Archon Studio Επιτραπέζιο Παιχνίδι Masters of The Universe: Fields of Eternia για 1-6 Παίκτες 12+ Ετών
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Archon Studio Επιτραπέζιο Παιχνίδι Masters of The Universe: Fields of Eternia για 1-6 Παίκτες 12+ ΕτώνΚωδικός: 44193281

Το Fields of Eternia είναι ένα παιχνίδι τακτικής και στρατηγικής με γνώμονα την περιπέτεια και διαθέτει επικές καμπάνιες που μπορούν να παιχτούν μόνοι τους ή με φίλους και οικογένεια. Ο στόχος σας...

Δες όλη την περιγραφή

Το Fields of Eternia είναι ένα παιχνίδι τακτικής και στρατηγικής με γνώμονα την περιπέτεια και διαθέτει επικές καμπάνιες που μπορούν να παιχτούν μόνοι τους ή με φίλους και οικογένεια. Ο στόχος σας είναι να συγκεντρώσετε και να στρατολογήσετε στρατεύματα, να ολοκληρώσετε συναρπαστικές αποστολές συλλέγοντας αρχαία και ισχυρά αντικείμενα και να κατασκευάζετε...

Δες όλη την περιγραφή
96,90
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 96,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 96,90 €

  2. 98,90 €

Περιγραφή

Το Fields of Eternia είναι ένα παιχνίδι τακτικής και στρατηγικής με γνώμονα την περιπέτεια και διαθέτει επικές καμπάνιες που μπορούν να παιχτούν μόνοι τους ή με φίλους και οικογένεια. Ο στόχος σας είναι να συγκεντρώσετε και να στρατολογήσετε στρατεύματα, να ολοκληρώσετε συναρπαστικές αποστολές συλλέγοντας αρχαία και ισχυρά αντικείμενα και να κατασκευάζετε οχήματα για να αναδειχθείτε ως ο νικητής που κατακτά την Eternia. Ο Skeletor™ τελικά το κατάφερε, γύρισε πίσω στο χρόνο για να πολεμήσει τον King Grayskull™, πολύ πριν ακόμη υπάρχουν ο King Randor και ο Prince Adam.

Αποτρέψτε το Skeletor™ από το να αλλάξει το ιστορικό! Ακολουθήστε τον ενώ συγκεντρώνετε συμμάχους και βοηθάτε τον King Grayskull™ να αποτρέψει τους Κακούς Πολεμιστές από την εισβολή.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες θα πρέπει να διασχίσουν τα πολλά βουνά, τα δάση και τις βαλτώδεις εκτάσεις, καθώς αναλαμβάνουν αποστολές για να ενισχύσουν τους επιλεγμένους χαρακτήρες τους, συναντώντας γνωστούς εχθρούς και τέρατα στην πορεία. Δαμάστε άγρια θηρία για να τα καβαλήσετε στις πεδιάδες και στη μάχη. Ολοκληρώστε αποστολές για να πάρετε τον έλεγχο βασικών τοποθεσιών σε όλη τη γη για να αυξήσετε τη δύναμή σας.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
MOTU0011

Κατηγορία

Τύπος
Παρέας
Είδος
Στρατηγικής

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Παίκτες
1-6
Ηλικία
12 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Ναι
Γλώσσα
Αγγλικά
Διάρκεια Παιχνιδιού
90 min
Επεκτάσεις
Όχι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη