Thermal Grizzly KryoSheet Thermal Pad 38x38mm
Διάφορα Ψύξης

Thermal Grizzly KryoSheet Thermal Pad 38x38mmΚωδικός: 42712081

Thermal Pad της εταιρείας Thermal Grizzly. Στους υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά, τα Thermal Pads (ή θερμικά επιθέματα), είναι προδιαμορφωμένα ορθογώνια από στερεό υλικό (συχνά με βάση το κερί παραφίνης ή τη σιλικόνη) που βρίσκονται συνήθως στην κάτω πλευρά των ψυκτρών για να βοηθήσουν την εξαγωγή της θερμότητας από εξάρτημα που ψύχεται (όπως μια CPU ή...
Δες όλη την περιγραφή

21,18
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 21,18 €

Περιγραφή

Thermal Pad της εταιρείας Thermal Grizzly. Στους υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά, τα Thermal Pads (ή θερμικά επιθέματα), είναι προδιαμορφωμένα ορθογώνια από στερεό υλικό (συχνά με βάση το κερί παραφίνης ή τη σιλικόνη) που βρίσκονται συνήθως στην κάτω πλευρά των ψυκτρών για να βοηθήσουν την εξαγωγή της θερμότητας από εξάρτημα που ψύχεται (όπως μια CPU ή άλλο τσιπ ). Είναι μια εναλλακτική λύση στη θερμική πάστα που χρησιμοποιείται ως υλικό θερμικής διεπαφής. Η AMD και η Intel έχουν συμπεριλάβει θερμικά επιθέματα στο κάτω μέρος των ψυκτρών που συνοδεύουν ορισμένους από τους επεξεργαστές τους, καθώς είναι πιο εύκολα στην εγκατάσταση.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Thermal Pad
Χρώμα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Menelaos_Stamatelos
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ακριβό αλλά εξαιρετικό. Οι θερμοκρασίες των cpu στο οποίο το έχω δοκιμάσει (5800x3d και 7800x3d) είναι παρόμοιες με τις κορυφαίες παραδοσιακές πάστες. Δεν λερώνει τη cpu και δεν χρειάζεται καθάρισμα όταν το αλλάζεις. Αν το τοποθετήσεις και το αφαιρέσεις προσεκτικά (είναι εύθραστο) μπορείς να το ξαναχρησιμοποιήσεις.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έυκολο στην χρήση,πολυ καλές θερμοκρασίες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη