Oceanic Team Amica Καλαμαριέρα 7.5cm 5.2gr
Τεχνητά Δολώματα

Oceanic Team Amica Καλαμαριέρα 7.5cm 5.2grΚωδικός: 43713031

Τεχνητό δόλωμα καλαμαριέρα από την Oceanic, ειδικά σχεδιασμένο για το ψάρεμα καλαμαριού. Οι τεχνικές ψαρέματος που πραγματοποιούνται συνήθως για το συγκεκριμένο θήραμα είναι η καθετή και η συρτή. Το ψάρεμα της καθετής εφαρμόζεται κυρίως απο αγκυροβολημένη βάρκα με αλιευτικό καλάμι καθετής, ενώ η συρτή πραγματοποιείται εν κινήσει με χαμηλή ταχύτητα, με τη...
Δες όλη την περιγραφή

  • Μήκος: 7.5εκ.
  • Βάρος: 5.2gr
  • Ποσότητα: 1τμχ
5,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 5,00 €

Περιγραφή

Τεχνητό δόλωμα καλαμαριέρα από την Oceanic, ειδικά σχεδιασμένο για το ψάρεμα καλαμαριού. Οι τεχνικές ψαρέματος που πραγματοποιούνται συνήθως για το συγκεκριμένο θήραμα είναι η καθετή και η συρτή. Το ψάρεμα της καθετής εφαρμόζεται κυρίως απο αγκυροβολημένη βάρκα με αλιευτικό καλάμι καθετής, ενώ η συρτή πραγματοποιείται εν κινήσει με χαμηλή ταχύτητα, με τη βοήθεια πετονιάς ή καλάμι συρτής.
Το δόλωμα διαθέτει μαλακό σώμα από σιλικόνη. Το χαρακτηριστικό αυτό του επιτρέπει να μιμείται την φυσική κίνηση του ψαριού μέσα στο νερό, με τη βοήθεια των κοφτών τιναγμάτων του καλαμιού ή της πετονιάς.

  • Μήκος: 7.5εκ.
  • Βάρος: 5.2gr
  • Ποσότητα: 1τμχ

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
OC.10AM75-42
Είδος
Καλαμαριέρα
Σιλικόνης
Ναι
Φωσφοριζέ
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη