Pentel Kerry Μηχανικό Μολύβι 0.5mm Μαύρο
Μηχανικά Μολύβια

Pentel Kerry Μηχανικό Μολύβι 0.5mm ΜαύροΚωδικός: 44606575

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Γόμα κάτω από το κουμπί.
  • Πάχος γραφής 0.5mm

Περιέχει 3 μύτες γραφίτη Hi-Polymer

24,39
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 24,39 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
P1035-A
Μέγεθος Μύτης
0.5 mm
με Ξύστρα
Όχι
με Γόμα
Όχι
με Κλιπ Στερέωσης
Ναι
Χρώμα
Μαύρο
για Σχέδιο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • john_t4

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ότι καλύτερο είχα ποτέ. Με ένα pentel 0.9 τελείωσα το πολυτεχνείο το 93. Απο τότε αγόρασα αλλα 2 ίδια. Το τελευταίο το πάτησε αυτοκίνητο. Έτσι δοκίμασα αυτό σε 0.7. Απίστευτη ποιότητα. Αντοχή δεν ξέρω αλλά δείχνει άριστο μετα από 3 μήνες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • APOKIONE
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Οτι και να πεις γι αυτό το μολύβι,είναι λίγο! Είναι σχεδιασμένο για γράψιμο και για καθημερινή χρήση και θυμίζει πολύ, στυλό-πένα Pilot στο σχεδιασμό του, όπως το e95s Pilot,που είναι το κορυφαίο στυλό για καθημερινή μεταφορά και χρήση!
    Είναι το μόνο μηχανικό μολύβι,που έχει καπάκι για να προστατεύει, την ήδη σούπερ γερή μύτη του! Μη ξεχνάτε να κουμπώνετε καλά το καπάκι,για να λειτουργεί το κουμπί!
    Στη κατηγορία των luxury ,τα μηχανικά μολύβια,είναι πανάκριβα. Αυτό όχι μόνο δεν είναι αλλά είναι και μακράν το καλύτερο, τουλάχιστον από άποψη απόδοσης, ακρίβειας στη γραφή, πρακτικότητας, άνεσης κτλ.
    ΥΓ 1: Οι Pentel Ain stein μύτες, είναι ακόμα καλύτερες για γραφή, σε 2Β σκληρότητα, γράφει αρκετά μαύρα ευανάγνωστα γράμματα. Αν χρησιμοποιείτε 0.5mm μύτες, μη πατάτε πάνω από 2 κλικ έξω τη μύτη, αν δε θέλετε να σας σπάει. Σε 0.7m και 3 κλικ τα σηκώνει άνετα, αλλά προτιμώ 0.5mm. λόγο της ακρίβειας (κάνω λίγο πιο όμορφα γράμματα) Αν κάνετε μεγάλα γράμματα και βάζετε πολύ πίεση όταν γράφετε, τότε το 0.7mm να είναι καλύτερο για εσάς
    2: Αυτό για γράψιμο και edc, το Pentel Graphgear 500 για σχέδιο και το P205 ή το Twist Erase III για το σχολείο, είναι τα καλύτερα μολύβια ! Ως γνωστών, γενικά τα Pentel είναι τα καλύτερα mhxanik;a μολύβια στο κόσμο.:Όλα τα Rotring που έχω, κάθονται και τρώνε σκόνη στις μολυβοθήκες αδούλευτα. Τα Pentel,είναι τα Toyota, καλή και η Mercedes (Faber Castell) Καλή και η Porsche,αλλά το αμάξι που οδηγάς συνέχεια, είναι το Toyota! To Kerry, το λες και Lexus!

    • Άνεση κατά τη γραφή
    • Εργονομία
    • Δεν σπάει εύκολα τις μύτες
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σπάει σχετικά δύσκολα η μύτη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη