Όλα Bio Bio Νιφάδες 200gr
Δημητριακά

Όλα Bio Bio Νιφάδες 200gr Κωδικός: 44028121

Οι βιολογικές νιφάδες από ρεβύθια είναι εξαιρετικά θρεπτικές χωρίς προσθήκη αλατιού με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, πλούσιες σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, είναι ιδανικές για όσους αθλούνται και

Δες όλη την περιγραφή

Οι βιολογικές νιφάδες από ρεβύθια είναι εξαιρετικά θρεπτικές χωρίς προσθήκη αλατιού με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, πλούσιες σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, είναι ιδανικές για όσους αθλούνται και όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τα γεύματα τους, προσθέτοντας τις σε σαλάτες και σούπες. Λαμβάνονται με μια ειδική διαδικασία προμαγειρέματος στον ατμό, οι νιφάδες

Δες όλη την περιγραφή
2,26
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 2,17 €

Περιγραφή

Οι βιολογικές νιφάδες από ρεβύθια είναι εξαιρετικά θρεπτικές χωρίς προσθήκη αλατιού με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, πλούσιες σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, είναι ιδανικές για όσους αθλούνται και όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τα γεύματα τους, προσθέτοντας τις σε σαλάτες και σούπες. Λαμβάνονται με μια ειδική διαδικασία προμαγειρέματος στον ατμό, οι νιφάδες είναι ένα πρακτικό και ευέλικτο συστατικό. Ένας νέος τρόπος χρήσης οσπρίων χωρίς να χρειάζεται να τα μουλιάσετε και χωρίς μεγάλους χρόνους μαγειρέματος. Οι νιφάδες ρεβυθιού είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, χωρίς συντηρητικά και κατάλληλες για όποιον θέλει να ακολουθήσει μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. 

Είναι ιδανικές σε μία δίαιτα χαμηλών λιπαρών. Μπορούν να καταναλωθούν ως σνακ, για να αρωματίσουν σούπες και αλμυρές συνταγές, μπορούν να προστεθούν σε σαλάτες, σάλτσες, σάλτσες λαχανικών, σε φυτικό γιαούρτι δημιουργώντας το σούπερ πρωινό ή ακόμα ως βάση για να δημιουργήσετε μοναδικά πιάτα, όπως ρεβυθοκεφτέδες ή φαλάφελ. Δοκιμάστε τις τώρα!

Κατασκευαστής

Όλα Bio (Δημητριακά)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
-
Τύπος
Νιφάδες

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Πρωτεΐνης
Ναι
Ολικής Άλεσης
Όχι

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Χωρίς Γλουτένη
Όχι
Vegan
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
200 gr
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες