Αιώρες

Aria Trade Αιώρα Υφασμάτινη Γκρι 200x100εκ. Κωδικός: 42830956

Η ευχαρίστηση της χρήσης του κήπου, της βεράντας ή του μπαλκονιού μπορεί να αυξηθεί χρησιμοποιώντας άνετα έπιπλα και αξεσουάρ αναψυχής. Αυτή η μοντέρνα, άνετη αιώρα θα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για

Δες όλη την περιγραφή

Η ευχαρίστηση της χρήσης του κήπου, της βεράντας ή του μπαλκονιού μπορεί να αυξηθεί χρησιμοποιώντας άνετα έπιπλα και αξεσουάρ αναψυχής. Αυτή η μοντέρνα, άνετη αιώρα θα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε στον κήπο, στη βεράντα ή στο μπαλκόνι . Αυτή η εξαιρετικά άνετη και λειτουργική αιώρα θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε σε βολικές συνθήκες.

Δες όλη την περιγραφή
26,20
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 6 τεμάχια

από 16,26 €

Περιγραφή

Η ευχαρίστηση της χρήσης του κήπου, της βεράντας ή του μπαλκονιού μπορεί να αυξηθεί χρησιμοποιώντας άνετα έπιπλα και αξεσουάρ αναψυχής. Αυτή η μοντέρνα, άνετη αιώρα θα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε στον κήπο, στη βεράντα ή στο μπαλκόνι . Αυτή η εξαιρετικά άνετη και λειτουργική αιώρα θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε σε βολικές συνθήκες. Θα είναι τέλειο στον κήπο, στη βεράντα, στο μπαλκόνι ακόμα και στο δωμάτιο!

Η αιώρα εκτός από άνεση κατά τη χρήση, εξασφαλίζει και ασφάλεια. Έχει πλεγμένες γραμμές που το κρατούν στον αέρα . Χάρη στο γεγονός ότι κατασκευάστηκε από υλικά υψηλής ποιότητας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως πέσετε. Το βάρος σας θα κατανεμηθεί για να σας προστατεύσει από την πτώση.

Είναι κατασκευασμένη από βαμβάκι με μικρή πρόσμειξη πολυεστέρα, που την κάνει ευχάριστη στην αφή και ανθεκτική. Επιπλέον, παρέχει σωστό αερισμό, που εξασφαλίζει μεγάλη άνεση κατά τη χρήση του τις ζεστές μέρες.

Χάρη στο γεγονός ότι η αιώρα έχει ξύλινο σκελετό - ξεδιπλώνεται σαν κρεβάτι. Μπορείτε ελεύθερα να κάνετε ηλιοθεραπεία, να διαβάσετε και να παρατηρήσετε το περιβάλλον σε αυτό. Ιδανικό για μόνιμη εγκατάσταση στον κήπο, στη βεράντα ή στο δωμάτιο.

Διαστάσεις

  • Μήκος ξύλινου πλαισίου: 80 cm
  • Διαστάσεις υλικού (μήκος / πλάτος) 200 x 100 cm
  • Συνολικό μήκος: 250 cm
  • Μέγιστο φορτίο: 200 kg

Κατασκευαστής

Aria Trade (Αιώρες)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Διάσταση
Μονή
Κάθισμα
Όχι
Υλικό
Υφασμάτινη
με Βάση
Όχι
με Ξύλο
Ναι
Αλεξίπτωτο
Όχι
Παιδική
Όχι
Χρώμα
Γκρι

Διαστάσεις

Μήκος
200 εκ.
Πλάτος
100 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ευκολία συναρμολόγησης
    • Άνεση
    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

29 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες