MotivationPro Δάπεδα Παζλ Γυμναστηρίου Μαύρα 60x60x1.2cm 4τμχ
Δάπεδα Γυμναστηρίου

MotivationPro Δάπεδα Παζλ Γυμναστηρίου Μαύρα 60x60x1.2cm 4τμχΚωδικός: 42659761

Με τα δάπεδα παζλ της MotivationPro από υψηλής ποιότητας αφρό EVA, θα διασφαλίσετε την προστασία του δαπέδου από χτυπήματα, γρατζουνιές ενώ ταυτόχρονα θα μειώσετε θορύβους και κραδασμούς. Το υλικό του

Δες όλη την περιγραφή

Με τα δάπεδα παζλ της MotivationPro από υψηλής ποιότητας αφρό EVA, θα διασφαλίσετε την προστασία του δαπέδου από χτυπήματα, γρατζουνιές ενώ ταυτόχρονα θα μειώσετε θορύβους και κραδασμούς. Το υλικό του είναι μη τοξικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

από 10,80 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    10,80 €

Περιγραφή

Με τα δάπεδα παζλ της MotivationPro από υψηλής ποιότητας αφρό EVA, θα διασφαλίσετε την προστασία του δαπέδου από χτυπήματα, γρατζουνιές ενώ ταυτόχρονα θα μειώσετε θορύβους και κραδασμούς. Το υλικό του είναι μη τοξικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Το σύστημα παζλ σας επιτρέπει να καλύψετε οποιαδήποτε επιφάνεια στο μέγεθος που χρειάζεστε και να δημιουργήσετε ένα ασφαλές χώρο άθλησης ή παιχνιδιού.

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Παζλ
Τεμάχια
4 τμχ
Χρώμα
Μαύρο

Χαρακτηριστικά

Υλικό
EVA

Διαστάσεις

Mήκος
60 cm
Πλάτος
60 cm
Πάχος
1,2 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

40 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη