέτα Κάθε Φορά

Βιώστε πορτρέτα άλλου επιπέδου με τον τηλεφακό κάνοντας μεγέθυνση στο θέμα σας, ώστε να ξεχωρίζουν μέσα από ένα φυσικό εφέ bokeh. Όταν τραβάτε πορτρέτα τη νύχτα, ένα ελαφρύ φως θα αναδείξει την ομορφιά που κρύβεται στο σκοτάδι.

Κυριαρχήστε στο Στυλ

Επιλέξτε ένα στυλ XMAGE και ελευθερώστε την δημιουργικότητητά σας σε κάθε φωτογράφιση. Επιλέξτε το Πρωτότυπο για να αποτυπώσετε τον κόσμο σας με εκθαμβωτικά, ρεαλιστικά χρώματα, επιλέξτε Vivid για να εμπλουτίσετε τις φωτογραφίες σας με μια επιπλέον ένταση ή δοκιμάστε το Bright για να φωτίσετε τις εικόνες σας με την λάμψη που αναζητάτε.

Το Γρήγορο Προχωρά Ακόμα πιο γρήγορα.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Turbo για να φορτίσετε την μπαταρία στο 50% σε μόλις 10 λεπτά, με τον 88 W HUAWEI SuperCharge. Η δυνατή μπαταρία 4815 mAh και οι βελτιστοποιήσεις BatteryCare παρατείνουν την διάρκεια της μπαταρίας και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε φόρτιση.

Σχεδιασμένο για να παραμένει ανθεκτικό

Το Kunlun Glass του τηλεφώνου έχει λάβει πιστοποίηση αντοχής σε πτώση πέντε αστέρων από την SGS της Ελβετίας. Η συνολική αντοχή στην πτώση είναι 10 φορές πιο ενισχυμένη. Η αντοχή στο πιτσίλισμα, το νερό και τη σκόνη με βαθμολογία IP68 παρέχει επιπλέον προστασία από καθημερινά ατυχήματα.

3D Καιρός AOD με μια ματιά

Κοιτάξτε την οθόνη και δείτε αμέσως τον καιρό στην πόλη σας με ένα 3D animation καιρού.

Εκεί που Ζει η Έμπνευση

Το HUAWEI AppGallery είναι η επίσημη πλατφόρμα εφαρμογών για συσκευές HUAWEI. Διαθέτει μία τεράστια συλλογή από εφαρμογές που είναι ασφαλείς και έτοιμες για κατέβασμα.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Huawei P60 Pro
  • Φορτιστής 88W
  • Καλώδιο USB Type-A σε Type-C
  • Προστατευτική θήκη
  • Εγχειρίδιο χρήσης

Κατασκευαστής

Huawei

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
200 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Θήκη Προστασίας, Καλώδιο Φόρτισης, Φορτιστής

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
Snapdragon 8+ Gen 1
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
3,2 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
1+3+4
RAM
8 GB
Χωρητικότητα
256 GB
Card Slot
Ναι

Οθόνη

Μέγεθος
6,67 "
Ανάλυση
2700 x 1220 pixels
Ρυθμός Ανανέωσης
120 Hz
Τύπος
LTPO OLED
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
Full HD

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Τριπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Ευρυγώνιος 48MP, Τηλεφακός 48MP 3.5x Οπτικό Zoom, Υπερευρυγώνιος 13MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
1080p 30fps, 1080p 60fps, 1080p 960fps Slow Motion, 4K 30fps, 4K 60fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Υπερευρυγώνιος 13MP
Δυνατότητες
HDR

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
4G
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
NFC
Ναι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
4815 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Όχι
Ισχύς Φόρτισης
88 W
Ασύρματη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Ασύρματης Φόρτισης
50 W
Τεχνολογία Γρήγορης Φόρτισης
SuperCharge

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση Προστασίας
IP68
Αισθητήρες
Accelerometer, Proximity, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Κάτω από την Οθόνη

Διαστάσεις

Μήκος
161 mm
Πλάτος
74,5 mm
Πάχος
8,3 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+19Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • sirparis
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κινητό είναι μια χαρά. Εξαιρετικές φωτογραφίες. Έχει όλες τις εφαρμογές Google (δείτε youtube hXXps://www.youtube.com/watch?v=L5RGsgTUmHg ), εκτός Google Play που βάζεις το Curve και είσαι μια χαρά και το Car Play. Όλα μα όλα τα άλλα υπάρχουν.
    Οπως μας έχει δείξει το παρελθόν σε λίγους μήνες θα λυθούν και τα προβλήματα με Google pay & Car play. Όλα τα θετικά τα βλέπετε παρακάτω στις κριτικές.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Areti_CHrysikopoulou
    1
    6 στους 33 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Λυπαμαι πολυ αλλα οι αξιολογησεις που διαβασα δεν συμβαδιζουν με το κινητο που εχω στα χερια μου εδω και ενα μιση χρονο.Πρωτη φορα μετανιωσα που εδωσα τοσα πολλα λεφτα για ενα κινητο. HUAWEI
    ητανε ολα μου τα κινητα απο το 2015 αλλα τετοια φολα σε κινητο δεν εχω ξανα δει. Χιλιες φορες να κρατουσα το p30. Μην το αγορασετε θα πεταξετε τα λεφτα σας. Δυστυχως δεν αρκει μονο μια καμερα σε ενα κινητο. Ολος ο κοσμος χρησιμοποιει τα social με το συγκεκριμενο κινητο δυσκολευεσαι πολυ δεν ενημερωνονται σωστα οι εφαρμογες με αποτελεσμα να κολλαει και πολλες φορες να μην ερχονται ενημερωσεις.(Gbox) .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • diagoras-agias
    5
    11 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Με μια κουβέντα ΚΙΝΗΤΑΡΑ!!!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostas2712
    5
    17 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω πολύ λίγο καιρτό σαν δεύτερο. Όλα δουλεύουν ρολόι, αλλά έχει έναν ΄περιορισμό στο επαγγελματικό μενού της κάμερας. Όταν χρησιμοποιείς την ευρυγώνια η την ζουμ, μόνο στο pro mode δεν ανεβάζει iso πάνω από 3200 με αποτέλεσμα να σε περιορίζει το βράδυ, όταν έχεις κινούμενο θέμα.
    Edit 9-6-2024 Σε λειτουργία πορτρέτου έχουμε το bokeh πίσω, αλλά σε αυτόματο με ΑΙ πορτρέτο δεν έχουμε bokeh, πολύ σωστοοοο και χρήσιμο, αλλά το bakround δεν είμαι πάντα net. Οπότε για βάθος πεδίου, πάμε η σε κύρια κάμερα με 4 διάφραγμα (έτσι κι έτσι), αλλά για πιο σιγουριά με μειωμένη ποιότητα πάμε σε εικονικό διάφραγμα σε 16, οπότε όλα είναι net. Πολύ καλό και μοναδικό ότι σε λειτουργία πορτρέτου και διαφράγματος το ζουμ ανεβάινει στο 5χ!!!!!!!!!! Βγάζεις ωραία προοπτική έτσι! Αυτό που είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ είναι το supermacro!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Agathi_T_
    3
    14 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Φοβερή κάμερα. Μεγάλο μειονέκτημα η έλλειψη google services, με αποτέλεσμα κάποια σχετική ταλαιπωρία και πολύ χάσιμο χρόνου για εξεύρεση λύσεων για το πρόβλημα.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CHristos_Vlachos6615
    5
    31 στους 37 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Κάτοχος του τηλεφώνου από τον Ιούλιο του 2023. Η επιλογή του τηλεφώνου αυτού έγινε ξεκάθαρα λόγω της αξιοπιστίας του Huawei P20 Pro (προκάτοχος). Ως αναφορά τις δυνατότητες του τηλεφώνου:
    1. Εξαιρετική κάμερα(καλύτερη ως αναφορά smartphones για το 2023) ακόμη και σήμερα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του DXOMARK. Πολύ καλό βίντεο 4κ 60 fps
    2. Πολύ καλός ΗΧΟΣ.
    3. Ταχύτατη συσκευή, τα μοναδικα σκαλωματα τα έφαγε κατά της χρήση του gbox για υπηρεσίες Google
    4. Υπηρεσίες GOOGLE: η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ζορίστηκα χωρίς αυτές, αλλά μετά από λίγο ψάξιμο και με χρήση του aurora store (έπειτα απο tutorials του YouTube), τα πάντα λύθηκαν.
    Η συσκευή κατά προσωπική μου άποψη είναι ότι πιο όμορφο έχω πιάσει στα χέρια μου, ενώ έχεις την αίσθηση ότι κρατάς κάτι prenium.
    Το αγορασα στα 1200 ευρώ και δεν λυπήθηκα ούτε λεπτό από αυτά.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dionisis.pokeras
    5
    26 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Αγορασμένο με τιμολόγιο από γνωστή αλυσίδα, πρώην κάτοχος mate 50 pro αλλά και με ένα διάλειμμα με 14pro Max. Σε σύγκριση με τα 2 προηγούμενα, το τηλ είναι μια κατηγορία μόνο του. Φωτογραφικά είναι άλλα level. Μπαταρία βράχος όπως το 14 Pro Max. Λειτουργία, από όπου και αν το στήσεις, apk gallery ή gbox για να έχεις ότι επιπλέον χρειάζεσαι από την Google, όλα πάνε νερό. Ηχεία, οθόνη κρύσταλλο.
    Όσο αφορά την έλλειψη Google, τα έχουμε πει 1000 φορές, πλέον είναι μηδαμινή. Social, τράπεζες, mail όλα κανονικά. Ανέπαφες μέσο curve. Χάρτες, και μέσο petal maps, αλλά και μέσο Google, από gbox. Αναμένουμε την σειρά p70. Μπράβο στην huawei, που παρόλο αυτό που αντιμετωπίζει λόγο Αμερικής και απαγορευσεων συνεχίζει να βγάζει ποιοτικές και άψογες συσκευές.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • babis.marantidis
    4
    6 στους 76 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Προερχόμενος από το realme gt 2 αρχικά απογοητευτηκα. Το realme έχει καλύτερη οθόνη σε χρώματα , καλύτερη διάταξη πλήκτρων γενικά και ευκολία όσον αφορά την προσβασιμοτητα. Χρησιμοποιώ το κινητό μου πολλές φορές για εργασία εκτός από browsing καθώς είμαι μηχανικός. Για την κάμερα δεν μπορώ να πω είναι φοβερή αλλά δεν έχει και πάλι μεγάλη διαφορά από του realme. Ευτυχώς δεν το πλήρωσα μου το έκανε δώρο μια εταιρία. Για τζάμπα καλό είναι. Επανέρχομαι σε έναν μήνα..

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SOFIA1566213242
    1
    10 στους 46 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Αν εχετε τασεις μαζοχισμου αγοραστε το, διαφορετικα ειναι οτι χειροτερο μπορει να πεσει στα χερια σου στα συσκευη. Μην μασατε με τα περι λυσεων οτι ρολαρουν αναιμακτα κ χωρις κοπο ιδιαιτερο.. το κινητο ειναι κυριολεκτικα αχρηστο χωρις google με συνεχη προβληματα, laggaρει μονιμα, κ το μονο που εχει ειναι η καμερα. ΜΑΚΡΙΑ, θα πεταξετε 800ε για το τπτ και θα νιωθετε οτι δεν εχετε κινητο πρακτικα, σε αφηνει εκθετο συνεχεια (πλας με μια ματια σε σαιτ πωλησης μεταχειρισμενων θα δειτε οτι το πουλανε οσο οσο κ ΠΑΛΙ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ!)

    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Μπαταρία
    • Καταγραφή Video
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα κλήσης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panos_te
    5
    21 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Το κινητο αγοραστηκε γυρω στα 800ευρω στις 31 Ιαν 24. Προβληματιζομουν για τις υπηρεσίες Google αλλα με λιγο ψαξιμο περασα τα παντα. Οι μεν ειδοποιησεις τους σε Gmail, google photos, viber, messenger WhatsApp ερχονται κανονικα! Ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Η καμερα του σε αλλο επιπεδο! Τρεχει απροβληματιστα οποια εφαρμογη κι αν εχω ανοιξει. Το ηχειο του πολυ καλο.
    Ειναι ενα αρτιο, συνολικα, προϊόν που θα το ξανα αγοραζα με κλειστα τα ματια!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vasilisers
    5
    14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Το κινητό είναι κορυφή. Το έχω 2 μήνες σχεδόν και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Η κάμερα του είναι ίσως ο, τι καλύτερο κυκλοφορεί ως αυτή τη στιγμή. Το πρόβλημα είναι σε έναν μικρό βαθμό οι Google εφαρμογές που είναι λίγο μπελαλίδικο να τις εγκαταστήσεις και η μη σύνδεση τους με τους Google maps. Παρόλα αυτά, τις έχω κατεβάσει όλες και μέχρι και οι Google maps δουλεύουν μια χαρά αυτόνομα (απλά άλλες εφαρμογές που τους χρησιμοποιούν δεν μπορούν να τους χρησιμοποιησουν, παράδειγμα γνωστή εφαρμογή παραγγελίας φαγητού WLT που παραγγέλνεις κανονικά απλά δεν μπορείς να δεις το delivery που έρχεται γιατί χρησιμοποιεί χάρτες Google). Γενικα ειναι συσκευή που θα την κοστολογουσαν πάνω από 1500 ευρώ, αν είχε άλλη επωνυμία και δεν της έκαναν τον πόλεμο με τις Google εφαρμογές. Προσωπική μου άποψη, αξίζει η αγορά του και με το παραπάνω.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • theodorakisvangelis2013
    5
    19 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Υπέροχο κινητό. Βγάζει τέλειες φωτογραφίες. Όσο για εφαρμογές οι περισσότερες που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας όπως τράπεζες, υπάρχουν στο App Gallery και λειτουργούν κανονικά.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • amaliageor
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αν δεν θέλεις να κατεβάσεις third part εφαρμογές μην το αγοράσεις. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τις third part εφαρμογές αγόρασε το . Τρέχουν κανονικά google maps , youtube , Eurobank , twitter (x) , instagram , facebook . Δες το αυτο το video :
    https://www.youtube.com/watch?v=izspLZ7uK1Q&t=10s&ab_channel=in2mobile
    **Η φωτογραφία ΔΕΝ έχει επεξεργαστεί με κάποιο πρόγραμμα είναι τραβηγμένη χωρίς ρυθμίσεις από το κινητό, απόδειξη το βίντεο.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stavrosfydanakis
    4
    12 στους 73 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    To κινητό ζεσταίνεται πολύ, κρασαρει και παρότι το πήρα για την τέλεια φωτογραφία του είναι οκ δεν τρελάθηκα και μετάνιωσα για την αγορά....

    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ποιότητα κλήσης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sotiris_stratos
    1
    12 στους 72 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Λοιπόν αν θες να απομονωθείς με μια κάμερα και να παίρνεις μόνο τηλέφωνο με αυτό είναι καλό κινητό...αν έχεις μάθει με εφαρμογές μακριά! Η χειρότερη αγορά μου μακράν! Ούτε ρολόι δεν μπορώ να συνδέσω πάνω και μιλάμε για Garmin. Στο παλιό μου συνδέεται στο δευτερόλεπτο. Μην τρώτε μπαρουφες με το gbox όλο κρασαρει και αργεί να σας ανοίξει τα πάντα εκεί μέσα μακριά παιδιά!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Καταγραφή Video
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μάριο Λαντζα
    5
    35 στους 39 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Τι μπομπα κινητό είναι αυτό,11 χρόνια είχα iphone και είχα βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια!Με το που το πιάσεις θα καταλάβεις ότι δεν έχει καμία σχέση με ότι άλλο κυκλοφοράει στην αγορα!Οσο για τα google θα βρείτε την άκρη εύκολα!

    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ποιότητα κλήσης
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vasilisasd133
    5
    28 στους 33 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Αγοραστικέ κυρίως για την κάμερα, Αξίζει σίγουρα τα λεφτα του σε σχέση με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες, Η κάμερα του είναι σε άλλο επίπεδο παίζει στα ίσια τις DSLR μέρα και νύχτα οθόνη πολύ καλή μπαταρία σε καλό επίπεδο και κανένα πρόβλημα με google services διότι υπάρχει το gbox. 10/10 value for money

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Manousos_Trikaminas
    4
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το κινητό όπως ήταν αναμενόμενο πετάει. Αυτό περίμενα σαν παλιός χρήστης Huawei και γι'αυτο το επέλεξα παρότι δεν έχει gms. Σε γενικές γραμμές τα πάντα δουλεύουν. Βρίσκεις τα πάντα μέσω gbox (play store). Υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα κατά τη χρήση εφαρμογών που είναι από το gbox. Για παράδειγμα όταν θες να κάνεις κοινοποίηση κάτι, δεν σου δίνει την επιλογή του Gmail επειδή δουλεύει μέσα από το gbox ή κατά τη χρήση του skroutz αν πατήσεις πάνω σε χάρτη καταστήματος δεν τον ανοίγει λόγω gms. Παρόλα αυτά (τις ευκολίες που δεν έχεις) είναι μικρά στα οποία συνηθίζεις να τα λειτουργείς αλλιώς.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Μουσική
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kyriakos_Darivas
    4
    8 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Η εμπειρια της φωτογραφιας του ειναι εκπληκτικη,μπαταρια απροσδοκητα καλη οπως επισης και ο ηχος.Το μεγεθος αρκετα βολικο και ελαφρυ,αλλα το θεμα με τις Google εφαρμογες ειναι μεγιστο!!!! !Ναι μπορεις να τις εχεις σχεδον ολες αλλα ειναι κουραστικο το πως,σε σημειο πολυ κουραστικο και σπαστικο...

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stamatinasitoklp
    5
    38 στους 40 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    το κινητό απλά τα σπάει! σε εμφάνιση,σε εφαρμογές,σε ανάλυση,η μπαταρία του, στα πάντα του ΑΨΟΓΟ.
    Έχω κατεβάσει ότι εφαρμογή χρειαζομουν, ακόμα κι αν οι περισσότερες είναι μέσω της google, οι 'μαγκες' κινεζοι έχουν την λύση!
    Διάβασα ένα σχόλιο για τις τράπεζες, εγω μια χαρά έχω κατεβάσει και αυτές τις εφαρμογές και συνδεομαι αυτόματα..
    Προσωπικά, ήμουν πολύ κατά της Google,με ενοχλούσε που ότι συζητούσα,μπροστά στο τηλέφωνο, μετά το έβλεπα σε διαφήμιση..
    Τώρα βρήκα την υγειά μου

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alfacom11
    1
    84 στους 185 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    το τηλ τα σπάει ...αλλά η έλληψη Google app είναι πολύ σοβαρή υπόθεση .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ πρεπει να πας στο URL ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΚΤΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ USER KAI TO PASS .Ολα τα app απο το Gspces εχουν διαφημησεις Καθε φορα που θα το ανήγεις θα πρεπει να λουζεσε 5sec τον κινέζο Το App gallery ακομα χειρότερο εκτος απο λίγα app που μπορεις να κατεβασης σου ζητα να συμπηρωσης τον αριθμο του τηλ για να προχωρισει η ληψη (τα νευρα μου)Αν είσαι επαγγελματίας ξεκάθαρα δεν σου κάνει ...πρέπει να κουβαλάς και δευτερο τηλ μαζι σου .Πρέπει να ζήσης μαζί του ...για να μετανιώσης την ώρα και τη στιγμή που έκασες τα 1200€

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikoskaterina0706
    5
    36 στους 44 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες .έχω πάθει πλάκα .ειδικά το ζουμ ; Απίστευτα καλό λεσ κ έχεις καλό ζουμ φακό φωτογραφικής . Σε όλα του είναι απίστευτο κ γρήγορο.Τωρα επειδή δεν έχει google play τα έχει καταφέρει άψογα με μια εφαρμογή που έχει μέσα και από εκεί τα κατεβάζεις όλα ! πραγματικά αξίζει !

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • swaron
    5
    21 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Καταπληκτικό κινητό! Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από iPhone ή Samsung. Παρόλο που δεν έχει gms μια χαρά λειτουργούν όλα. Η κάμερα φοβερή.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Xristos_Kotsanis
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κατεβάστε APKPure κατεβάζεις από κει Instagram Facebook και ότι άλλο θες χωρίς να χρειάζεσαι το gbox. Ανοίγουν όλα άμεσα όπως σε όλα τα Android και ειδοποιήσεις κανονικά χωρίς να κρασαρει. Ναι το gbox έχει προβλήματα και επιρεαζει την εμπειρία του χρήστη όμως χωρίς αυτό το κινητό πετάει.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

34 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Anna_Vitzilaiou3303

η μπροστινη καμερα τι λεει? γιατι εχω το p20pro και θελω να παω στο p60pro αλλα παρολο τη καλη πισω καμερα στο p20 η μπροστινη εβγαζε χαλια selfie...

annamaria_14

Οι φωτογραφίες είναι σαν αληθινές. Απίστευτη ανάλυση.

annamaria_14

Από ποια εφαρμογή κατεβάζουμε εφαρμογές; Υπάρχει το apkpure????

theodorakisvangelis2013

Ναι κατεβαίνουν. Όλες οι τράπεζες είναι στο app gallery. Εθνική, Πειραιώς alpha Bank & eurobank.

michalis71281

Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού και ειμαι ανάμεσα στο Huawei p60 pro και στo Honor magic 5 pro. Θα ηθελα να μαθω αν εχουν τρομερές διάφορες οσων αφορα την καμερα και την μπαταρία και ποιο απο τα δυο θα επιλεγατε. Προηγούμενη συσκευή Huawei P40 pro. Ευχαριστώ.

Δες όλες τις ερωτήσεις (11)

Παρόμοια προϊόντα

Huawei P60 Pro Dual SIM (8GB/256GB) ΜαύροHuawei P60 Pro Dual SIM (8GB/256GB) ΜαύροHuawei Pura 70 Pro Dual SIM (12GB/512GB) ΜαύροHuawei Pura 70 Pro Dual SIM (12GB/512GB) ΜαύροHuawei P50 Pro Dual SIM (8GB/256GB) Golden BlackHuawei P50 Pro Dual SIM (8GB/256GB) Golden BlackHuawei Pura 70 Pro Dual SIM (12GB/512GB) ΛευκόHuawei Pura 70 Pro Dual SIM (12GB/512GB) ΛευκόHonor Magic6 Pro 5G Dual SIM (12GB/512GB) ΜαύροHonor Magic6 Pro 5G Dual SIM (12GB/512GB) Μαύρο
από 779,01 €από 978,00 €από 1.387,49 €από 984,00 €από 904,88 €
ΚατασκευαστήςHuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHonor
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
RAM8 GB12 GB8 GB12 GB12 GB
Περισσότερα χαρακτηριστικά