Scorn Deluxe Edition PS5 Game
PS5 Games

Scorn Deluxe Edition PS5 GameΚωδικός: 44379691

Το Scorn είναι μια υποψήφια για βραβείο ατμοσφαιρική περιπέτεια τρόμου σε ένα εφιαλτικό σύμπαν.

Είναι σχεδιασμένo γύρω από την ιδέα του "πετάγματος στον κόσμο". Απομονωμένοι και χαμένοι μέσα σε...

Δες όλη την περιγραφή

Το Scorn είναι μια υποψήφια για βραβείο ατμοσφαιρική περιπέτεια τρόμου σε ένα εφιαλτικό σύμπαν.

Είναι σχεδιασμένo γύρω από την ιδέα του "πετάγματος στον κόσμο". Απομονωμένοι και χαμένοι μέσα σε αυτόν τον ονειρικό κόσμο, θα εξερευνήσετε διάφορες διασυνδεδεμένες περιοχές με μη γραμμικό τρόπο. Το ανησυχητικό περιβάλλον είναι από μόνο του ένας χαρακτήρας.

...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 6 μήνες πριν

Περιγραφή

Το Scorn είναι μια υποψήφια για βραβείο ατμοσφαιρική περιπέτεια τρόμου σε ένα εφιαλτικό σύμπαν.

Είναι σχεδιασμένo γύρω από την ιδέα του "πετάγματος στον κόσμο". Απομονωμένοι και χαμένοι μέσα σε αυτόν τον ονειρικό κόσμο, θα εξερευνήσετε διάφορες διασυνδεδεμένες περιοχές με μη γραμμικό τρόπο. Το ανησυχητικό περιβάλλον είναι από μόνο του ένας χαρακτήρας.

Κάθε τοποθεσία περιέχει το δικό της θέμα (ιστορία), γρίφους και χαρακτήρες που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της δημιουργίας ενός συνεκτικού κόσμου. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα ανοίξετε νέες περιοχές, θα αποκτήσετε διαφορετικές δεξιότητες, όπλα, διάφορα αντικείμενα και θα προσπαθήσετε να κατανοήσετε τα αξιοθέατα που σας παρουσιάζονται.

Συνεκτικός "lived-in κόσμος"

Το Scorn διαδραματίζεται σε έναν ανοιχτό κόσμο με διαφορετικές αλληλοσυνδεόμενες περιοχές. Κάθε περιοχή είναι μια δαιδαλώδης δομή με διάφορα δωμάτια και μονοπάτια προς ανακάλυψη. Όλη η αφήγηση γίνεται μέσα στο παιχνίδι, χωρίς cut-scenes για να σας αποσπάσουν την προσοχή από τη μακάβρια πραγματικότητα του ζωντανού, αναπνέοντος κόσμου στον οποίο βρίσκεστε. Κρατήστε όμως τα μάτια σας ανοιχτά - το παιχνίδι δεν θα σας δείξει καμία συμπόνια αν χάσετε κάτι σημαντικό στα ανήσυχα ταξίδια σας. Τα πάντα έχουν λόγο και σκοπό - απλά πρέπει να βρείτε ποιος είναι αυτός.

Πλήρη επίγνωση του σώματος

Οι παίκτες θα βιώσουν καλύτερη συγκέντρωση έχοντας επίγνωση του σώματος και της κίνησης του χαρακτήρα. Η αλληλεπίδραση με τον κόσμο είναι ρεαλιστική - τα αντικείμενα πιάνονται με τα χέρια σας (αντί να αιωρούνται στον αέρα), οι μηχανές και τα όργανα λειτουργούν πιάνοντας τα χειριστήρια κ.λπ.

Διαχείριση αποθεμάτων και πυρομαχικών

Το φορτίο σας είναι καθορισμένο και περιορισμένο. Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στο να διατηρείται ο παίκτης σε ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι παίκτες θα πρέπει να σκέφτονται πότε να πολεμήσουν και πότε να καλυφθούν και πώς οι ενέργειές τους επηρεάζουν τον κόσμο γύρω τους. Θα χρειαστούν διαφορετικά στυλ παιχνιδιού για να προχωρήσουν.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action, Adventure, Puzzle
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
31/12/2023
Όριο Ηλικίας (PEGI)
18
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Deluxe

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Billms
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θα ξεκινήσω λέγοντας το εξής : ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
    Ισα ισα θεωρω πως ειναι για ενα πολυ συγκεκριμενο κοινο ιδιως στο ηλικιακο κομματι. Σιγουρα ειναι για ατομα ανω των 25+ κ αυτο λογω του ολου συνολου της προσεγγισης του παιχνιδιου, και θα εξηγησω τι εννοω.
    Το παιχνιδι απαιτειται να παιχθει με ακουστικα. Αν το παιξετε με ηχεια τηλεορασης χανετε την μιση μαγεια. εκτος αν εχετε σοβαρο ηχο χωρου.
    Οντας ενα εργο τεχνης (γιατι περι εργου τεχνης προκειται) βαρια εμπνευσμενο απο τον Giger που δημιουργησε τις ταινιες Alien, θα ζησετε ξανα το ιδιο συναισθημα που ειχατε οταν ειδατε τον κοσμο του Giger πρωτη φορα. Την εξωγηινη αισθηση του να προσπαθεις να καταλαβεις τι βλεπεις...και αυτο γιατι απλα σε πεταει σε εναν ενοχλητικο, αιματηρο, γεμάτο βδεληγματα κοσμο. Καμία λεπτομέρεια δεν περισσεύει στους ακρωτηριασμούς και το αίμα. και το εννοω. καμια. Η πρώτη σκηνή του παιχνιδιού όταν ο χαρακτήρας σου ξυπνάει. Το να ακους τις αρθρωσεις και τους τένοντες να σκανε από την έλλειψη χρήσης ήταν μια λεπτομέρεια που σου δινει το σοκ της αρχης.Οι ήχοι του κόσμου είναι στοιχειωτικοί και αισθάνεστε πραγματικά ξένοι. Ανάμεσα σε squishy θορύβους καθώς περπατάτε σε μια περιοχή. Μέχρι τα στοιχειωμένα βογγητά των βασανισμένων εξωγηινων ή ανρθωποειδων.

    Το scorn σε πεταει κυριολεκτικα γυμνο χωρις tutorial χωρις τιποτα, σε αφήνει να αισθάνεσαι γυμνος και μπερδεμένος σαν ένα εγκαταλελειμμένο νεογέννητο που προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν σκληρό κόσμο.
    Το gameplay είναι ΠΟΛΥ αργό και δεν ανταποκρίνεται απίστευτα. Θα χαρακτηριστει για πολλους walking simulator. Όσοι αναζητούν γρήγορη δράση θα απογοητευτούν, και εδω ειναι που θελω να σταθω στο θεμα της προσεγγισης. Ο μεσος παικτης θα ορμηξει για shooting, το θεμα ειναι πως το παιχνιδι σου θυμιζει διαρκως οτι εισαι οντως ενα εγκαταλελειμμενο πλασμα στον πατο της αλυσιδας και η μάχη είναι κάτι που συχνά ΘΕΛΕΙΣ να αποφύγεις διοτι τα οντα ειναι ολα ανωτερα σου. Οι γρίφοι είναι ενδιαφέροντες και αρκετά προκλητικοί αν σκεφτεί κανείς ότι το παιχνίδι δεν σας δίνει τίποτα για το που να πάτε ως το πώς να κάνετε κυριολεκτικά οτιδήποτε.

    Η ιστορία είναι προς ερμηνεία. Αφηνει την φαντασια σου να πλασει την δικη της εκδοχη. το μόνο που ξέρω είναι ότι το τέλος ήταν ίσως ένα από τα πιο ενοχλητικά στο gaming. Παρά την έλλειψη μιας προφανής ιστορίας το ίδιο το παιχνίδι δεν υποφέρει! στην πραγματικότητα επωφελείται από το γεγονός ότι σας ρίχνει σε έναν άγνωστο κόσμο χωρίς κυριολεκτικά τίποτα να συνεχίσετε.
    Εν κατακλείδι, δίνω σε αυτό το παιχνίδι ένα σταθερό 9.8 στα 10. Θα νιώσουν όλοι έτσι??...σίγουρα όχι. Καθώς αυτό το παιχνίδι είναι μια μοναδική εμπειρία που κάποιοι μπορεί να τη βρουν πολύ ενοχλητική και gore ή και βαρετή λόγω του αργού ρυθμού. Αν ειστε απ την μειονοτητα που θα ανοιξετε την κονσολα μονοι σας για να μαγευτειτε απ το παιχνιδι κ οχι να "παιξετε" και αν σας αρέσει ο σωματικός και ψυχολογικος αργος τρόμος μην ψάχνετε άλλο.... αυτό το παιχνίδι έχει πολλα.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα