Smart Games Επιτραπέζιο Παιχνίδι Ζωολογικός Κήπος για 2+ Παίκτες 5+ Ετών
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Smart Games Επιτραπέζιο Παιχνίδι Ζωολογικός Κήπος για 2+ Παίκτες 5+ ΕτώνΚωδικός: 43654191

Είναι σαν ζωολογικός κήπος εκεί έξω! Συγκεντρώστε τα ζάρια σας και βρείτε μια στρατηγική νικηφόρου συνδυασμού Μια δημιουργική, απλή και φιλική προς τα παιδιά εκδοχή του αρχικού παιχνιδιού! Ρίξτε τα

Δες όλη την περιγραφή

Είναι σαν ζωολογικός κήπος εκεί έξω! Συγκεντρώστε τα ζάρια σας και βρείτε μια στρατηγική νικηφόρου συνδυασμού Μια δημιουργική, απλή και φιλική προς τα παιδιά εκδοχή του αρχικού παιχνιδιού! Ρίξτε τα ζάρια σας έως και τρεις φορές για να βρείτε τους συνδυασμούς με το υψηλότερο σκορ.

Δες όλη την περιγραφή
8,54
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 8,54 €

Περιγραφή

Είναι σαν ζωολογικός κήπος εκεί έξω! Συγκεντρώστε τα ζάρια σας και βρείτε μια στρατηγική νικηφόρου συνδυασμού Μια δημιουργική, απλή και φιλική προς τα παιδιά εκδοχή του αρχικού παιχνιδιού! Ρίξτε τα ζάρια σας έως και τρεις φορές για να βρείτε τους συνδυασμούς με το υψηλότερο σκορ. Οι πολύχρωμες φιγούρες στα ζάρια κάνουν το παιχνίδι διασκεδαστικό για τα παιδιά. Εξασκηθείτε στις γλωσσικές δεξιότητες, στη λήψη αποφάσεων, στην επίλυση προβλημάτων, στη χάραξη στρατηγικής και στα μαθηματικά.

Κατασκευαστής

Smart Games

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
YTZ002

Κατηγορία

Τύπος
Οικογενειακά
Είδος
Στρατηγικής

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Παίκτες
2+
Ηλικία
5 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Όχι
Γλώσσα
Αγγλικά
Επεκτάσεις
Όχι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη