Ορειβατικά Παπούτσια

The North Face Vectiv Exploris 2 MID Futurelight Ανδρικά Ορειβατικά Μποτάκια Αδιάβροχα Black / Vanadis Grey Κωδικός: 43159266

Επηρεασμένα από το trail running, προσαρμοσμένα για πεζοπορία. Τα μποτάκια Vectiv Exploris 2 Mid Futurelight, είναι το πιο μαλακό και σταθερό μοντέλο πεζοπορίας της The North

Δες όλη την περιγραφή

Επηρεασμένα από το trail running, προσαρμοσμένα για πεζοπορία. Τα μποτάκια Vectiv Exploris 2 Mid Futurelight, είναι το πιο μαλακό και σταθερό μοντέλο πεζοπορίας της The North Face. Αδιάβροχα, διαπνέουσα και σχεδιασμένα με πρόσθετη υποστήριξη στον αστράγαλο, αυτά τα μποτάκια είναι προετοιμασμένα για να αναλάβουν τεχνικές

Δες όλη την περιγραφή
119,90
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 119,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    153,00 €

  2. 180,00 €

  3. 180,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    144,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    144,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    129,90 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    180,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    119,90 €

  9. 180,00 €

  10. 139,90 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    135,00 €

Περιγραφή

Επηρεασμένα από το trail running, προσαρμοσμένα για πεζοπορία. Τα μποτάκια Vectiv Exploris 2 Mid Futurelight, είναι το πιο μαλακό και σταθερό μοντέλο πεζοπορίας της The North Face. Αδιάβροχα, διαπνέουσα και σχεδιασμένα με πρόσθετη υποστήριξη στον αστράγαλο, αυτά τα μποτάκια είναι προετοιμασμένα για να αναλάβουν τεχνικές ημερήσιες πεζοπορίες ή πολυήμερες εξορμήσεις με σακίδιο.

Χαρακτηριστικά:

  • Χρήση: Πόλη, Hiking, Trekking
  • Σχεδιασμός: MidCut
  • Υλικά πάνω μέρους: Δέρμα Suede
  • Υλικά εξώσολας: SurfaceControl καουτσούκ
  • Βάρος: 458 γρ.
  • Υλικά μεσόσολας: EVA
  • Εσώσολα: Foam
  • Δέσιμο: Κορδόνια
  • Πλάτος: Κανονικό μετατάρσιο
  • Plate:TPU 3D Vectiv

Τεχνολογίες:

  • Future Light, είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα νέα υφάσματα της The North Face, η οποία αποτελεί μία μεγάλη καινοτομία. Προσφέρει εξαιρετική διαπνοή και υψηλή αδιαβροχοποίηση. Αυτό το έχει πετύχει με μια πολύ λεπτή Νανομεμβράνη η οποία δημιουργεί εσωτερικά μία ροή αέρα βελτιστοποιώντας την διαπνοή, ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπει στα μόρια του νερού να διαπεράσουνε το ύφασμα. Είναι μαλακή και ελαφριά κατασκευή, η οποία προσφέρει άνετη κίνηση χωρίς περιορισμούς.
  • Vectiv Rocker, εφαρμόζεται στην μεσόσολα του υποδήματος και αποτελείται από ένα αφρώδες υλικό με διαφορετικές πυκνότητες, ώστε να επιτυγχάνει τη βέλτιστη ισορροπία, απορροφητικότητας κραδασμών, σταθερότητας και επιστροφής ενέργειας. Η μεσόσολα Vectiv Rocker έχει καμπυλωτό τοξοειδές σχήμα με την κορυφή του τόξου να βρίσκεται περίπου στο μέσο του πέλματος. Έτσι, βελτιστοποιεί τον κύκλο του βηματισμού εξασφαλίζοντας μια δυναμική ώθηση για το επόμενο βήμα.
  • SurfaceCTRl, εφαρμόζεται στις εξώσολες Vectiv και είναι ένας συνδυασμός του ευφυούς σχεδιασμού της εξώσολας με το μείγμα προηγμένων τεχνολογικά υλικών που διαθέτει. Διαθέτει σχεδίαση με τακουνάκια 3,5mm ύψος, σχήματος V, τα οποία είναι τοποθετημένα με αντίθετες κατευθύνσεις μεταξύ της φτέρνας και του μπροστινού τμήματος της εξώσολας. Έτσι, επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση της πρόσφυσης τόσο στην ανάβαση όσο και στην κατάβαση. Το υλικό της SurfaceCTRl, αποτελείται από τη σύνθεση μαλακού καουτσούκ και βιολογικών υλικών σε ποσοστό 40%.


Κατασκευαστής

The North Face

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
NF0A7W4XNY7
Φύλο
Άνδρας
Χρώμα
Μαύρο
Τύπος
Μποτάκια
Αδιάβροχα
Ναι
Μεμβράνη Gore-Tex
Όχι
Συμβατά με Crampons
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες