Konami Yu-gi-Oh! Blue Eyes White Dragon 25th Anniversary Edition
Trading Card Games

Konami Yu-gi-Oh! Blue Eyes White Dragon 25th Anniversary EditionΚωδικός: 44525390

Το Legend of Blue-Eyes White Dragon ήταν το πρώτο σετ booster του Yu-Gi-Oh! Trading Card Game που κυκλοφόρησε ποτέ! Για χρόνια μπορούσατε να πάρετε στα χέρια σας αυτά τα πολυπόθητα πακέτα μόνο ως

Δες όλη την περιγραφή

Το Legend of Blue-Eyes White Dragon ήταν το πρώτο σετ booster του Yu-Gi-Oh! Trading Card Game που κυκλοφόρησε ποτέ! Για χρόνια μπορούσατε να πάρετε στα χέρια σας αυτά τα πολυπόθητα πακέτα μόνο ως μέρος της Legendary Collection, αλλά τώρα, πάνω στην ώρα για τον εορτασμό της 25ης επετείου του παιχνιδιού καρτών, διατίθενται ως αυτόνομα booster πακέτα!

Δες όλη την περιγραφή

-5%στα 10+ τεμάχια ή προϊόντα

8,39
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5 τεμάχια

Πρόσθεσε τουλάχιστον 10 ίδια ή διαφορετικά προϊόντα από την προσφορά, και κέρδισε -5% σε όλα τα προϊόντα!

Προϊόντα προσφοράς

Αναφορά προϊόντος

από 8,39 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 8,39 €

Περιγραφή

Το Legend of Blue-Eyes White Dragon ήταν το πρώτο σετ booster του Yu-Gi-Oh! Trading Card Game που κυκλοφόρησε ποτέ! Για χρόνια μπορούσατε να πάρετε στα χέρια σας αυτά τα πολυπόθητα πακέτα μόνο ως μέρος της Legendary Collection, αλλά τώρα, πάνω στην ώρα για τον εορτασμό της 25ης επετείου του παιχνιδιού καρτών, διατίθενται ως αυτόνομα booster πακέτα! Το Legend of Blue-Eyes White Dragon ήταν αξιοσημείωτο όχι μόνο επειδή ήταν το πρώτο booster set αλλά και επειδή εισήγαγε διάσημες κάρτες όπως η Exodia the Forbidden One καθώς και απίστευτες κάρτες ξορκιών όπως το Pot of Greed και το Raigeki. 

Αυτή η εκτύπωση θα περιλαμβάνει και τα δύο Secret rares από το σετ. Το σετ Legend of Blue-Eyes White Dragon αποτελείται από 126 κάρτες: Αναζητήστε σπουδαίες κάρτες όπως: Commons Rares Super Rares Ultra Rares Secret Rares Αναζητήστε σπουδαίες κάρτες όπως: Commons Rares Super Rares Ultra Rares Secret Rares Raigeki και πολλά άλλα!!

Κατασκευαστής

Konami

Χαρακτηριστικά

Σειρά
Yu-Gi-Oh!
Είδος
Φακελάκια

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη