Barbie Κούκλα Fashionistas #208 για 3+ Ετών
Κούκλες

Barbie Κούκλα Fashionistas #208 για 3+ ΕτώνΚωδικός: 42982845

Οι Barbie Fashionistas γιορτάζουν τη διαφορετικότητα και προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες για παραμύθια και εξερεύνηση της μόδας. Με αυτή τη σειρά κούκλας χωρίς αποκλεισμούς, τα παιδιά

Δες όλη την περιγραφή

Οι Barbie Fashionistas γιορτάζουν τη διαφορετικότητα και προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες για παραμύθια και εξερεύνηση της μόδας. Με αυτή τη σειρά κούκλας χωρίς αποκλεισμούς, τα παιδιά μπορούν να δουν πόσο διασκεδαστικό είναι να εκφράζουν την προσωπικότητά τους μέσα από το στυλ!

Δες όλη την περιγραφή
12,47
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 12,47 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    12,99 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    12,99 €

  3. 17,16 €

  4. 12,95 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    12,47 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    12,99 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    12,57 €

  8. 12,77 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    12,99 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    12,98 €

  11. 38,40 €

  12. 14,01 €

  13. Επίσημος μεταπωλητής
    12,99 €

  14. 24,00 €

  15. 12,99 €

  16. 12,57 €

Περιγραφή

Οι Barbie Fashionistas γιορτάζουν τη διαφορετικότητα και προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες για παραμύθια και εξερεύνηση της μόδας. Με αυτή τη σειρά κούκλας χωρίς αποκλεισμούς, τα παιδιά μπορούν να δουν πόσο διασκεδαστικό είναι να εκφράζουν την προσωπικότητά τους μέσα από το στυλ! Είναι ένα ιδανικό δώρο για τα παιδιά που αγαπούν τη μόδα παντού. Η καθεμία πωλείται ξεχωριστά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Οι κούκλες δεν μπορούν να σταθούν μόνες τους. Τα χρώματα και οι διακοσμήσεις ενδέχεται να διαφέρουν.

Σχεδιασμένη για να αντικατοπτρίζει τον κόσμο που βλέπουν τα παιδιά σήμερα, αυτή η ποικίλη σειρά από Barbie Fashionistas παρουσιάζει φωτεινά και μοντέρνα στυλ που προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες αφήγησης ιστοριών.

Γνωρίστε την πρώτη κούκλα Barbie με σύνδρομο Down! Η Barbie συνεργάστηκε με την Εθνική Εταιρεία Συνδρόμου Down για να σχεδιάσει μια κούκλα που γιορτάζει αυτή την κοινότητα. Σημαντικά σύμβολα ενσωματώνονται σε όλο το ντύσιμό της, όπως οι πεταλούδες - οι οποίες είναι σύμβολο του συνδρόμου Down - και η μπλε και κίτρινη χρωματική παλέτα, η οποία αντιπροσωπεύει την ευαισθητοποίηση για το σύνδρομο Down. 

Το ροζ κρεμαστό κολιέ της έχει τρία βέλη που αντιπροσωπεύουν το τρίτο 21ο χρωμόσωμα που έχουν τα άτομα με σύνδρομο Down, και δείχνουν προς τα έξω για να αντιπροσωπεύουν το ανέβασμα και την κίνηση προς τα εμπρός. Οι ροζ ορθοπεδικοί αστραγάλου της κούκλας Barbie ταιριάζουν απόλυτα με το ντύσιμό της και τη στηρίζουν καθώς περπατάει, ενώ τα λευκά της αθλητικά παπούτσια έχουν λεπτομέρεια με φερμουάρ, ώστε τα παιδιά να μπορούν εύκολα να τα φορέσουν και να τα βγάλουν!

Έχει ξανθά μαλλιά και φοράει ένα φλοράλ φόρεμα με φουσκωτά μανίκια! Με μια τόσο ευέλικτη και κομψή εμφάνιση, αυτή η κούκλα Barbie είναι έτοιμη για κάθε περιπέτεια που τα παιδιά ονειρεύονται!

Κατασκευαστής

Barbie

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
HJT05
Είδος
Κούκλα
Ηλικία
3 + ετών
Σειρά
Barbie
Δημοφιλείς Σειρές Barbie
Barbie Fashionistas
Συλλεκτική
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη