Dreame D10s Pro Σκούπα Ρομπότ με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Μαύρη
Σκούπες Ρομπότ

Dreame D10s Pro Σκούπα Ρομπότ με Χαρτογράφηση και Wi-Fi ΜαύρηΚωδικός: 42949154

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κάδος: 570 ml
  • Αυτονομία: 280 min
  • Κάλυψη χώρου: 280 τμ
  • Wi-Fi

Η σκούπα ρομπότ της Dreame διαθέτει κάδο με χωρητικότητα 570ml και προσφέρει αποτελεσματικό καθάρισμα για όλους τους τύπους δαπέδων.

Δες όλη την περιγραφή
347,39
ΠαράδοσηΠαρ, 13 Σεπ - Πέμ, 19 Σεπ
+54,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 347,39 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 397,82 €

  2. 425,79 €

  3. 347,39 €

  4. 1.189,40 €

  5. 473,68 €

  6. 489,14 €

  7. 325,31 €

  8. 420,33 €

  9. 420,33 €

  10. 429,85 €

  11. 527,51 €

  12. 489,14 €

  13. 462,00 €

Περιγραφή

Ρομπότ καθαρισμού Dreame D10s Pro

Μάθετε ότι ο καθαρισμός μπορεί να είναι διασκεδαστικός! Η σκούπα ρομπότ Dreame D10s Pro όχι μόνο σκουπίζει, αλλά και σφουγγαρίζει τα δάπεδα, κάτι που θα σας εξοικονομήσει χρόνο. Χρησιμοποιεί ισχύ αναρρόφησης 5.000 Pa, ώστε να απαλλαγείτε πλήρως από τη βρωμιά από διάφορους τύπους επιφανειών. Η χαρτογράφηση LDS είναι υπεύθυνη για την ακριβή σάρωση των δωματίων και η ανθεκτική μπαταρία (5200 mAh) επιτρέπει έως και 280 λεπτά λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση. Επιπλέον, η συσκευή ελέγχει την ποσότητα του νερού που διανέμεται και η λειτουργία διευκολύνεται από μια εφαρμογή και φωνητικό έλεγχο.

Καμία βρωμιά δεν θα διαφύγει της προσοχής της

Η Dreame D10s είναι ο σύμμαχός σας στην καταπολέμηση της βρωμιάς. Η ισχύς αναρρόφησής του είναι 5000 Pa, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα δάπεδα στο σπίτι σας είναι καθαρά. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με μια λαστιχένια βούρτσα που τινάζει τη σκόνη που παραμένει στο χαλί και συλλέγει με ακρίβεια τη βρωμιά σε σκληρές επιφάνειες. Επιπλέον, εμποδίζει τις τρίχες να πιαστούν σε αυτή.

Πλοήγηση LDS

Η σκούπα χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύστημα πλοήγησης LDS, το οποίο είναι υπεύθυνο για ακριβή σάρωση, χαρτογράφηση και σχεδιασμό διαδρομής. Επιπλέον, ανιχνεύει και αποφεύγει τα εμπόδια, ώστε να μην ανησυχείτε μήπως καταστραφεί.

Μείνετε ενημερωμένοι

Ελέγξτε την εργασία της σκούπας και παρακολουθήστε τον χώρο εν απουσία σας. Η εφαρμογή Dreamehome σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη σκούπα από απόσταση, ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι. Επιπλέον, θα μάθετε τι κάνουν τα κατοικίδια ή τα παιδιά σας. Μπορείτε επίσης να εγγράψετε ένα σύντομο βίντεο, να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, να σχεδιάσετε τη διαδρομή της D10s Pro ή να την κατευθύνετε σε έναν σταθμό φόρτισης. Επιπλέον, η συσκευή σας επιτρέπει να στέλνετε τα φωνητικά σας μηνύματα.

Μεγάλη διάρκεια λειτουργίας και αυτόματη επιστροφή στη βάση

Η Dreame D10s Pro διαθέτει μπαταρία 5200 mAh, η οποία μεταφράζεται σε περίπου 280 λεπτά συνεχούς λειτουργίας. Επιπλέον, η σκούπα θα επιστρέψει αυτόματα στο σταθμό φόρτισης όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή. Μόλις επαναφορτιστεί (περίπου 6 ώρες), θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Αποτελεσματικό σφουγγάρισμα

Η σκούπα προσφέρει επίσης λειτουργία σφουγγαρίσματος. Θα βρείτε ένα πανάκι σφουγγαρίσματος που θα σας διευκολύνει να απαλλαγείτε από την επίμονη βρωμιά. Επιπλέον, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη δεξαμενή νερού ελέγχει την ποσότητα του νερού, έτσι το σφουγγάρισμα θα είναι πάντα βέλτιστο υγρό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για λεκέδες. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά επίπεδα ποσότητας νερού.

Προσαρμόστε τη λειτουργία του σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Εξατομικεύστε τη λειτουργία της σκούπας με την εφαρμογή Dreamehome. Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χάρτη πολλών ορόφων, να επιλέξετε τρόπους λειτουργίας, να ορίσετε απαγορευμένες ζώνες, να δημιουργήσετε προγράμματα καθαρισμού κ.λπ. 

«Γεια σου Αλέξα, άρχισε να καθαρίζεις».

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, το Dreame D10s Pro συνεργάζεται με βοηθούς φωνής Siri και Alexa. Δεν χρειάζεται πλέον να σηκώνεστε από τον καναπέ για να αρχίσετε να καθαρίζετε – το μόνο που χρειάζεστε είναι μια απλή φωνητική εντολή.

Κατασκευαστής

Dreame

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χωρητικότητα Κάδου
570 ml
Διάρκεια Φόρτισης
360 min
Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία)
280 min
Θόρυβος
60 dB
Απορρόφηση
5000 Pa
Χρώμα
Μαύρο
Κάλυψη Χώρου
280 m²

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Πλοήγηση
με Αισθητήρες & Χαρτογράφηση
Σφουγγάρισμα
Ναι
Αυτόματη Φόρτιση
Ναι
Αυτόματο Άδειασμα Κάδου
Όχι
Smart
Ναι
Καθάρισμα Χαλιών
Ναι
Πολλαπλή Χαρτογράφηση
Ναι
Επιλογή Περιοχών Σκουπίσματος (No-Go Zones)
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
9,68 cm
Πλάτος
35 cm
Βάθος
35 cm

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
Alexa

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • john_sakalidis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Άψογη καθαριότητα και σφουγγαρισμα. Έξυπνη συσκευή. Πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και ο κάδος σκουπιδιών δεν γεμίζει γρήγορα.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)