Bissell SpotClean Pet Pro Plus Σκούπα Υγρών / Στερεών 750W με Κάδο 2.8lt
Σκούπες Υγρών Στερεών

Bissell SpotClean Pet Pro Plus Σκούπα Υγρών / Στερεών 750W με Κάδο 2.8ltΚωδικός: 42534816

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς: 750 watt
  • Χωρητικότητα: 2,8 λίτρα
  • Εύρος δράσης: 7 μ

Το φορητό πλυντήριο χαλιών και ταπετσαριών BISSELL SpotClean Pet Pro Plus αποτελεί ένα ισχυρό καθαριστικό σημείων και λεκέδων.

Δες όλη την περιγραφή
249,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+23,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 249,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    289,90 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    269,90 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    329,99 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    289,90 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    249,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    269,50 €

  7. 459,32 €

  8. 357,67 €

  9. 333,10 €

  10. 454,51 €

  11. 280,29 €

  12. 327,24 €

Περιγραφή

Χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ανώτερης δράσης αναρρόφησης, καθαρισμού και ειδικά σχεδιασμένων διαλυμάτων καθαρισμού BISSELL για την αφαίρεση κηλίδων, επίμονων λεκέδων και ενσωματωμένων ρύπων.

Από χώρους υψηλής κυκλοφορίας όπως χαλιά, χαλιά και σκάλες, μέχρι όλων των ειδών τις μαλακές επιφάνειες, καναπέδες, εσωτερικούς χώρους αυτοκινήτων και πολλά άλλα, έχετε την ιδανική λύση στο SpotClean Pet Pro Plus. 

Αφαιρέστε σημεία και λεκέδες σαν επαγγελματίας με τον ισχυρό κινητήρα 750W και δύο ξεχωριστές μεγάλες δεξαμενές για καθαρό και χρησιμοποιημένο νερό, καθώς και τον μακρύ ενσωματωμένο σωλήνα 1,5 m και το εξαιρετικά μακρύ καλώδιο τροφοδοσίας 7,5 m

Εξαρτήματα

Το σκληρό εργαλείο λεκέδων 8 εκατοστών λειτουργεί σε καθημερινούς λεκέδες, χαλαρώνοντας και αφαιρώντας τους. 

Το Stain Trapper Tool ψεκάζει, τρίβει και απορροφά υπερβολικά ακαθάριστα, εξαιρετικά βρωμερά υγρά και τα κρατά μέσα στο εργαλείο και έξω από το μηχάνημά σας. 

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο HydroRinse για να καθαρίσετε εύκολα το μηχάνημα μετά τη χρήση. Επιπλέον, κάθε αγορά σώζει τα κατοικίδια. 

Κατασκευαστής

Bissell

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
37252
Απορρόφηση Υγρών
Ναι
για Πλύσιμο Χαλιών
Ναι
Ισχύς
750 W
Χωρητικότητα Κάδου
2,8 lt
Ακτίνα Δράσης
7,5 m
Επίπεδα Θορύβου (Max)
84 dB
Solo
Όχι
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
5,9 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • nemakis
    3
    13 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η σκούπα διαθέτει πολύ χαμηλή δύναμη αναρρόφησης. Σε ένα λεπτό χαλί ή μοκέτα δεν θα δυσκολευτεί. Όμως σε ένα χοντρό χαλί ή κυρίως σε παχιά μοκέτα, χρειάζεται πολλά περάσματα στο ίδιο σημείο για να εξάγει νερό.
    Σε ύφασμα καναπέ τα πήγε περίφημα (ειδικά όταν το ύφασμα είναι κάθετο) , ομοίως και σε ταπετσαρία αυτοκινήτου.

    Η δύναμη του καθαριστικού σε δύσκολους τοπικούς λεκέδες δεν επαρκούσε, ούτε με τη βοήθεια τριψίματος με το βουρτσάκι της σκούπας. Χρησιμοποιήθηκε περιστροφική βούρτσα σε δράπανο και είχε πολύ καλά αποτελέσματα.

    Ο σωλήνας εξαγωγής νερού της σκούπας είναι πολύ κοντός και πολύ εύκαμπτος. Το μήκος του δεν θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, λόγω της μικρής αναρροφητικής ισχύος της σκούπας.

    Σε περίπτωση που θελήσετε να καθαρίσετε ολόκληρο χαλί όπως στην περίπτωσή μου, θα γονατίσετε και την σκούπα πρέπει να την έχετε πολύ κοντά σας. Οχι όμως σε πολύ πλαϊνή θέση σε σχέση με ακροφύσιο της σωλήνας, γιατί τσακίζει ο σωλήνας. Σε αναγκάζει να έχεις πάντα τη σκούπα πάντα πίσω από το χέρι/αγκώνα σου.

    Η συγκεκριμένη έκδοση της σκούπας διαθέτει το ακροφύσιο με το μικρό δοχείο συλλογής νερού, ώστε να μην λερώνεται η σωλήνα και ο κάδος με τα απόνερα. Δυστυχώς είναι σχεδόν άχρηστο.
    Το δοκίμασα αρχικά λόγω μεγαλύτερου πλάτους του ακροφυσίου, μπας και συντομεύσει τον χρόνο καθαρισμού. Το ακροφύσιο δεν μπορεί να τραβήξει καθόλου το νερό, αν αυτό έχει ψεκαστεί και έχει προλάβει να εισχωρήσει στο χαλί/μοκέτα. Αντιθέτως τραβάει μέρος του, αν καθώς ψεκάζεις, μετακινείς άμεσα το ακροφύσιο για να το ρουφήξει. Δηλαδή δεν μπορείς να αφήσεις το υγρό να μουλιάσει και να τρίψεις το χαλί πρώτα, ώστε να σπάσεις το λεκέ. Επίσης ο ψεκαστήρας σε αυτό το ακροφύσιο βρίσκεται από πάνω και όχι από κάτω. Πρέπει να σπρώχνεις εμπρός το ακροφύσιο και όχι να το τραβάς για να ρουφήξει το νερό. Ή μόνη περίπτωση λοιπόν για να σας φανεί χρήσιμο το συγκεκριμένο εξάρτημα, είναι να θέλετε να περάσετε το χαλί σας, όχι για να καθαρίσετε κάποιον τοπικό λεκέ, αλλά για να καθαρίσετε απλώς την επιφανειακή σκόνη και να δώσετε ένα άρωμα φρεσκάδας στο όποιο ύφασμα, λόγω του χημικού καθαριστικού.

    Το δεύτερο εξάρτημα όπου το χρησιμοποιείς για να ξεπλύνεις τον σωλήνα της σκούπας, ήταν αρκετά πιο χρήσιμο.
    Με το υπολειπόμενο νερό του κάδου, ξεπλένεις τον σωλήνα (που δεν είναι αποσπώμενος), χωρίς να χρειάζεται να βάλεις το σωλήνα σε ένα κουβά με νερό για να αρχίσει να το ρουφάει ώστε να αυτό καθαριστεί. Με το εξάρτημα, μπορείς να σηκώσεις το σωλήνα ψηλά κατακόρυφα και να επιστρέφει το νερό που ψεκάζει στον κάδο συλλογής βρώμικου νερού..

    Και μιας και έφτασα στους κάδους, αυτοί βγαίνουν/μπαίνουν πανεύκολα και γεμίζουν/αδειάζουν επίσης πανεύκολα. Ένα μικρό αρνητικό, είναι πως ο κάδος συλλογής βρώμικου νερού αν και μεγάλος, επιτρέπεται να γεμίζει μόνο μέχρι λίγο κάτω από τη μέση. Έχει ένα πλαστικό μέσα του που λειτουργεί ως φλοτέρ και όταν η στάθμη φτάσει ως ένα σημείο, η σκούπα λειτουργεί μεν και κάνει θόρυβο, αλλά σταματάει να κάνει αναρρόφηση και αντιλαμβάνεσαι να ανεβάζει ελάχιστα θόρυβο. Πρέπει να αδειάσεις τα απόνερα για να ξανά αρχίσει να ρουφάει. Αυτό έχει σαν επακόλουθο, ο κάδος απόνερων να έχει μικρότερο ωφέλιμο χώρο από όσο πραγματικά είναι. όμως αδειάζει πανεύκολα και ταχύτατα, οπότε δεν θα ενοχλήσει.

    Αξίζει τελικά η σκούπα. ?
    Στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό, η τιμή της είναι τσιμπημένη και μάλλον θα εξαρτηθεί από το είδος χρήσης της.
    Εγώ έχω τεράστιο γωνιακό λευκό καναπέ, τον οποίο τον καθάρισα από τη σκόνη και από τοπικούς λεκέδες από παπούτσια κάτω χαμηλά.
    Επίσης καθάρισα ταπετσαρία ουρανού, καθίσματα και ταπετσαρίες σε πόρτες, πάτωμα και πορτπαγκάζ στο αυτοκίνητο.
    Όσοι έχουν κατοικίδια ή έχουν γενικά και πρόβλημα με μυρωδιές σε χαλιά/υφάσματα, θα λύσουν και αυτό το πρόβλημα.
    Η σκούπα ουσιαστικά διατείνεται πως είναι SPOT cleaner και σε αυτό δεν λέει ψέμματα. Σε καθαρισμό όμως μεγάλων ολόκληρων χαλιών και ειδικά χοντρών, θα κουράσει στη χρήση της και θα χρειαστεί αρκετή ώρα.

    Εν κατακλείδι, εγώ με καθαρισμό τεράστιου λευκού καναπέ που λερώνεται εύκολα, καθαρισμός αυτοκινήτου αν λερωθεί από αλάτια θάλασσας/διακοπών κλπ λεκέδες, καθαρισμό δύο χαλιών κάθε χρόνο (που το κόστος καθαρισμού είναι αρκετό, όπως επίσης και στο γεγονός πως μπορώ να τη δανείσω σε μέλη της οικογένειας να τη χρησιμοποιήσουν και αυτοί...ναι αξίζει να την κατέχω.
    Με αυτά που καθάρισα για πρώτη φορά, νιώθω πως έκανα ήδη απόσβεση.

    Μιας η σειρά καθαριστικών της είναι σχετικά ακριβή, θα ήθελα να κυκλοφορήσουν σύντομα στην Ελλάδα όλες οι εκδόσεις των νέων καθαριστικών της, όπου είναι συμπυκνωμένα 2Χ (στην ίδια τιμή κι έτσι χρειάζεται η μισή ποσότητα.

    • Εύκολη μεταφορά
    • Ευκολία αποθήκευσης
    • Πλήθος εξαρτημάτων
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος κάδου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απορροφητικότητα
    • Θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

33 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
kabotoni

Γενικά είναι μια σκούπα για όλες τις δουλειές του σπιτιού ή χρειάζεται κάποια ειδική μεταχείριση μετά τους καθαρισμούς;

Andreas_Fotiadis

Δεν είναι σκούπα. Είναι εργαλείο για πλύση υφασμάτων και ταπετσαριων. Διαλύεις με νερό το απορρυπαντικο του και το χρησιμοποιείς πάνω στους λεκέδες. Αυτό ρίχνει το απορρυπαντικο πάνω στον λεκέ και ρουφάει τη βρομιά.

ntinaxasapid

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει μόνο ένα εξάρτημα αναρρόφησης;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)