Lenovo Yoga 7 14IRL8 14" OLED Touchscreen (i7-1360P/16GB/512GB SSD/W11 Home) +DigitalPen Storm Grey (GR Keyboard)
Laptops

Lenovo Yoga 7 14IRL8 14" OLED Touchscreen (i7-1360P/16GB/512GB SSD/W11 Home) +DigitalPen Storm Grey (GR Keyboard)Κωδικός: 42603467

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 14 WUXGA 1920x1200 OLED Touch
  • Μνήμη RAM 16GB Soldered LPDDR5-5200
  • 512GB SSD M.2 2242 PCIe® 4.0x4 NVMe
  • Πληκτρολόγιο Backlit Ελληνικό
  • Βάρος 1.49Kg
Δες όλη την περιγραφή
To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Lenovo

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το laptop Lenovo Yoga 7 14IRL8 απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν ένα ευέλικτο και πολυλειτουργικό φορητό υπολογιστή με προηγμένες λειτουργίες και εξαιρετική απόδοση.

Η οθόνη OLED αφής 14 ιντσών προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας με ζωντανά χρώματα και εξαιρετική αντίθεση. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε περιεχόμενο πολυμέσων, επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο, καθώς και για γενική περιήγηση στο διαδίκτυο και εργασίες παραγωγικότητας.

Ο επεξεργαστής intel i7-1360P, ο SSD δίσκος χωρητικότητας 512GB και οι 16GB μνήμης RAM παρέχουν αξιόλογη απόδοση και επιτρέπουν την παράλληλη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών. Αυτό το laptop είναι ιδανικό για επαγγελματίες χρήστες, σχεδιαστές, επεξεργασία πολυμέσων και γενικότερα χρήστες που απαιτούν αξιόπιστη απόδοση και υψηλή ποιότητα οθόνης.

Η δύναμη της ευελιξίας

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη να δημιουργείτε, να επικοινωνείτε, να κάνετε πολλαπλές εργασίες και να κάνετε περισσότερα. Ο επεξεργαστής Rembrandt+ της σειράς 7000 της AMD σάς επιτρέπει να κάνετε multitasking όλη μέρα, καθώς παραμένετε συνδεδεμένοι χωρίς διακοπή χάρη στην παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ταχεία φόρτιση, καθώς και την έξυπνη τροφοδοσία για βελτιστοποίηση της απόδοσης ή της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Ενδυναμώστε την εργασία & το παιχνίδι σας

Απολαύστε την απόλυτη ευελιξία, ανθεκτικότητα και άνεση με τον φορητό υπολογιστή Yoga 7 Gen 8. Με τον εργονομικό σχεδιασμό Comfort Edge, αυτός ο μετατρέψιμος φορητός υπολογιστής 2 σε 1 σας επιτρέπει να κάνετε multitasking όπως ποτέ άλλοτε. Ξαπλώστε στον καναπέ για να κάνετε scroll στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να κάνετε streaming βίντεο σε λειτουργία tablet. Εργαστείτε στην καφετέρια της περιοχής σας σε λειτουργία φορητού υπολογιστή ή κάντε μια κλήση με φίλους ή συναδέλφους σε λειτουργία tent. Είναι κατασκευασμένο για να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.

Ένα αξιοθέατο που πρέπει να δεις

Ζωντανέψτε τις εικόνες σας με την απόλυτη εμπειρία θέασης. Με την οθόνη 14″ OLED PureSight, απολαύστε εκπληκτικά, ζωντανά χρώματα και βαθύ μαύρο όπως ποτέ άλλοτε. Η εκπληκτική ακρίβεια χρωμάτων και οι ομαλές κινήσεις δημιουργούν μια πραγματικά καθηλωτική οπτική εμπειρία. Η πιστοποίηση EyeSafe διασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε το περιεχόμενό σας για ώρες χωρίς να επιβαρύνετε τα μάτια σας. Απογειώστε την εμπειρία θέασης με τον παράγοντα "wow".

Multitasking που σας απελευθερώνει

Ο φορητός υπολογιστής Yoga 7 Gen 8 διαθέτει μια άφθονη μπαταρία 71WHr και τεχνολογία Smart Power που παρέχει ολοήμερη παραγωγικότητα και ψυχαγωγία, ενώ η τεχνολογία ταχείας φόρτισης σάς επιτρέπει να φορτίζετε γρήγορα για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση. Με Thunderbolt™ 4 και HDMI, επεκτείνετε τις επιλογές σας με πολλαπλές οθόνες και περιφερειακά υψηλής ταχύτητας που σας βοηθούν να εργάζεστε πιο έξυπνα αντί για πιο σκληρά.

Μείνετε συνδεδεμένοι & σίγουροι

Η ενσωματωμένη κάμερα FHD του Yoga 7, σε συνδυασμό με το Lenovo Smart Appearance και το Smart Noise Cancelling, παρέχει κρυστάλλινο ήχο και βίντεο για απρόσκοπτες εικονικές συνδέσεις. Συνδεθείτε γρήγορα και με ασφάλεια και κάντε πάντα καλή εντύπωση με βιντεοκλήσεις υψηλής ποιότητας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Πανίσχυρος Intel Core i7-1360P

Με την τεχνολογία υβριδικών πυρήνων της αρχιτεκτονικής επεξεργαστών Raptor Lake της Intel, το laptop δεν θυσιάζει ούτε την αποδοτικότητα ούτε τις επιδόσεις. Είτε παίζεις παιχνίδια σε υψηλές ταχύτητες καρέ είτε κρατάς ανοιχτά πολλά προγράμματα στο παρασκήνιο και κάνεις ταυτόχρονη ροή, ο Intel Core i7-1360P μπορεί να τα χειριστεί όλα.

Μνήμη RAM DDR5

Διαθέτει 16GB με συχνότητα λειτουργίας 5200MHz και τεχνολογία DDR5. Η μνήμη DDR5 είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία μνήμης RAM και προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες και χωρητικότητες από την προηγούμενη τεχνολογία DDR4. Η συχνότητα λειτουργίας της μνήμης, σε συνδυασμό με την υψηλή χωρητικότητα, επιτρέπει στο σύστημα να εκτελεί πιο απαιτητικές εργασίες με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Είναι κατάλληλη για χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση και επιδόσεις από το σύστημά τους, όπως gamers, αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο και εικόνας.

Αποθηκευτικός χώρος

Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD PCIe NVMe χωρητικότητας 512GB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.

Το NVMe (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD.

Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.

Κομψό, φορητό, ισχυρό

Το εξ ολοκλήρου μεταλλικό Yoga Slim 7 14" συνδυάζει κομψή σχεδίαση με μπαταρία έως και 19 ωρών—αρκετή για να σας οδηγήσει σε μια πτήση από το Λονδίνο στη Σιγκαπούρη.

Διαθέσιμο σε Slate Grey και σαγηνευτικό Orchid, αυτός ο κομψός φορητός υπολογιστής θα σας τροφοδοτήσει από δουλειά μέχρι παιχνίδι, με στυλ. Και όταν χρειάζεστε ενίσχυση, το Rapid Charge Pro θα το επαναφέρει στο 50% της χωρητικότητας μέσα σε μισή ώρα.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ότι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Θύρες και υποδοχές

1. Κουμπί λειτουργίας

2. Αναγνώστης καρτών microSD

3. USB 3.2 Gen 1 (Always On)

4. HDMI®

5. USB-C® 3.2 Gen 2

6. USB4® 40Gbps

7. Συνδυασμένη υποδοχή ακουστικών/μικροφώνου (3,5 mm)

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i7
Μοντέλο
1360P
Συχνότητα
3,7 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Ναι
Διαγώνιος
14 "
Ανάλυση
1900x1200
Δυνατότητες
Touchscreen
Ρυθμός ανανέωσης
60 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
Iris Xe Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,49 kg
Τύπος
2 in 1 Convertible
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα