PS5 Games

Ad Infinitum PS5 GameΚωδικός: 42943494

Παλεύετε για τη λογική και την επιβίωσή σας ανάμεσα στα χαρακώματα του Μεγάλου Πολέμου και τα τείχη του οικογενειακού σας σπιτιού. Αναλαμβάνεται το ρόλο ενός Γερμανού στρατιώτη στοιχειωμένος από τη...

Δες όλη την περιγραφή

Παλεύετε για τη λογική και την επιβίωσή σας ανάμεσα στα χαρακώματα του Μεγάλου Πολέμου και τα τείχη του οικογενειακού σας σπιτιού. Αναλαμβάνεται το ρόλο ενός Γερμανού στρατιώτη στοιχειωμένος από τη φρίκη του Μεγάλου Πολέμου. Τρομερά πλάσματα, παγίδες θανάτου και μυστήρια σηματοδοτούν την πορεία σας στο πεδίο της μάχης.

Δες όλη την περιγραφή
31,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 21,96 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 31,90 €

  2. 31,91 €

  3. 21,69 €

  4. 21,96 €

  5. 26,00 €

Περιγραφή

Παλεύετε για τη λογική και την επιβίωσή σας ανάμεσα στα χαρακώματα του Μεγάλου Πολέμου και τα τείχη του οικογενειακού σας σπιτιού. Αναλαμβάνεται το ρόλο ενός Γερμανού στρατιώτη στοιχειωμένος από τη φρίκη του Μεγάλου Πολέμου. Τρομερά πλάσματα, παγίδες θανάτου και μυστήρια σηματοδοτούν την πορεία σας στο πεδίο της μάχης.

ΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ

Θα τελειώσει ποτέ ο εφιάλτης του πολέμου; Θα ηρεμήσει μια μέρα το μυαλό σου; Στο Ad Infinitum, παίζετε ως Γερμανός στρατιώτης στοιχειωμένος από τη φρίκη του Μεγάλου Πολέμου. Ενώ το μυαλό σας παρασύρεται ανάμεσα στις αναμνήσεις του σπιτιού σας και των χαρακωμάτων εσείς προσπαθείτε να σπάσετε τον ατελείωτο κύκλο του πόνου.

ΜΕΤΑΞΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ξυπνάς στην κρεβατοκάμαρά σου, αναλλοίωτος από τα εφηβικά σου χρόνια, σε ένα ερειπωμένο και έρημο αρχοντικό. Αλλά τότε ξαφνικά βρίσκεσαι στα χαρακώματα όπου τα μόνα όντα τριγύρω είναι κάποια φρικτά τέρατα.

Μη μπορώντας να διακρίνετε την πραγματικότητα από τον εφιάλτη θα βυθιστείτε στην ιστορία ενός άνδρα που αντιμετωπίζει το τραύμα και τους δαίμονές του.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ

Οι ανείπωτοι εφιάλτες ζωντανεύουν στις εσοχές του μυαλού σου. Για να ξεφύγεις από τις παγίδες του θανάτου και τα τρομακτικά πλάσματα, πρέπει να κατανοήσεις κάθε τέρας και να λύσεις τους γρίφους που θα βρεις στο δρόμο σου. Από τυφλούς δαίμονες που μπορούν να ακούσουν και τα πιο απαλά βήματά σας ή ασύνδετες μαριονέτες που κινούνται στο σκοτάδι

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ

Οι συνέπειες του πολέμου γίνονται αισθητές μακριά από το μέτωπο. Καθώς σκαλίζετε το παρελθόν που κρύβει τα μυστικά της οικογένειάς σας, που διαλύθηκε από τον Μεγάλο Πόλεμο, εσείς θα προσπαθήσετε να θυμηθείτε. Μέσα από την εξερεύνηση και λύνοντας γρίφους ανάμεσα στους τοίχους του σπιτιού σας και τα συρματοπλέγματα της No Man's Land, ανακαλύπτετε ένα κεφάλαιο στην ιστορία μιας γερμανικής οικογένειας που καταστράφηκε από τον πόλεμο.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Horror, Survival
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
14/09/2023
Όριο Ηλικίας (PEGI)
16
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Standard
Συνδρομή PS Plus
-
VR
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • PSholics.gr
    3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το Ad Infinitum λοιπόν αποτελεί μια αρκετά ενδιαφέρουσα προσθήκη στο survival horror είδος, καθώς παρόλο που δεν καινοτομεί σε μεγάλο βαθμό στις gameplay ιδέες του, και αργεί να τραβήξει τους παίκτες για το πρώτο μισό της διάρκειάς του, προσφέρει μια δυνατή, συναισθηματική, και γεμάτη ανατροπές ιστορία, αλλά και έναν οπτικό τομέα που παρόλο το ανατριχιαστικό του setting, αποτελεί χάρμα οφθαλμών. Αν λοιπόν δεν σας πειράζει η αδύνατη απόκτηση του platinum τρόπαιου και τα διάσπαρτα μικροπροβλήματα στον τεχνικό του τομέα, τότε ο τίτλος αυτός μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη επιλογή για το επερχόμενο Halloween.

    Περισσότερα για τον μαγικό κόσμο του PlayStation μπορείτε να βρείτε στο PSholics.gr!

    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Γραφικά
    • Gameplay
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη