Θήκες Μπάνιου

Σαπουνοθήκη Επιτοίχια Πλαστική με Βεντούζα Λευκή Κωδικός: 42801089

Σαπουνοθήκη μπάνιου η οποία είναι το ιδανικό αξεσουάρ ώστε τοποθετείτε το σαπούνι σας και να είναι προστατευμένο από τα διάφορα βακτήρια που υπάρχουν στο μπάνιο, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στο να αποφευχθούν λεκέδες από σαπούνι στις επιφάνειες του μπάνιου σας. Τοποθετείται στον τοίχο, και η ιδανική θέση είναι κοντά στον νιπτήρα ώστε να έχετε άμεση...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Λευκό
8,55
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

από 6,95 €

Περιγραφή

Σαπουνοθήκη μπάνιου η οποία είναι το ιδανικό αξεσουάρ ώστε τοποθετείτε το σαπούνι σας και να είναι προστατευμένο από τα διάφορα βακτήρια που υπάρχουν στο μπάνιο, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στο να αποφευχθούν λεκέδες από σαπούνι στις επιφάνειες του μπάνιου σας. Τοποθετείται στον τοίχο, και η ιδανική θέση είναι κοντά στον νιπτήρα ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στο σαπούνι. Μεγάλο της πλεονέκτημα είναι οι βεντούζες που διαθέτει, και έτσι δε θα χρειαστεί να ανοίξετε τρύπες για την τοποθέτηση της, ενώ παράλληλα μπορείτε να την αφαιρείτε και να την μετακινείτε κάθε στιγμή χωρίς να αφήνετε ίχνη ή τρύπες.
Κατασκευάζεται από πλαστικό, το οποίο αποτελεί μία πολύ πιο οικονομική λύση σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά. Είναι πολύ ανθεκτικό στην υγρασία αλλά και παρουσιάζει παράλληλα μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
JS185021

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σαπουνοθήκη
Τοποθέτηση
Επιτοίχιο
Υλικό
Πλαστική
Χρώμα
Λευκό
με Βεντούζα
Ναι

Διαστάσεις

Μήκος
30 cm
Βάθος
12 cm
Ύψος
6 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες