Khazneh Litchi Skin Texture Leather Wallet Δερματίνης Καφέ (Honor X7)

Khazneh Litchi Skin Texture Leather Wallet Δερματίνης Καφέ (Honor X7)Κωδικός: 43147713

Θήκη Πορτοφόλι (wallet) της εταιρείας Khazneh, για προστασία του κινητού σας από πτώσεις, γρατζουνιές κι άλλες φθορές. Διαθέτει υποδοχές για κάρτες και χαρτονομίσματα, επιτρέποντας σας να τη χρησιμοποιείτε καθημερινά και ως πορτοφόλι.

Είναι κατασκευασμένη εξωτερικά από συνθετικό δέρμα, υλικό που μοιάζει με το δέρμα αλλά δεν έχει την ίδια...

Δες όλη την περιγραφή

ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 4,10 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 4,10 €

Περιγραφή

Θήκη Πορτοφόλι (wallet) της εταιρείας Khazneh, για προστασία του κινητού σας από πτώσεις, γρατζουνιές κι άλλες φθορές. Διαθέτει υποδοχές για κάρτες και χαρτονομίσματα, επιτρέποντας σας να τη χρησιμοποιείτε καθημερινά και ως πορτοφόλι.

Είναι κατασκευασμένη εξωτερικά από συνθετικό δέρμα, υλικό που μοιάζει με το δέρμα αλλά δεν έχει την ίδια αντοχή με αυτό. Είναι πιο ανθεκτικό στο φως του ήλιου και vegan καθώς δεν χρειάζεται το δέρμα ζώου για να κατασκευαστεί.

Διαθέτει μαγνητικό κούμπωμα το οποίο αποτρέπει το άνοιγμα της θήκης κατά την πτώση.

Συμβατή με το Honor X7.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Ioannis_Magonis

    Επιβεβαιωμένη αγορά από ThikiShop

    πρώτ' απ' 'ολα, να διευκρινήσω ότι το κινητό που μπήκε στη θήκη αυτήν, ΔΕΝ είναι το honor x7, αλλά ένα κινέζικο no name, που από τις φωτογραφίες της θήκης συμπέρανα ότι θα κάνει.
    το τηλέφωνο, σαν όγκος συσκευής, έκατσε άνετα μεν, τέλεια δε, με κάποια μικροπροβληματάκια, όπως: το κουμπί on/off είναι κατά το ήμισυ σκεπασμένο, το οβάλ εξόγκωμα με τις κάμερες είναι λίγο χαμηλότερα και δεξιότερα, αλλά χωρίς να καλύπτονται οι φακοί, το κάλυμμα για τα κουμπιά του ήχου είναι κάπως παράταιρα αλλά πλήρως λειτουργικά, και η υποδοχή για τα ακουστικά είναι κρυμμένη από το πλαστικό της θήκης. τα συγκεκριμένα προβληματάκια όμως λύνονται πανεύκολα, επεκτείνοντας τις τρύπες με το εργαλείο που ανοίγεις τρύπες σε ζώνες.
    ως τώρα, μετά από 1 - 2 πεσιματάκια από την τσέπη, η θήκη έκανε τη δουλειά για την οποία σχεδιάστηκε και η συσκευή έμεινε ανέπαφη. για πιο μεγάλο ύψος, ε, αν μου πάρετε καινούριο κινητό με όλα τα αξεσουάρ, τότε θα δοκιμάσω να το ρίξω από την ταράτσα στο 2ο όροφο.
    και πάλι να διευκρινήσω ότι το κινητό ΔΕΝ είναι αυτό για το οποίο κατασκευάστηκε η θήκη, αλλά η δουλειά γίνεται και με το παραπάνω.
    για αντοχή στο χρόνο θα επανέλθω.

    • Εφαρμογή
    • Προστασία
    • Ποιότητα υλικού
    • Αφαιρείται εύκολα
    • Όγκος
    • Δεν επηρεάζει το χειρισμό
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη