Garmin Instinct 2X Solar Tactical 50mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Black)
Smartwatches

Garmin Instinct 2X Solar Tactical 50mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Black) Κωδικός: 42869116

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη MIP
  • Αυτονομία έως 40 ημέρες
  • GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ακρίβεια στις μετρήσεις του και η οθόνη του είναι αρκετά ευκρινής.

Δες όλη την περιγραφή
552,95
ΠαράδοσηΔευ, 05 Αυγ - Παρ, 09 Αυγ
+39,99 €

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 552,95 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 498,00 €

  2. 552,95 €

  3. 659,77 €

Περιγραφή

Αυτό το ισχυρό, στιβαρό έξυπνο ρολόι GPS είναι αρκετά σκληρό για να σας ακολουθεί παντού και είναι εξοπλισμένο με ειδικά χαρακτηριστικά τακτικής, ενσωματωμένο φακό LED και ηλιακή φόρτιση.

  • Μείνετε στην αποστολή μέχρι τέλος με απεριόριστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη λειτουργία smartwatch με ηλιακή φόρτιση.
  • Τα ειδικά για τακτική χρήση χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν συμβατότητα νυχτερινής όρασης και πολλά άλλα για επιχειρήσεις πεδίου.
  • Ανθεκτικότητα στρατιωτικών προδιαγραφών
  • Όταν σκοτεινιάσει, ο ενσωματωμένος LED φακός σας βοηθά να συνεχίσετε.
  • Προπονηθείτε με τις ενσωματωμένες αθλητικές εφαρμογές.
  • Κατανοήστε καλύτερα το σώμα σας με την 24/7 παρακολούθηση της υγείας σας.

Σχεδιασμένο για να αντέχει

Αυτό το εξαιρετικά ανθεκτικό ρολόι διαθέτει οθόνη με ηλιακή φόρτιση και στιβαρή πολυμερή θήκη 50 mm. Έχει αντοχή στο νερό έως 10 ΑΤΜ και έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με τα στρατιωτικά πρότυπα 810 των ΗΠΑ για θερμική αντοχή, αντοχή σε κραδασμούς και αντοχή στο νερό.

Περισσότερη μπαταρία

Πηγαίνετε μακρύτερα από ποτέ με ηλιακή φόρτιση με απεριόριστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη λειτουργία smartwatch. Επιπλέον, ο διαχειριστής ενέργειας σάς επιτρέπει να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ελέγχοντας τις ρυθμίσεις και τους αισθητήρες που καταναλώνουν ενέργεια.

Ηλιακή τροφοδοσία

Ο φακός Power Glass™ με ηλιακή φόρτιση παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, παράγοντας 50% περισσότερη ενέργεια από το ρολόι Instinct® 2 Solar. Περάστε περισσότερο χρόνο με τη δυνατότητα απεριόριστης διάρκειας ζωής της μπαταρίας με ηλιακή φόρτιση στη λειτουργία έξυπνου ρολογιού.

Ενσωματωμένος φακός

Για να σας καθοδηγήσει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ένας ενσωματωμένος φακός πολλαπλών LED παρέχει ρυθμιζόμενη ένταση και στροβοσκοπικό φως - καθώς και μια λειτουργία κόκκινου φωτός ασφαλείας για να παρακολουθείτε το νυχτερινό σας περιβάλλον.

Συμβατότητα νυχτερινής όρασης

Εναλλαγή μεταξύ ημερήσιας και νυχτερινής προβολής με οθόνη σχεδιασμένη να διαβάζεται από γυαλιά νυχτερινής όρασης.

Λειτουργία Stealth

Απομακρυνθείτε ενεργοποιώντας τη λειτουργία stealth για να σταματήσετε την αποθήκευση και την κοινή χρήση της θέσης GPS όπως και να απενεργοποιήσετε την ασύρματη συνδεσιμότητα και επικοινωνία.

Μορφή διπλής θέσης

Συγχρονίστε εύκολα τη θέση σας με άλλους, βλέποντας στην ίδια οθόνη τόσο το παγκόσμιο εγκάρσιο σύστημα αναφοράς Mercator όσο και το στρατιωτικό πλέγμα αναφοράς.

Υπολογιστής βαλλιστικής

Ξεκλειδώστε την αριθμομηχανή Applied Ballistics® μέσω της εφαρμογής AB Synapse™ - Garmin (απαιτείται χρέωση ξεκλειδώματος) για να αποκτήσετε πρόσβαση σε λύσεις σκόπευσης για σκοποβολή μεγάλων αποστάσεων στο πεδίο.

Διακόπτης Kill Switch

Εάν η ασφάλεια αποτελέσει πρόβλημα, ο διακόπτης kill switch διαγράφει όλη τη μνήμη του χρήστη από τη συσκευή.

Λειτουργία Jumpmaster

Υπολογίστε τα σημεία απελευθέρωσης σε μεγάλο υψόμετρο σύμφωνα με τις στρατιωτικές οδηγίες, ενώ πλοηγηθείτε στον στόχο σας μόλις πηδήξετε.

Τακτική δραστηριότητα

Δείτε το χρόνο, το ρυθμό, την ώρα της ημέρας, το υψόμετρο και τη θέση σας και στους δύο τύπους συντεταγμένων.

Υποστήριξη συχνότητας πολλαπλών ζωνών

Λήψη και αξιοποίηση πολλαπλών συχνοτήτων που αποστέλλονται από δορυφόρους πλοήγησης, οι οποίες επιτρέπουν βελτιωμένη ακρίβεια θέσης του χρήστη.

Δρομολόγηση Tracback®

Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για να πλοηγηθείτε στην ίδια διαδρομή πίσω στο σημείο εκκίνησής σας.

Σημείο αναφοράς

Παρακολουθήστε ένα γνωστό σημείο - όπως το αυτοκίνητό σας ή την αφετηρία του μονοπατιού - σε σχέση με τη θέση σας και βρείτε εύκολα το δρόμο για να επιστρέψετε σε αυτό.

Έξυπνες ειδοποιήσεις

Λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας όταν συνδεθείτε με το συμβατό smartphone σας.

Κατάστημα Connect IQ™

Κατεβάστε προσαρμοσμένες όψεις ρολογιού, προσθέστε πεδία δεδομένων και λάβετε εφαρμογές και widgets από την εφαρμογή Connect IQ Store στο συμβατό smartphone σας.

Garmin Pay™ ανέπαφες πληρωμές

Περάστε άνετα από τις ουρές των ταμείων και τα επιλεγμένα συστήματα διέλευσης με τις ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay μέσω των συμμετεχόντων παρόχων.

Χαρακτηριστικά ασφάλειας και παρακολούθησης

Όταν το ρολόι και το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένα, η ζωντανή τοποθεσία σας μπορεί να σταλεί στις επαφές σας χειροκίνητα ή - κατά τη διάρκεια επιλεγμένων υπαίθριων δραστηριοτήτων - αυτόματα με την ενσωματωμένη ανίχνευση περιστατικών.

Προβολή ημερολογίου

Δείτε εύκολα τα σχέδιά σας για την ημέρα με μια ειδική οθόνη ημερολογίου όταν συνδυάζεται με το συμβατό smartphone σας.

Συγχρονισμός με την εφαρμογή Garmin Connect™ App

Δείτε τις πληροφορίες για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση σε ένα μέρος. Η εφαρμογή Garmin Connect στο συμβατό smartphone σας είναι μια ακμάζουσα διαδικτυακή κοινότητα όπου οι άνθρωποι που βρίσκονται εν κινήσει μπορούν να συνδέονται, να ανταγωνίζονται και να μοιράζονται.

Ενσωματωμένες αθλητικές εφαρμογές

Προπονηθείτε με προεγκατεστημένα προφίλ δραστηριοτήτων για τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, προπόνηση δύναμης, αναρρίχηση σε εσωτερικούς χώρους, σκι, σνόουμπορντ, γκολφ, γιόγκα, πιλάτες και πολλά άλλα.

Αγώνες διαδρομής εμποδίων

Παρακολουθήστε την απόδοσή σας κατά τη διάρκεια αγώνων με εμπόδια - με καταγραφή των χρόνων διαχωρισμού μεταξύ τμημάτων τρεξίματος και εμποδίων κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αφού καταγράψετε χειροκίνητα τους διαχωρισμούς κατά τη διάρκεια του πρώτου σας γύρου, μπορείτε να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στον αγώνα από εκεί και πέρα, καθώς οι διαχωρισμοί θα καταγράφονται αυτόματα. Στη συνέχεια, επανεξετάστε τα στατιστικά σας μετά τον αγώνα.

Προπονήσεις HIIT

Αυτό το προφίλ δραστηριότητας παρακολουθεί τις προπονήσεις HIIT, συμπεριλαμβανομένων των AMRAP, EMOM, Tabata και προσαρμοσμένων. Ορίστε τον αριθμό των γύρων, τα διαστήματα εργασίας/ανάπαυσης και άλλα.

VO2 Max

Προπονηθείτε πιο έξυπνα με το VO2 max, έναν δείκτη του πώς μπορείτε να περιμένετε να αποδώσετε. Υπολογίζει ακόμη και τις αλλαγές στην απόδοση που μπορεί να προκληθούν από τη ζέστη ή το υψόμετρο.

Καθημερινές προτάσεις προπόνησης

Δείτε ολόκληρη την εβδομάδα με τις καθημερινές προτεινόμενες προπονήσεις σας, οι οποίες προσαρμόζονται μετά από κάθε τρέξιμο ή βόλτα για να ταιριάζουν με την απόδοση και την αποκατάστασή σας, καθώς και τους αγώνες που έρχονται στο ημερολόγιο της εφαρμογής Garmin Connect για smartphone.

Χρόνος αποκατάστασης

Μετά από κάθε προπόνηση, ο χρόνος αποκατάστασης σας ενημερώνει πότε θα είστε έτοιμοι για άλλη μια σκληρή προπόνηση. Συνυπολογίζει ακόμη και την ένταση της προπόνησης και παράγοντες όπως το άγχος, την καθημερινή δραστηριότητα και τον ύπνο.

MTB Dynamics

Παρακολουθήστε τις λεπτομέρειες κάθε διαδρομής με μετρήσεις ορεινής ποδηλασίας και εξειδικευμένες μετρήσεις Grit® και Flow™ που αξιολογούν τη δυσκολία της διαδρομής και το πόσο ομαλά κατεβαίνετε, δίνοντάς σας ένα σκορ για να το ξεπεράσετε την επόμενη φορά.

Καρδιακός ρυθμός με βάση τον καρπό

Λάβετε δεδομένα καρδιακού ρυθμού μαζί με ειδοποιήσεις εάν ο καρδιακός σας ρυθμός παραμένει πολύ υψηλός ή πολύ χαμηλός ενώ βρίσκεστε σε κατάσταση ηρεμίας. Μετρήστε πόσο σκληρά εργάζεται η καρδιά σας κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων.

Βαθμολογία και προηγμένη παρακολούθηση ύπνου

Λάβετε μια πλήρη ανάλυση των σταδίων του ελαφρού, βαθύ και REM ύπνου. Δείτε τα όλα σε ένα ειδικό widget που περιλαμβάνει τη βαθμολογία ύπνου και τις πληροφορίες σας.

Πρωινή αναφορά

Λάβετε μια επισκόπηση του ύπνου σας, της ανάκαμψης και της προπόνησής σας αμέσως μόλις ξυπνήσετε - μαζί με την κατάσταση HRV και τις καιρικές συνθήκες. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε την αναφορά σας ώστε να σας δείχνει τα πεδία που προτιμάτε.

Παρακολούθηση ενέργειας Body Battery™

Βελτιστοποιήστε τα ενεργειακά αποθέματα του σώματός σας, χρησιμοποιώντας τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών, το στρες, τον ύπνο και άλλα δεδομένα για να εκτιμήσετε πότε είστε έτοιμοι να δραστηριοποιηθείτε ή πότε μπορεί να χρειαστεί να ξεκουραστείτε.

Παλμικό Οξύμετρο

Για τον εγκλιματισμό σε υψόμετρο ή την παρακολούθηση του ύπνου, ένας αισθητήρας Pulse Ox χρησιμοποιεί ακτίνες φωτός στον καρπό σας για να εκτιμήσει πόσο καλά το σώμα σας απορροφά το οξυγόνο.

Κατάσταση HRV

Αποκτήστε μια βαθύτερη κατανόηση της συνολικής σας υγείας, προπόνησης και αποκατάστασης μέσω της μεταβλητότητας των καρδιακών παλμών ενώ κοιμάστε, με βάση την τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την ομάδα Firstbeat Analytics.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Instinct 2X Solar - Tactical Edition
  • Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων USB-C
  • Εγχειρίδιο χρήσης

Κατασκευαστής

Garmin

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μέγεθος Οθόνης
1,1 "
Ανάλυση Οθόνης
176x176 pixels
Τύπος Οθόνης
MIP
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Όχι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth, NFC
Λουράκι
Σιλικόνης
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση
Λειτουργίες
Ειδοποίηση Εφαρμογών, Ηλιακή Φόρτιση
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Πυξίδα, Παρακολούθηση 'Υπνου
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών, Ανθεκτικό στη Σκόνη
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Διάρκεια Λειτουργίας
40 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
50 mm
Βάρος
67 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • George_Chatz2683
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μάγκες πολύ καλό αξίζει για τα λεφτά του

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Εύκολος συγχρονισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Garmin Instinct 2X Solar Tactical 50mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Black)Garmin Instinct 2X Solar Tactical 50mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Black)Garmin Fenix 7X Solar Stainless Steel 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Grey with Black Band)Garmin Fenix 7X Solar Stainless Steel 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Grey with Black Band)Garmin Instinct 2X Solar 50mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Graphite)Garmin Instinct 2X Solar 50mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Graphite)Garmin Instinct 2 Solar 45mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Graphite)Garmin Instinct 2 Solar 45mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Graphite)Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition 45mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Black)Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition 45mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Black)
από 552,95 €από 514,89 €από 494,37 €από 304,00 €από 339,00 €
ΚατασκευαστήςGarminGarminGarminGarminGarmin
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Πυξίδα-, GPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, ΠυξίδαGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Πυξίδα
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες