Next Level Racing HF8 Haptic Feedback Gaming Seat Pad
Διάφορα Περιφερειακά Gaming

Next Level Racing HF8 Haptic Feedback Gaming Seat PadΚωδικός: 42384650

Αναβάθμισε την εμπειρία σε ταινίες και gaming πέρα από τον ήχο. Με το HF8 Haptic Feedback Gaming Pad μπορείς να νιώσεις την απτική ανάδραση στην gaming καρέκλα σου! Με οχτώ ζώνες δόνησης τοποθετημένες...

Δες όλη την περιγραφή

Αναβάθμισε την εμπειρία σε ταινίες και gaming πέρα από τον ήχο. Με το HF8 Haptic Feedback Gaming Pad μπορείς να νιώσεις την απτική ανάδραση στην gaming καρέκλα σου! Με οχτώ ζώνες δόνησης τοποθετημένες στρατηγικά με τέτοιο τρόπο, ώστε να σου δώσουν στοχευμένη και ρεαλιστική εμπειρία.

Σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε όλες τις gaming καρέκλες και υποστηρίζοντας...

Δες όλη την περιγραφή
283,70
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 274,77 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 292,99 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    303,62 €

  3. 341,30 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    287,90 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    264,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    299,90 €

  7. 351,43 €

  8. 274,77 €

  9. 283,70 €

  10. 368,23 €

  11. 368,23 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    311,99 €

  13. 312,23 €

Περιγραφή

Αναβάθμισε την εμπειρία σε ταινίες και gaming πέρα από τον ήχο. Με το HF8 Haptic Feedback Gaming Pad μπορείς να νιώσεις την απτική ανάδραση στην gaming καρέκλα σου! Με οχτώ ζώνες δόνησης τοποθετημένες στρατηγικά με τέτοιο τρόπο, ώστε να σου δώσουν στοχευμένη και ρεαλιστική εμπειρία.

Σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε όλες τις gaming καρέκλες και υποστηρίζοντας κάθε σωματότυπο, μπορείς να το συνδέσεις μέσω υπολογιστή και με το ειδικό λογισμικό να έχεις έλεγχο της κάθε ζώνης ξεχωριστά, ενώ οι παίκτες στις κονσόλες μπορούν να απολαύσουν μοναδική εμπειρία απ’ ευθείας.

Εμπειρία απτικής ανάδρασης

Νιώσε τον ήχο μέσα από το σώμα σου όπως ποτέ άλλοτε. Με 8 ζώνες που η κάθε μία έχει το δικό της απτικό κινητήρα, είναι ιδανικό για κάθε παιχνίδι εξομοίωσης. Με τον έξυπνο σχεδιασμό του, το Pad μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καρέκλες racing, πτήσης ή απλή καρέκλα gaming. Είτε παίζεις το τελευταίο FPS, είτε απολαμβάνεις την εξομοίωση πτήσης, μπορείς να νιώσεις κάθε δόνηση, κάθε έκρηξη και κάθε δράση.

Συμβατό με PC, υποστηρίζει τις κονσόλες

Σύνδεσέ το με το PC μέσω USB ή στην κονσόλα σου μέσω εξόδου ήχου 3.5mm και απόλαυσε την ανάδραση μέσω των 8 ξεχωριστών ζωνών δόνησης χωρίς καθυστέρηση. Στις κονσόλες η απτική ανάδραση γίνεται με όλες τις ζώνες ταυτόχρονα, ενώ στο PC υπάρχει ειδικό πρόγραμμα τηλεμετρίας ήχου για να σου προσφέρει παραμετροποίηση ανάλογα με το παιχνίδι και τις προτιμήσεις σου!

Δόνηση όπως την θέλεις εσύ

Με το λογισμικό Next Level Racing® HFS μπορείς να παραμετροποιήσεις τα πάντα. Υπάρχουν έτοιμα προφίλ από μια μεγάλη λίστα παιχνιδιών προσομοίωσης και όχι μόνο, η οποία μεγαλώνει όσο το λογισμικό ανανεώνεται. Η συμπεριφορά του haptic feedback αλλάζει ανάλογα με τον τίτλο. Φυσικά, μπορείς να ρυθμίσεις μόνος σου κάθε παράμετρο.

Μουσική και ταινίες σε άλλη διάσταση

Μετάφρασε κάθε ηχητικό εφέ και κάθε beat σε κάτι παραπάνω από ήχο. Απόλαυσε τις ταινίες και την μουσική σου όπως ποτέ άλλοτε με την δυνατότητα ρύθμισης της έντασης μέσω του του controller που βρίσκεται στο καλώδιο σύνδεσης. Απλά σύνδεσέ το στο 3.5mm Jack της συσκευής σου!

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Απαραίτητο για simulation παιχνίδια. Εγώ το πήρα για flight simulation και το απολαμβάνω!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη