Samsung HW-Q700C Soundbar 320W 3.1.2 με Ασύρματο Subwoofer Μαύρο
Soundbar

Samsung HW-Q700C Soundbar 320W 3.1.2 με Ασύρματο Subwoofer ΜαύροΚωδικός: 42531961

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Συνδέσεις: Bluetooth, Wi-Fi, HDMI
  • Ισχύς (RMS): 320 W
  • Dolby Atmos
Δες όλη την περιγραφή
409,00
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 318,45 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 409,00 €

  2. 375,40 €

  3. 376,50 €

  4. 301,50 €

  5. 309,03 €

  6. 466,30 €

  7. 419,99 €

  8. 422,91 €

  9. 301,51 €

  10. 301,79 €

  11. 388,00 €

  12. 362,39 €

  13. 569,92 €

  14. 318,45 €

  15. 649,66 €

Περιγραφή

Το Samsung HW-Q700C είναι ένα προηγμένο Soundbar που σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια εκπληκτική ηχητική εμπειρία στον χώρο σας. Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο ανήκει στη σειρά Q της Samsung και υποστηρίζει την τεχνολογία Dolby Atmos για εντυπωσιακό ήχο 3D.

Διαθέτει μια σύνθετη διάταξη ηχείων 3.1.2 καναλιών, που περιλαμβάνει τρία κύρια ηχεία, ένα subwoofer και δύο ανεστραμμένα ηχεία για αναπαραγωγή ήχου από το ταβάνι. Η τεχνολογία Dolby Atmos σας επιτρέπει να αισθανθείτε ότι ο ήχος περιβάλλει τον χώρο σας και σας περιβάλλει από πάνω, προσφέροντας ένα συναρπαστικό ηχητικό περιβάλλον.

Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του HW-Q700C είναι η τεχνολογία Q-Symphony, η οποία επιτρέπει τη συγχρονισμένη λειτουργία με την τηλεόραση Samsung QLED. Αυτό σημαίνει ότι το soundbar συνεργάζεται με τα ηχεία της τηλεόρασης για να παράγει έναν πιο πλούσιο και ακριβή ήχο.

Κάντε τα όλα - ακούστε τα όλα

Μη χάσετε ποτέ τίποτα με αυτό το ηχοσύστημα που τα κάνει όλα και τα ακούει όλα. Απολαύστε ήχο που είναι συγχρονισμένος με το χώρο σας, τις εκπομπές σας και ακόμη και τους φωνητικούς βοηθούς σας.

Q-Symphony

Ενισχύστε τον ήχο σας με το σπουδαιότερο δίδυμο όλων των εποχών - τηλεοράσεις Samsung σε συνδυασμό με ηχομπάρες Samsung. Με το Q-Symphony, η ηχομπάρα της σειράς Q συνδυάζονται με τα ηχεία της τηλεόρασης σας για να λειτουργούν ως ένα. Μαζί, μπορούν να βελτιστοποιήσουν όλα τα κανάλια για να σας προσφέρουν μια αριστοτεχνικά ενορχηστρωμένη ηχητική εμπειρία.

Ασύρματο Dolby Atmos

Νιώστε περιτριγυρισμένοι

Βάλτε σε λειτουργία τον ήχο Dolby Atmos και παραλείψτε τα καλώδια HDMI. Νιώστε ελεύθεροι να διαμορφώσετε το χώρο σας ακριβώς όπως θέλετε χωρίς να διακυβεύεται η ηχητική εμπειρία.

3.1.2 αληθινός ήχος Dolby Atmos

Υπάρχουν περισσότερα από όσα βλέπει το αυτί. Εκτιμήστε την ιστορία, τη συναυλία ή το soundtrack σε ένα βαθύτερο επίπεδο με τις τρισδιάστατες αποχρώσεις του ήχου 3.1.2 με Dolby Atmos.

SpaceFit Sound Pro

Αποκτήστε ήχο που γεμίζει το χώρο και είναι βαθμονομημένος στο χώρο σας, με μια ηχομπάρα που αναλύει το περιβάλλον και βελτιστοποιεί αυτόματα τον ήχο - παρέχοντας μια αληθινή, βαθιά και καθαρή εμπειρία.

Λειτουργεί με φωνητικούς βοηθούς

Μείνετε συντονισμένοι με το συνεχώς αυξανόμενο έξυπνο σπίτι σας, συνδεόμενοι απρόσκοπτα μέσω των αγαπημένων σας φωνητικών βοηθών. Για ένα πρόσθετο μπόνους, απλά συνδέστε την ηχομπάρα ασύρματα με μια συμβατή συσκευή IOS για να ακούτε τη μουσική σας, τα podcasts και άλλα. Ρίξτε την αγαπημένη σας μουσική, την εφαρμογή ραδιοφώνου ή τα podcasts από το τηλέφωνό σας στην ηχομπάρα σας με το ενσωματωμένο Chromecast.

Adaptive Sound

Ήχος που προσαρμόζεται σε κάθε σκηνή

Το Samsung Soundbar προσαρμόζει αυτόματα τον ήχο για συγκεκριμένες σκηνές, προσφέροντας καθαρούς διαλόγους και ήχους ανεξαρτήτως από το περιεχόμενο ή την ένταση.

Λειτουργία παιχνιδιού Pro

Τα ισχυρά ηχεία με ανοδική εστίαση, η ακουστική δέσμη και τα ισχυρά γούφερ ξεκλειδώνουν μια πιο διαισθητική εμπειρία παιχνιδιού, με βελτιστοποιημένο ήχο 3D. Και ξέρουμε ότι δεν έχετε χρόνο για χάσιμο στις ρυθμίσεις - έτσι η ηχομπάρα ενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία Game Mode σε συγχρονισμό με την τηλεόρασή σας.

Ακουμπήστε για να ακούσετε

Μεταδώστε μουσική από το τηλέφωνό σας στο soundbar σας. Απλώς ακουμπήστε το τηλέφωνό σας με το soundbar και αρχίστε να ακούτε. 

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Ισχύς (RMS)
320 W
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, Chromecast, HDMI, HDMI (ARC), Optical, Wi-Fi
Τύπος
Soundbar
Κανάλια
3.1.2
Πρότυπα Ήχου
Dolby Atmos
Ασύρματο Subwoofer
Ναι
Τηλεχειριστήριο
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Neslium_Stalker
    4
    1 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    χάνει το ένα αστέρι γιατί δεν προνόησαν για το room calibration... πρέπει να έχεις Samsung tv η κινητό apple

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MaLaMaTiNaS
    4
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Νομίζω πριν γράψει κανένας την γνώμη του για ένα προϊόν θα πρέπει πρώτα να αναφέρει την εμπειρία του με σχετικά προϊόντα. Στον υπολογιστή έχω τα ηχεία Edifier R2750DB (με αρκετά καλή κάρτα ήχου) και η προηγούμενη ηχόμπαρα ηταν η Crystal Audio CASB240. Συνδέθηκε στην tv LG B1 55” με HDMI. Με το που συνδέθηκε έγιναν όλα αυτόματα το μόνο που άλλαξα από τις ρυθμίσεις ήταν που ενεργοποίησα το eARK. Ο ήχος αλλάζει από το control της TV ανοίγει και κλείνει αυτόματα. Για ταινίες και tv η ηχόμπαρα σου δίνει τεράστιο boost στον ήχο. Όλα ακούγονται πιο καθαρά πιο δυνατά και πιο ποιοτικά ωστόσο δείχνει τα δόντια της σε παιχνίδια (PS5) και σε περιεχόμενο atmos. Μην περιμένετε να ακούτε ήχους από πάνω από πίσω κτλ. Αυτό που κάνει το atmos όπως το καταλαβαίνει το δικό μου το αυτί είναι να σε βάζει μέσα στην ταινία και το κάνει ομολογώ πολύ καλά. Σε μουσική σε σχέση με τα edifier η ηχόμπαρα με απογοήτευσε και ευτυχώς που δεν με ενδιαφέρει η μουσική από την tv. Σαφώς και τα πίσω τα ηχεία (αν τα βρείτε) θα βελτιώσουν τον περιβάλλοντα ήχο ωστόσο αυτήν την στιγμή αυτό που ακούω στις ταινίες με καλύπτει απόλυτα. Σε σχέση με την προηγούμενη ηχομπαρα που αναφέρω πιο πάνω εάν και είναι μεγάλη η διαφορά τιμής έχω να πω πως ακόμα μεγαλύτερη είναι η διαφορά στην απόδοση. Η ποιότητα κατασκευής είναι απλά καλή. Δεν θεωρώ ότι στα χρήματα της είναι κάτι άριστο (320 ευρώ) αλλά θεωρώ ότι είναι κάτι καλό. Συνοψίζοντας θα πω πως εάν την θέλετε για ταινίες που υποστηρίζουν atmos θα φέρει την κινηματογραφική αίσθηση στο χώρο σας με αρκετή ένταση χωρίς να παραμορφώνει και με το μπάσο να είναι τόσο όσο πρέπει χωρίς υπερβολές. Εάν την θέλετε για ταινίες χωρίς atmos ή για τηλεοπτικά προγράμματα πάρτε κάτι φθηνότερο κοντά στα 200 ευρώ. Εάν την θέλετε για μουσική προσπεράστε.

    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ισχύς
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mike_Sachpazoglou
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αρχικα ειχα χαμηλοτερο μπατζετ, αλλα ειπα οτι θα την κρατησω για 10 χρονια, δεν ειναι κατι που παιρνεις για λίγο, οποτε καλυτερα να μην το μετανιωσω. Και δεν το μετανιωσα επ'ουδενι.

    Εψαχνα soundbar γιατι ο ήχος της τηλεορασης ειναι πολυ αδυναμος, χωρίς χρωμα (και τα παιδια πλεον μεγαλυτερα). Επισης αφου δεν εδώ αλλο ηχοσυστημα, ειπα ότι μπορει να χρησιμοποιηθει και για μουσική.

    Την εχω τωρα 6 μηνες περιπου.

    Η συνδεση ειναι πανευκολη. Εβαλα το HDMI και αυτο ηταν. Κανενα προβλημα με τηλεοραση ή playstation. Επισης ευκολη η συνδεση με κινητο, ειτε μεσω bluetooth ειτε μεσω wifi (ή και με smart things Samsung)

    Δεν εχει πολλα καλωδια στη μεση καθως θέλεις μόνο το HDMI και το καλωδιο ρευματος που συνδεεται στη μπαρα. Το sub woofer ειναι ασυρματο.

    Πολύ δυνατος ηχος, με πολυ ομορφο μπασο, χωρις παραμορφωση σε υψηλη ενταση. Δεν εχω θεμα εντασης, καθως δεν μπορω να πλησιασω τα ανωτατα επιπεδα, ειναι πολυ δυνατα για τα γουστα μας (και το σπιτι των γειτονων) και δονειται ολο το σπιτι. Ακομα και σε χαμηλη ενταση, αλλαζει την εμπειρια θεασης ακομα και μιας απλης σειρας στο Netflix.

    Μουσική παιζει φοβερα και ειναι πανευκολο να παιζει απο εκεί η μουσική του Spotify. Δυνατα μπασα, όμορφος ήχος που γεμίζει τον χώρο.

    Θα τη συνιστουσα ανεπιφυλακτα. Προσέξτε μόνο ότι χωραει στο επιπλο που έχετε γιατι ειναι πανω απο 1μ μήκος.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • petrosfoukas
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν συνηθίζω να γράφω κριτικές όμως πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ κόσμο , καθως μπαίνοντας στη διαδικασία να επιλέξεις ηχομπαρα σου παίρνει πολύ χρόνο να κανείς έρευνα αγοράς . Έχω την ηχομπαρα εδώ και δυο εβδομάδες . Μάλιστα ήμουν έτοιμος να αγοραςω την LG S75Q Soundbar 380W 3.1.2 μέχρι που είδα κριτικές για κακό μπάσο από το subwoofer σε αρκετά βίντεο στο YouTube.
    Η τηλεόραση μου είναι Lg
    Συνδεσιμότητα :Να ξεκαθαρίσω ότι κανένα απολύτως θέμα δεν έχει στη σύνδεση . Είναι εξαιρετικά γρήγορη . Όπως σε όλες τις ηχομπαρες καλό είναι όταν βλέπετε ταινία να είναι συνδεδεμένη είτε με οπτική ίνα είτε με hdmi καλώδιο καθώς με Bluetooth θα παρατηρηθεί πιθανή μικρή απόκλιση συγχρονισμού με την εικόνα . Όσο αφορά σύνδεση μέσω κινητού γτ θέλετε να ακούτε τραγούδια πάλι κανένα θέμα , έχω το iPhone 14 Pro Max , η σύνδεση ήταν πανεύκολη .
    Subwoofer: είναι ασύρματο και συνδέεται αστραπιαία όταν ενεργοποιήσεις την ηχομπαρα . Πολύ ωραίο και δυνατό μπάσο . Έκανα δοκιμή με μερικά βίντεο που τεσταρουν ηχομπαρες στο YouTube και πραγματικά έτρεμε το σπίτι . Έβαλα να δω το top gun maverick και ήταν υπέροχη εμπειρία .
    Ηχομπαρα : είναι μακρυά ηχομπαρα όποτε πρέπει να προσέξετε τις διαστάσεις αν σας κάνουν , από εκεί και πέρα είναι πολύ όμορφη . Ο ήχος είναι πολύ δυνατός , για τις απαιτήσεις μου που θέλω να απολαύσω ταινίες ποτέ δεν πρόκειται να τη βάλω στο τέρμα όμως τη δοκίμασα και φτάνει αρκετά ψηλά . Ο ήχος πολύ καθαρός , και οι διάλογοι ακούγονται πολύ καθαρά . Πάλι με δοκιμαστικά βίντεο στο YouTube για να δοκιμάσω την Dolby atmos λειτουργεία , με άφησε πολύ ικανοποιημένο , να παραδεχθώ όμως ότι δεν έχω εμπειρία από Dolby atmos καθώς είναι η πρώτη ηχομπαρα που αγόρασα , όμως η αίσθηση ότι ο ήχος πηγαίνει μπρος πίσω σου πάνω σ γύρω σου κλπ. Είναι πολύ ωραία
    Τέλος , αν ψάχνεις ηχομπαρα μέχρι 400€, με απαιτήσεις Dolby atmos , ασύρματο subwoofer και θες να πας την παρακολούθηση ταινιών και gaming σε άλλο επίπεδο , στην προτείνω ανεπιφύλακτα . Για εμένα αυτά που προσφέρει με υπερκαλύπτουν και νομίζω δεν θα έδινα αλλά 400€ για να πάρω καποια άλλη πιο ακριβή . Θεωρώ πως είναι μια αγορά που την κανείς μια φορά , όποτε αν και το αρχικό μ μπατζετ ήταν 250 ειπα να δώσω αλλά 150€ και να πάρω για τις απαιτήσεις μ την πιο alive for money αγορά

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikolas_Gavridis
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα απόγευμα πηγαίνοντας σε ένα επώνυμο μαγαζί ( δεν μπορούμε να πούμε όνομα ) άκουσα κάτι σε απόμακρα αλλά ποιοτικά... Κλειστή σε παραβάν ήταν αυτή η ηχόμπαρα!! Αξιοπρεπέστατη , ποιοτική , δυνατή, ωραίες ψιλές κ πολύ δυνατά μπάσα... Αγορά με κλειστά μάτια!

    Υ.Γ εαν επιθυμείτε ακόμα να απογειώσετε το dolby surround μπορείτε να αγοράσετε έξτρα τα 2 ηχεία τις samsung ( SWA - 9500S) , μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το επίσημο site της Samsung..

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aggelos_Kokkonis
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πάρα πολύ καλός, γεμάτος ήχος (αρκετά surround, πάρα πολύ καλό και για μουσική) μπάσο πολύ δυνατό δε θα ήθελα περισσότερο. Πάρα πολύ καλή συνδεσιμότητα με Bluetooth, πολύ εύκολη τοποθέτηση (2βιδες) στον τοίχο. Αναβάθμιση λογισμικού του ηχείου μέσω app (smart things). Μια πολύ καλή επιλογή για μεσαίο budget. (Γίνεται να αναβαθμιστεί και να βάλετε άλλα 2 ηχεία για καλύτερο surround και καλύτερο Dolby Atmos. Δεν έχω νιώσει να χρειάζεται να κάνω αυτή την αναβάθμιση ακόμα.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

40 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
SpaNick

Μια ερώτηση: Μπορώ να την συνδέσω μέσω wifi ή Bluetooth; Ρωτάω γιατί δεν έχω εύκολη πρόσβαση στο HDMI της Samsung 85" . Είναι κολλητά στον τοίχο ... Θα έχω απώλειες στον ήχο ή κακό συγχρονισμό;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung HW-Q700C Soundbar 320W 3.1.2 με Ασύρματο Subwoofer ΜαύροSamsung HW-Q700C Soundbar 320W 3.1.2 με Ασύρματο Subwoofer ΜαύροSamsung HW-Q600C Soundbar 360W 3.1.2 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροSamsung HW-Q600C Soundbar 360W 3.1.2 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροSamsung HW-Q800C Soundbar 360W 5.1.2 με Ασύρματο Subwoofer ΜαύροSamsung HW-Q800C Soundbar 360W 5.1.2 με Ασύρματο Subwoofer ΜαύροSamsung HW-Q60C Soundbar 340W 3.1 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροSamsung HW-Q60C Soundbar 340W 3.1 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροSamsung HW-Q930C Soundbar 540W 9.1.4 με Ασύρματο Subwoofer ΜαύροSamsung HW-Q930C Soundbar 540W 9.1.4 με Ασύρματο Subwoofer Μαύρο
από 318,45 €από 278,00 €από 559,90 €από 219,00 €από 1.014,30 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΣυνδεσιμότηταBluetooth, Chromecast, HDMI, HDMI (ARC), Optical, Wi-FiBluetooth, HDMI, HDMI (ARC), Optical, USB-, Bluetooth, HDMI, HDMI (ARC)Bluetooth, HDMI (ARC), Optical, USBBluetooth, HDMI, HDMI (ARC), Optical, Wi-Fi
Περισσότερα χαρακτηριστικά