Baseus Coolplay USB-C to Lightning Cable 20W Πορτοκαλί 1m (CAKW000007)
Καλώδια Lightning

Baseus Coolplay USB-C to Lightning Cable 20W Πορτοκαλί 1m (CAKW000007) Κωδικός: 44494322

Το καλώδιο της σειράς Baseus CoolPlay σάς επιτρέπει να φορτίζετε άμεσα τις συσκευές Apple και να μεταφέρετε αρχεία στα 480 Mbps. Επιπλέον, διατηρεί τον εξοπλισμό σας ασφαλή και είναι ανθεκτικό στη...

Δες όλη την περιγραφή

Το καλώδιο της σειράς Baseus CoolPlay σάς επιτρέπει να φορτίζετε άμεσα τις συσκευές Apple και να μεταφέρετε αρχεία στα 480 Mbps. Επιπλέον, διατηρεί τον εξοπλισμό σας ασφαλή και είναι ανθεκτικό στη φθορά. Προσφέρει επίσης Velcro για εύκολη αποθήκευση και οργάνωση. H φωτεινή ένδειξη θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε γρήγορα το καλώδιο και τη συνδεδεμένη συσκευή...

Δες όλη την περιγραφή
4,40
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 7 τεμάχια

από 4,40 €

Περιγραφή

Το καλώδιο της σειράς Baseus CoolPlay σάς επιτρέπει να φορτίζετε άμεσα τις συσκευές Apple και να μεταφέρετε αρχεία στα 480 Mbps. Επιπλέον, διατηρεί τον εξοπλισμό σας ασφαλή και είναι ανθεκτικό στη φθορά. Προσφέρει επίσης Velcro για εύκολη αποθήκευση και οργάνωση. H φωτεινή ένδειξη θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε γρήγορα το καλώδιο και τη συνδεδεμένη συσκευή σας μετά το σκοτάδι.

Ανθεκτική κατασκευή

Το καλώδιο διακρίνεται για το πάχος των 6mm και έχει περάσει μια σειρά από δοκιμές αντοχής, καθιστώντας το ανθεκτικό στη φθορά. Επιπλέον, ο σύνδεσμος είναι κατασκευασμένος από κράμα ψευδάργυρου και ενισχυμένος περαιτέρω. Με τη σειρά του, η πλεξούδα TPE παρέχει ευελιξία, δεν μπλέκεται και καθαρίζεται εύκολα. Tο συμπεριλαμβανόμενο Velcro θα διευκολύνει την αποθήκευση του προϊόντος.

Φόρτιση και μετάδοση δεδομένων

Το προϊόν χρησιμοποιεί 2.4A, το οποίο μεταφράζεται σε γρήγορη φόρτιση για συσκευές Apple, συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων ακουστικών iPhone, iPad και iPods. Επιπλέον, ο πυρήνας χαλκού και το έξυπνο τσιπ εξασφαλίζουν σταθερή φόρτιση χωρίς παρεμβολές και η ειδική προστασία αποτρέπει την υπερθέρμανση και την υπερφόρτιση του εξοπλισμού. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε δεδομένα στα 480 Mbps.

Κατασκευαστής

Baseus

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Regular
Ακροδέκτης B
USB-C
Χρώμα
Πορτοκαλί
Μήκος
1 m
Watt
20 W

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες