Baseus Βάση Φόρτισης με Θύρα USB-A και Θύρα USB-C και Καλώδιο USB-C 65W σε Μαύρο χρώμα (PowerCombo Digital Powerstrip)
Φορτιστές Κινητών

Baseus Βάση Φόρτισης με Θύρα USB-A και Θύρα USB-C και Καλώδιο USB-C 65W σε Μαύρο χρώμα (PowerCombo Digital Powerstrip)Κωδικός: 44702266

Ψάχνετε για έναν αξιόπιστο εξοπλισμό που θα φορτίζει γρήγορα τον εξοπλισμό σας και θα κρατά οργανωμένα τα καλώδια του γραφείου σας; Ο φορτιστής ισχύος της Baseus θα είναι τέλειος για εσάς! Εξοπλισμένο...

Δες όλη την περιγραφή

Ψάχνετε για έναν αξιόπιστο εξοπλισμό που θα φορτίζει γρήγορα τον εξοπλισμό σας και θα κρατά οργανωμένα τα καλώδια του γραφείου σας; Ο φορτιστής ισχύος της Baseus θα είναι τέλειος για εσάς! Εξοπλισμένο με πολλές θύρες, θα σας επιτρέψει να φορτίσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Επιπλέον, με την προστασία πολλαπλών επιπέδων, μπορείτε να είστε σίγουροι για τις...

Δες όλη την περιγραφή
79,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 55,20 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 77,99 €

  2. 86,00 €

  3. 79,90 €

  4. 79,80 €

  5. 106,40 €

  6. 55,20 €

  7. 104,02 €

  8. 97,52 €

  9. 72,72 €

  10. 72,72 €

  11. 93,68 €

  12. 48,22 €

  13. 91,48 €

  14. 68,41 €

  15. 76,76 €

Περιγραφή

Ψάχνετε για έναν αξιόπιστο εξοπλισμό που θα φορτίζει γρήγορα τον εξοπλισμό σας και θα κρατά οργανωμένα τα καλώδια του γραφείου σας; Ο φορτιστής ισχύος της Baseus θα είναι τέλειος για εσάς! Εξοπλισμένο με πολλές θύρες, θα σας επιτρέψει να φορτίσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Επιπλέον, με την προστασία πολλαπλών επιπέδων, μπορείτε να είστε σίγουροι για τις συσκευές σας.

3 πρίζες AC, 1 USB-C, 1 θύρα USB-A και ένα ενσωματωμένο retractable καλώδιο Type-C για φόρτιση και τροφοδοσία έως και 6 συσκευών τη φορά.

Δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών συσκευών

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του φορτιστή δικτύου Baseus είναι η δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης πολλών συσκευών. Είναι εξοπλισμένο με τρεις θύρες: USB-C, USB και έξοδο AC. Η διαθεσιμότητα ενός πρόσθετου καλωδίου φόρτισης είναι μια ευκολία, επιτρέποντας ευελιξία στη διαχείριση του εξοπλισμού σας. 

Ο φορτιστής ρεύματος Baseus όχι μόνο εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα φόρτισης, αλλά βοηθά επίσης να διατηρείτε το γραφείο σας τακτοποιημένο, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο.

Επιπλέον καλώδιο

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του φορτιστή Baseus είναι το πρόσθετο καλώδιο φόρτισης που συνοδεύει. Το καλώδιο 65 watt σάς επιτρέπει να φορτίζετε τις συσκευές σας γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι σε μόλις 30 λεπτά το AppleBook Pro θα ανακτήσει έως και το 45% της ενέργειάς του. 

Το μήκος του είναι 80 cm, το οποίο παρέχει αρκετή ευελιξία και άνεση κατά τη χρήση. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το καλώδιο στον φορτιστή με έναν μαγνήτη. Αυτή η καινοτόμος λειτουργία καθιστά τη διαχείριση του καλωδίου ευκολότερη και πιο διαχειρίσιμη.

Εύκολος έλεγχος

Αυτό που ξεχωρίζει τη συσκευή Baseus είναι ο εύκολος έλεγχος. Χάρη στον έλεγχο αφής, ο χειρισμός του εξοπλισμού είναι διαισθητικός και χωρίς προβλήματα.

Επιπλέον, η ενσωματωμένη σχεδίαση με αντοχή σε κραδασμούς εξασφαλίζει ασφάλεια κατά τη χρήση. Η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία είναι βασικά χαρακτηριστικά αυτού του φορτιστή, που εγγυάται τη μεγάλη διάρκεια ζωής του.

Προστασία πολλαπλών επιπέδων

Ένα άλλο πλεονέκτημα του φορτιστή δικτύου Baseus είναι η προστασία πολλαπλών επιπέδων. Είναι εξοπλισμένο με προστασία ηλεκτροπληξίας, που προστατεύει εσάς και τις συσκευές σας από επικίνδυνα ρεύματα.

Επιπλέον, το βελτιωμένο καλώδιο προσθέτει ένα στρώμα ασφάλειας, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Ο φορτιστής είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό υλικό που είναι ταυτόχρονα ανθεκτικό στη φθορά. 

Αυτά τα πλεονεκτήματα παρέχουν προστασία πολλαπλών επιπέδων, δίνοντας στους χρήστες εμπιστοσύνη ότι οι συσκευές τους φορτίζονται με ασφάλεια.

Κατασκευαστής

Baseus

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Charging Station
Συνδεσιμότητα
USB-A, USB-C
Ισχύς Φόρτισης
65 W
GaN
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Θύρες

Θύρες Εξόδου USB-A
1
Θύρες Εξόδου USB-C
1
Ένταση Ρεύματος Κύριας Θύρας (Max)
3 A
Τύπος Καλωδίου
USB-C

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Γρήγορη Φόρτιση
Όχι
Υποστηριζόμενες Συσκευές
Smartphone

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • SmartUnboxers
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ο σχεδιασμός του Baseus PowerCombo Tower είναι ιδανικός για κάθε χρήση είτε σε επαγγελματικό γραφείο είτε μέσα στο σπίτι, καθώς πιάνει ελάχιστο χώρο, ενώ η κατακόρυφη διάταξη επιτρέπει την καλύτερη τακτοποίηση των καλωδίων.

    Στο Galaxy Tab S9 Ultra που έχει μέγιστη ισχύ φόρτισης στα 45 watt, σχεδόν έπιασα αυτήν ταχύτητα αφού κινήθηκε κοντά στα 40 watt.

    Στο Z FLIP 5 το οποίο έχει μέγιστη ταχύτητα φόρτισης τα 25 watt, έπιασα περίπου στα 12 watt πιθανόν επειδή ήταν ήδη σε υψηλό ποσοστό φόρτισης.

    Αφού πήρα μια εικόνα από τις ταχύτητες φόρτισης που δίνει το Baseus PowerCombo Tower, κούμπωσα επάνω το galaxy watch, το laptop, ένα φωτιστικό γραφείου και ταυτόχρονα το tablet με το κινητό. 

    Έριξα και μια ματιά στις ταχύτητες φόρτισης σε αυτήν την περίπτωση. Όπως είναι λογικό έχουμε πτώση της ταχύτητας αλλά εξακολουθούμε να έχουμε την ένδειξη strong στην πηγή, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, που σημαίνει ότι φορτίζουμε με ασφάλεια.

    Δυνατά χαρακτηριστικά το επεκτεινόμενο καλώδιο και το κουμπί ενεργοποίησης, ενώ αν μπορούσαμε να το χειριστούμε και μέσω εφαρμογής θα προσέφερε μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης. Το συνολικό πακέτο όμως και σε σχέση με το κόστος απόκτησης, κρίνεται πολύ καλό.

    Δείτε την αναλυτική παρουσίαση και στο κανάλι μου στο YouTube.

    • Αντοχή
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    • Απόδοση φόρτισης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πάρα πολύ καλός. Αν έχετε φορητό καλό θα ήταν να πατε στην έκδοση με τα 100w.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη