Reolink E1 IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi 4K Αδιάβροχη με Αμφίδρομη Επικοινωνία και Φακό 2.8mm
Κάμερες Παρακολούθησης

Reolink E1 IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi 4K Αδιάβροχη με Αμφίδρομη Επικοινωνία και Φακό 2.8mmΚωδικός: 42836281

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Δικτυακή κάμερα IP
  • Με ανάλυση εικόνας 8MP
  • Τύπου Dome
  • Κατάλληλη για εξωτερικούς χώρους
  • Τροφοδοσία: PoE
  • Με φακό διαμέτρου 2.8mm
Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 141,30 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    129,90 €

  2. 145,79 €

  3. 141,30 €

  4. 141,37 €

  5. 150,53 €

  6. 128,76 €

  7. 153,48 €

  8. 128,76 €

  9. 151,65 €

  10. 136,72 €

  11. 199,88 €

  12. 163,10 €

  13. 163,10 €

Περιγραφή

Reolink E1 IP είναι μια ευέλικτη και με πολλές δυνατότητες λύση παρακολούθησης που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Με τις προηγμένες δυνατότητές της, την υψηλής ποιότητας απεικόνιση και τον φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό της, η Reolink E1 προσφέρει αξιόπιστη παρακολούθηση και ασφάλεια.

Ποιότητα Bίντεο Yψηλής Eυκρίνειας

Η κάμερα IP Reolink E1 παρέχει ποιότητα βίντεο υψηλής ευκρίνειας, καταγράφοντας καθαρό και λεπτομερές υλικό. Εξοπλισμένη με φακό υψηλής ανάλυσης και προηγμένους αισθητήρες εικόνας, αυτή η κάμερα εξασφαλίζει ευκρινείς και ζωντανές εικόνες, επιτρέποντάς σας να βλέπετε κάθε σημαντική λεπτομέρεια. Είτε πρόκειται για ημέρα είτε για νύχτα, η προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης της κάμερας παρέχει εξαιρετική απόδοση βίντεο σε διάφορες συνθήκες φωτισμού.

Εύκολη Ρύθμιση και Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση της κάμερας IP Reolink E1 είναι γρήγορη και χωρίς προβλήματα. Η κάμερα συνοδεύεται από ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και εύκολες οδηγίες, που σας επιτρέπουν να την εγκαταστήσετε και να τη διαμορφώσετε γρήγορα ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Τοποθετήστε την κάμερα σε τοίχους, οροφές ή σε οποιοδήποτε επιθυμητό σημείο χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο κιτ τοποθέτησης και θα είστε έτοιμοι να λειτουργήσετε σε χρόνο μηδέν.

Ανίχνευση Κίνησης και Ειδοποιήσεις

Η κάμερα Reolink E1 ενσωματώνει έξυπνη τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης. Ανιχνεύει με ακρίβεια την κίνηση εντός του οπτικού της πεδίου και στέλνει άμεσες ειδοποιήσεις στην κινητή συσκευή σας ή στο email σας. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις ευαισθησίας για να αποφύγετε τους ψευδείς συναγερμούς, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα ειδοποιηθείτε άμεσα για οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα. Αυτή η προληπτική λειτουργία ενισχύει την ασφάλειά σας και επιτρέπει την άμεση δράση όταν χρειάζεται.

Αμφίδρομη Ακουστική Επικοινωνία

Επικοινωνήστε σε πραγματικό χρόνο με τη λειτουργία αμφίδρομου ήχου της κάμερας Reolink E1. Τα ενσωματωμένα ηχεία και το μικρόφωνο σας επιτρέπουν να ακούτε και να μιλάτε μέσω της κάμερας, επιτρέποντας την απρόσκοπτη αλληλεπίδραση με επισκέπτες, μέλη της οικογένειας ή κατοικίδια ζώα. Είτε πρόκειται για την παροχή οδηγιών, τον έλεγχο των αγαπημένων σας προσώπων ή την αποτροπή εισβολέων, η λειτουργία αμφίδρομου ήχου προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ευκολίας και ασφάλειας.

Δυνατότητα Νυχτερινής Όρασης

Η κάμερα Reolink E1 διαθέτει βελτιωμένη δυνατότητα νυχτερινής όρασης. Με τις ενσωματωμένες υπέρυθρες (IR) λυχνίες LED, η κάμερα μπορεί να καταγράφει καθαρό βίντεο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή πλήρους σκοταδιού. Αυτό εξασφαλίζει συνεχή παρακολούθηση και αξιόπιστη απόδοση, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή τις συνθήκες φωτισμού.

Ασφαλείς Επιλογές Αποθήκευσης

Η κάμερα Reolink E1 προσφέρει ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε βίντεο τοπικά χρησιμοποιώντας μια κάρτα microSD (πωλείται ξεχωριστά) ή να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud (με συνδρομή) για ασφαλή και βολική πρόσβαση στις καταγραφές σας. Επιλέξτε τη μέθοδο αποθήκευσης που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας και διασφαλίζει την ασφάλεια και την προσβασιμότητα του πολύτιμου υλικού σας.

Με μια Ματιά

  • Κάμερα παρακολούθησης της Reolink
  • Mπορεί να περιστρέφεται με τηλεχειριστήριο
  • Οπτικό ζουμ 3X/Ψηφιακό ζουμ 10x
  • Έγχρωμη νυχτερινή όραση με Spotlight
  • Με φακό διαμέτρου 2.8mm

Κατασκευαστής

Reolink

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χρήση
IP
Τύπος
Dome
Wi-Fi
Ναι
Τοποθέτηση
Εξωτερικού Χώρου
Ανάλυση Video
8MP
Νυχτερινή Λήψη
Υπέρυθρης Ακτινοβολίας
Τροφοδοσία
PoE
Χρώμα
Λευκό

Λειτουργίες

PTZ
Ναι
SD Card
Ναι
Μικρόφωνο
Ναι
Ηχείο
Ναι
Mobile App
Ναι
Ευρυγώνιος Φακός
Όχι
Ηλιακό Πάνελ
Όχι
Θερμική
-

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
Google Home

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ευκρίνεια εικόνας (μέρα)
    • Ευκρίνεια εικόνας (νύχτα)
    • Εύρος εικόνας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν