Asus Zenfone 10 5G Dual SIM (16GB/512GB) Aurora Green
Κινητά Τηλέφωνα

Asus Zenfone 10 5G Dual SIM (16GB/512GB) Aurora GreenΚωδικός: 43711473

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 5,29"/2040 x 1080/144 Hz
  • Επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 2
  • Διπλή Πίσω Κάμερα 50MP/4K 30fps
  • Μπαταρία 4300mAh
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 29 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Compact κινητό στο χέρι

Το εξαιρετικά ελαφρύ Zenfone 10 ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής σας και στο χέρι σας!

Quick Shot

Έχετε ποτέ χάσει να απαθανατίσετε μια στιγμή επειδή η φωτογραφική σας μηχανή αντέδρασε πολύ αργά; Με το Zenfone 10, δεν θα έχετε αυτό το πρόβλημα. Τώρα, μπορείτε να απαθανατίσετε τη στιγμή αμέσως με ένα διπλό πάτημα του πλήκτρου έντασης ήχου.

ZenTouch 2.0

Σαρώνοντας το πλήκτρο ZenTouch που είναι τοποθετημένο στο πλάι, έχετε άμεσες συντομεύσεις για τις αγαπημένες σας ενέργειες, όπως το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας, τους ελέγχους αναπαραγωγής βίντεο, την περιήγηση στο διαδίκτυο και την ανάγνωση ειδοποιήσεων.

Αξεπέραστη σταθερότητα

Το εκπληκτικό Hybrid Gimbal Stabilizer 2.0 έξι αξόνων θα σας χαρίσει σταθερότερα βίντεο και φωτογραφίες χωρίς θολούρα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, χάρη στο σύστημα OIS στο hardware, τον βελτιωμένο αλγόριθμο ηλεκτρονικής σταθεροποίησης εικόνας (EIS) και το γρήγορο auto-focus.

Λήψεις χωρίς κουνήματα

Το Zenfone 10 αλλάζει επίπεδο στη σταθερότητα στα βίντεο με το νέο, προσαρμόσιμο σύστημα EIS που χρησιμοποιεί το γυροσκόπιο ώστε να εντοπίσει τυχόν κινήσεις, προσαρμόζοντας δυναμικά το οπτικό πεδίο και κρατώντας την εικόνα ακίνητη.

Με τη νέα τεχνολογία ήχου OZO, μπορείτε να επιλέξετε να φιλτράρετε τον ήχο του αέρα για κρυστάλλινες λήψεις, εναλλακτικά να αιχμαλωτίσετε τρισδιάστατο ήχο υψηλής πιστότητας για απόλυτα ρεαλιστικές εμπειρίες.

Κρυστάλλινη εικόνα

Θα θέλατε οι φωτογραφίες σας να δείχνουν καλύτερες; Με το Zenfone 10 θα είναι! Η λειτουργία AI Object Sense χωρίζει την εικόνα σε διαφορετικά τμήματα τα οποία εν συνεχεία, το εξειδικευμένο λογισμικό βελτιστοποιεί ανεξάρτητα. Έτσι, η φωτογραφία δείχνει όσο πιο καλή γίνεται χωρίς εσείς να κάνετε το παραμικρό!

«Αγγίξτε» το θέμα σας

Ψάχνετε τη λεπτομέρεια; Το ‘χουμε! Η λειτουργία HyperClarity χρησιμοποιεί τα ακατέργαστα αρχεία RAW στα οποία αποτυπώνεται κάθε λεπτομέρεια που έχει αιχμαλωτίσει ο αισθητήρας της κάμερας, για καθαρότερες εικόνες ακόμα κι όταν εστιάζετε.

Πείτε το με μια selfie

Λατρεύετε τις selfies αλλά δυσκολεύεστε να τραβήξετε την τέλεια; Κανένα πρόβλημα! Η κάμερα πρόσοψης του Zenfone 10 ενσωματώνει τεχνολογία RGBW για καλύτερες selfies σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στα τυπικά pixels RGB προστίθενται έξτρα pixels λευκού χρώματος, βελτιώνοντας την ποιότητα της εικόνας όταν ο φωτισμός δεν είναι επαρκής.

67% περισσότερο φως

50% λιγότερος θόρυβος


Αστραπιαίες ταχύτητες

Με το πανίσχυρο Zenfone 10 δε θα χρειαστεί να επιλέξετε ποτέ ξανά ανάμεσα σε ισχύ και συμπαγές μέγεθος αφού τα συνδυάζει και τα δύο! Με την πιο πρόσφατη Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform και τεχνολογίες μνήμης και αποθηκευτικού χώρου τελευταίας γενιάς, τα πάντα γίνονται στη στιγμή!

Απολαυστική εικόνα

Απόλαυσε εξαιρετικά ομαλές εμπειρίες gameplay και ταινίες με χρώματα κινηματογραφικής ποιότητας χάρη στην οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz του Zenfone 10. Ένας κινηματογράφος στην παλάμη του χεριού σας!

Επιβλητικός ήχος επικών διαστάσεων

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τους ειδικούς της Dirac, το Zenfone 10 προσφέρει πανίσχυρο χωρικό ήχο υψηλής ποιότητας μέσα από τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία του για κινηματογραφικές εμπειρίες μέσω Dirac Virtuo. Τέλειο τόσο για streaming, όσο και για gaming!

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Φορτιστής USB (30W)
  • Καλώδιο USB-C σε USB-C
  • Εργαλείο εξαγωγής SIM
  • Θήκη προστασίας
  • Oδηγός χρήσης
  • Κάρτα εγγυήσεων

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Χρώμα
Πράσινο
Βάρος
172 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Θήκη Προστασίας, Καλώδιο Φόρτισης, Φορτιστής

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
Snapdragon 8 Gen 2
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
3,2 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
1+2+2+3
RAM
16 GB
Χωρητικότητα
512 GB
Card Slot
Όχι

Οθόνη

Μέγεθος
5,9 "
Ανάλυση
2040 x 1080 pixels
Ρυθμός Ανανέωσης
144 Hz
Τύπος
AMOLED
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
Full HD

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Διπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Ευρυγώνιος 50MP, Υπερευρυγώνιος 13MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
1080p 30fps, 1080p 60fps, 4K 30fps, 4K 60fps, 8K 24fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Ευρυγώνιος 32MP
Δυνατότητες
HDR

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
5G
Συνδεσιμότητα
USB-C
NFC
Όχι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
4300 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
30 W
Ασύρματη Φόρτιση
Ναι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Προστασία
Dust Resistant, Water Resistant
Πιστοποίηση Προστασίας
IP68
Αισθητήρες
Accelerometer, Proximity, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Στο Πλάι

Διαστάσεις

Μήκος
146,5 mm
Πλάτος
146,5 mm
Πάχος
9,4 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Προερχόμενος από iphone πολλά χρόνια είπα να πάω σ android να μν κουράζω δεν ήθελα τς κλασικές μάρκες κ επέλεξα αυτό τ κινητό στην αρχή μου φάνηκε κάπως ναι υπήρχαν αισθητές διάφορες αλλά μετά από ένα 15 20 μέρες παιδιά δεν τ αλλάζω είναι ένα κινητο που δεν έχει να ζηλέψει τπτ από τ άλλα

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilis_Alexoydis
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω αλλάξει πάνω από 150 κινητά......αυτό το κινητό είναι το πιο κατάλληλο για κάθε άνθρωπο που ψάχνει ένα κινητό να το δουλεύει μ ένα χέρι να κάνει τα πάντα αστραπιαία να μη ζεσταίνεται ούτε παίζοντας παιχνίδια αλλά το κυριότερο.....η μπαταρία με φουλ χρήση να σε βγάζει 2 μέρες....ΑΝΕΤΑ... iphonakides.....ΜΕ 4300mha....Ω ΝΑΙ .....Βγάζει άνετα και με υπόλοιπο 30% Δύο ολόκληρες γεμάτες μέρες σε φουλ χρήση με 144hz σε gaming.......πάρτε τα σαβουρια σας με 5000 και 6000mha μπαταρία και πετάξτε τα.....Asus εγγύηση αυτονομίας χάρη στο λειτουργικό που φοράει...Δε λυπάμαι καθόλου τα λεφτά που έδωσα.....

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panagiotis.lioupis
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω στην κατοχή μου 1μιση μηνα περίπου, κατέληξα σε αυτο γιατι ειναι μονοδρομος για το μικρό του form factor. Επέλεξα την έκδοση με τα 512gb storage και τα 16 RAM για να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο πλευρας αποθηκευτικου χωρου (φωτογραφίες, βιντεο κλπ) χωρις να εξαρτουμαι απο google photos και αλλες cloud υπηρεσιες.

    Η μπαταρία του ειναι το highlight καθως παρολο το μεγεθός του βγαζει ανετα μερα βαριας χρήσης και με ελαφρια χρήση καταληγω να εχω 50-60% το βραδυ. Εννοείται με τον snapdragon δεν κολωνει πουθενα. Η κάμερα του ειναι πολύ καλη και κυρίως το βίντεο με το φοβερο stabilization, στις βραδυνες ληψεις θελει λιγο να κατεβάζετε τη φωτεινοτητα γιατι εχει την ταση να κανει overexpose στο night sight αλλα αυτο ισχύει σε πολλά κινητα. Εχω βαλει την οθόνη να είναι μονιμα στα 120hz γιατι στο auto την κατεβαζε πολυ συχνα πιο χαμηλα και το καταλαβαινες στο scrolling.

    Να συμπληρώσω επίσης οτι πριν χρησιμοποιούσα το Xiaomi Mi9T pro το οποίο κρατούσα ζωντανο με custom roms και μου έβγαλε ανετα 4 χρονια και ο μονος λογος που το αλλαξα ηταν η μπαταρια του που δεν κρατουσε καθολου. Και καπου εδω να αναφέρω το μονο αρνητικο που δεν ειναι θεμα της ιδιας της συσκευης αλλα της asus καθώς σταμάτησε να υποστηρίζει το tool με το οποίο μπορεις να κανεις unlock τον bootloader της συσκευης και αρα να περασεις custom rom στο zenfone. Οποτε βασιζομαστε καθαρα στα 4 χρονια security updates που δινει η asus.

    Οσον αφορα το wifi calling που ειχε γραψει καποιος, μπορειτε να το ενεργοποιήσετε σε πολλα κινητα και σε οποιονδιποτε παροχο με το shizuku και το pixel ims, google it για οδηγιες.

    Σε γενικές γραμμές έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο την αγορά.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • avogiatzakis
    5
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Συνεχίζει να είναι ότι καλύτερο σε μικρό μέγεθος, με τα το 8 και το 9 , συνεχίζει να είναι τελικα το καλύτερο κινητό της αγοράς.Μετα από 2 μήνες χρήση η μπαταρία βγάζει άνετα 2 ημέρες με όλα ανοιχτά. Μεμβράνη και τζαμακι βαζετε απο το 8, αν βαλετε του 10 ή του 9, ειναι οριακά στην οθόνη και αν φοράτε θήκη, τοτε την ξεκολλάει η θήκη. Για το 10 κανει και η θήκη του 9.
    27/10/2023 . Μόλις πειρε android 14.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vangelis_Tzanakis
    5
    15 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Το κινητό είναι άψογο, δεν έχει αρνητικά κατά την άποψή μου. Δεν κολλάει πουθενά. Έρχεται με φορτιστή δικό του και θήκη μέσα στην συσκευασία. Η φόρτισή του είναι γενικά πιο αργή (30w) συγκριτικά με ότι είχα συνηθίσει, όμως η μπαταρία του κρατάει μια μέρα άνετα. Είναι μικρότερο σε μέγεθος από τα περισσότερα κινητά της κατηγορίας του, πράγμα το οποίο εμένα προσωπικά με βολεύει καλύτερα.
    Ερχόμενος από Realme GT2 Pro, Oneplus 8.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dan80
    5
    24 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κινητο αξιζει πραγματικα. Καταρχην για οσους θελουν μικροτερο κινητο (οπως εγω) με επιδοσεις ναυαρχιδας ειναι μονοδρομος. Απιστευτα γρηγορο δεν κολλαει πουθενα, βολικο στο χερι.

    Μπορεις να επιλεξεις αν θες να δουλευει με το stock android ή με τις λιγες επιπλεον χρησιμες προσθηκες τις Asus. Η μπαταρια κρατει πανω απο μερα με νορμαλ χρηση.

    Παιχνιδια κλπ δεν το συζηταμε τα παιζει ολα απροβληματιστα και πιανει τα 144hz σε οσα το υποστηριζουν.

    Η καμερα ειναι παρα πολυ καλη, οι φωτογραφιες εχουν ευκρινεια και ωραια χρωματα ενω το βιντεο με το gimbal stabilization ειναι απλα φανταστικο. Σου δινει και την επιλογη αν θες να χρησιμοποιησεις μονο το OIS χωρις το EIS. Μικρη λεπτομερεια αλλα εγω το ηθελα διοτι το EIS κανει μικρο ζουμ στην εγγραφη βιντεο οποτε θελω να το επιλεγω manual.

    Ειναι σε ολα της πληρης συσκευη και θα ικανοποιησει και τους πιο απαιτητικους. Μονο αρνητικο τα δυο major upgrades. Δλδ θα παρει αναβαθμισεις σε android 14 και 15 μονο. Security updates θα παρει για 4 χρονια οποτε καπως το σωζει.

    Και μονο που το κρατας στο χερι σου δινει την αισθηση του διαφορετικου ξεφευγοντας απο τα κλασικα.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kimonas_Sotirchos
    4
    14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το τηλέφωνό είναι απίστευτα γρήγορο και δεν κολλάει πουθενά. Τα πιο σημαντικά να μιλήσω για μένα είναι η μπαταρία και VoWiFi και VoLTE.

    Η μπαταρία αντέχει για μια μέρα, και κάνω μέτρια χρήση με αρκετό browsing, YouTube και σπάνια κάνα παιχνίδι. το καλό είναι ότι φορτίζει αρκετά γρήγορα.

    Το βασικό μου πρόβλημα, και λόγος που έβαλα 4 αστέρια, είναι η υποστήριξη VoWiFi και VoLTE με τη Vodafone SIM μου.

    Γενικά η Vodafone, παρόλο που υποστηρίζει τις δύο παραπάνω υπηρεσίες, τις υποστηρίζει για συγκεκριμένα μοντέλα. Δυστυχώς ούτε το Zenfone 9 ούτε το 10 το υποστηρίζουν με Vodafone.

    Το πιο σημαντικό για μένα είναι το VoLTE, μιας και χωρίς αυτό δεν πιάνω δεδομένα όταν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία

Ερωτήσεις

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
GTZCFM

Υποστηρίζει το 5G απο τα ελληνικά δίκτυα?

giorghs_giorghs

για ποιο λόγο να το αγοράσω όταν το s23 το απλό είναι πολύ πιο φθηνό; σοβαρά το λέω σε τί είναι καλύτερο ετούτο;

manolis940

Στο Samsung η οθόνη είναι μεγαλύερη και η μπαταρία λίγο μικρότερη, συγκεκριμένα: 6.1", Μπαταρία: 3900mAh

NEKTARIOS5885

Μπορεί να μην το πρόσεξα αλλά δεν είδα να γράφει κάπου για NFC...

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)

Είδες πρόσφατα