Abus Κύλινδρος Κλειδαριάς 63mm (30-33) Χρυσός
Κύλινδροι - Αφαλοί Κλειδαριάς

Abus Κύλινδρος Κλειδαριάς 63mm (30-33) ΧρυσόςΚωδικός: 44434362

Κύλινδρος κλειδαριάς της Abus, σε χρυσό χρώμα, με διαστάσεις 30-33mm. Το συνολικό μήκος του κυλίνδρου μιας κλειδαριάς αποτελείται από δύο διαστάσεις. Η πρώτη ξεκινά από τη μια άκρη έως το κέντρο του αφαλού, όπου τοποθετείται η βίδα, ενώ η δεύτερη αφορά την απόσταση από το κέντρο έως την άλλη άκρη του αφαλού. Συνήθως η τρύπα για τη βίδα δε βρίσκεται...
Δες όλη την περιγραφή

30,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 30,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 30,00 €

Περιγραφή

Κύλινδρος κλειδαριάς της Abus, σε χρυσό χρώμα, με διαστάσεις 30-33mm. Το συνολικό μήκος του κυλίνδρου μιας κλειδαριάς αποτελείται από δύο διαστάσεις. Η πρώτη ξεκινά από τη μια άκρη έως το κέντρο του αφαλού, όπου τοποθετείται η βίδα, ενώ η δεύτερη αφορά την απόσταση από το κέντρο έως την άλλη άκρη του αφαλού. Συνήθως η τρύπα για τη βίδα δε βρίσκεται ακριβώς στη μέση του κυλίνδρου και το κομμάτι με τη μικρότερη διάσταση τοποθετείται στην εξωτερική πλευρά της πόρτας. Σε αυτή την περίπτωση το συνολικό μήκος του κυλίνδρου είναι 63mm, με το κομμάτι από την υποδοχή της βίδας μέχρι το εξωτερικό μέρος της πόρτας να είναι 30mm και το κομμάτι από την υποδοχή έως το εσωτερικό κομμάτι της πόρτας να είναι 33mm.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Χρυσό
Αριθμός Κλειδιών
-
Με Πόμολο
Όχι
Μισός
Όχι

Διαστάσεις

Διαστάσεις Κυλίνδρου (mm)
30-33
Συνολικό Μήκος Κυλίνδρου
63 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη