Lenovo V15 G4 AMN 15.6" FHD (Ryzen 5-7520U/8GB/512GB SSD/W11 Home) Business Black (US Keyboard)
Laptops

Lenovo V15 G4 AMN 15.6" FHD (Ryzen 5-7520U/8GB/512GB SSD/W11 Home) Business Black (US Keyboard) Κωδικός: 44199406

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080
  • 4 Πυρήνες 2.8 - 4.3Ghz
  • Ethernet, HDMI, USB 3.2, USB-C
  • Βάρος 1.65Kg
Δες όλη την περιγραφή
420,07
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 10 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Lenovo

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 420,07 €

Περιγραφή

Το Lenovo V15 G4 AMN 15.6" FHD απευθύνεται σε επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις που ψάχνουν για έναν αξιόπιστο, οικονομικό και λειτουργικό φορητό υπολογιστή για τις καθημερινές τους εργασίες.

Ο επεξεργαστής Ryzen 5-7520U προσφέρει καλή απόδοση για βασικές εργασίες γραφείου, περιήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία κειμένου, και απλές εφαρμογές πολυμέσων.

Η μνήμη RAM 8GB επιτρέπει την άνετη χρήση για τις καθημερινές εργασίες, αν και μπορεί να είναι περιοριστική για πιο απαιτητικές εργασίες ή πολυπλοκότερες εφαρμογές.

Η οθόνη 15.6" FHD προσφέρει καλή ποιότητα εικόνας, καθιστώντας τον υπολογιστή κατάλληλο για την προβολή περιεχομένου πολυμέσων και εργασίες γραφείου.

Συνολικά, ο Lenovo V15 G4 AMN προσφέρει έναν προσιτό και λειτουργικό φορητό υπολογιστή, ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις ή επαγγελματίες που αναζητούν έναν αξιόπιστο και απλό φορητό για τις καθημερινές τους ανάγκες στον χώρο του γραφείου.

Με ισχυρούς επεξεργαστές AMD Ryzen™, ενσωματωμένα γραφικά AMD και εντυπωσιακή οθόνη FHD 15,6 ιντσών, ο φορητός υπολογιστής Lenovo V15 Gen 4 είναι ιδανικός για πολλαπλές εργασίες εν κινήσει.

Mε το WiFi 6, μπορείτε να συνδεθείτε οπουδήποτε υπάρχει πρόσβαση, ώστε να είστε βέβαιοι ότι θα ολοκληρώσετε την εργασία σας ή τις εργασίες σας με ευκολία. Επιπλέον, διαθέτει Bluetooth® και μια σειρά από θύρες.

Η ασφάλεια και το απόρρητο σας, κρατούν τον έλεγχο

Με το Lenovo V15 Gen 4, τα δεδομένα και το απόρρητό σας είναι πρωταρχικής σημασίας. Η Μονάδα Αξιόπιστης Πλατφόρμας (TPM) συμβάλλει στην κρυπτογράφηση των κρίσιμων πληροφοριών σας, όπως οι κωδικοί πρόσβασης, ακόμη και η ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού για την αποφυγή απειλών στον κυβερνοχώρο.

Επιπλέον, το κλείστρο απορρήτου της κάμερας web σάς δίνει τον πλήρη έλεγχο του ποιος μπορεί να σας δει. Αυτή η συσκευή είναι δοκιμασμένη με MIL-SPEC σύμφωνα με τις απαιτήσεις 810H, πράγμα που σημαίνει ότι έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί αξιόπιστα όταν τη χρειάζεστε περισσότερο. Εν ολίγοις, ανεξάρτητα από το πού χρησιμοποιείτε αυτόν τον φορητό υπολογιστή, μπορείτε να είστε ήσυχοι για να ολοκληρώσετε τα πράγματα.

Δίσκος SSD

Διαθέτει αποθηκευτικό μέσο SSD, πολύ γρηγορότερη είσοδος στο λειτουργικό, γρηγορότερη εγγραφή και ανάγνωση σε σχέση με τους παραδοσιακούς δίσκους HDD.

Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο

Θύρα Type - C

Μια θύρα Type-C σε ένα laptop έχει αρκετά πλεονεκτήματα:

  1. Γρήγορη μεταφορά δεδομένων: Η θύρα Type-C υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων ως 10Gbps, επομένως μπορεί να μεταφέρει μεγάλα αρχεία με μεγάλη ταχύτητα.

  2. Φόρτιση: Η θύρα Type-C υποστηρίζει τη φόρτιση του laptop και άλλων συσκευών, όπως smartphones και tablets, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη μεταφορά δεδομένων.

  3. Συμβατότητα: Η θύρα Type-C είναι συμβατή με πολλά πρότυπα σύνδεσης, όπως USB, Thunderbolt και DisplayPort, επιτρέποντας τη σύνδεση με διάφορες συσκευές και την επέκταση των λειτουργιών του laptop.

  4. Ευελιξία: Με τη θύρα Type-C, μπορείτε να συνδέσετε εξωτερικές οθόνες, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, και άλλες συσκευές, χωρίς να χρειάζεστε πολλαπλές θύρες σύνδεσης.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το laptop είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 5
Μοντέλο
7520U
Συχνότητα
2,8 GHz
Γενιά
Zen 2

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
8 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
AMD
Μοντέλο
Radeon 610M

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
Ethernet, HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,65 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Touchpad

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

37 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες