Ben 10 (Code In A Box) Switch Game
Nintendo Switch Games

Ben 10 (Code In A Box) Switch GameΚωδικός: 44732071

Ο Ben 10 επιστρέφει! Ως Ben Tennyson, εξαρτάται από εσάς η μοίρα του κόσμου. Αντιμετωπίστε μερικούς από τους πιο κακόφημους εχθρούς του Μπεν, συμπεριλαμβανομένου του Zombozo, της Queen Bee και των...

Δες όλη την περιγραφή

Ο Ben 10 επιστρέφει! Ως Ben Tennyson, εξαρτάται από εσάς η μοίρα του κόσμου. Αντιμετωπίστε μερικούς από τους πιο κακόφημους εχθρούς του Μπεν, συμπεριλαμβανομένου του Zombozo, της Queen Bee και των Weather Heads. Ξεκλειδώστε και μεταλλαχθείτε σε όλες τις δέκα απίστευτες μορφές του Ben, και ανακαλύψτε μια συναρπαστική νέα ιστορία σε τρία επεισόδια και...

Δες όλη την περιγραφή
17,99
ΠαράδοσηΤρί, 29 Οκτ - Δευ, 18 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 16,06 €

Περιγραφή

Ο Ben 10 επιστρέφει! Ως Ben Tennyson, εξαρτάται από εσάς η μοίρα του κόσμου. Αντιμετωπίστε μερικούς από τους πιο κακόφημους εχθρούς του Μπεν, συμπεριλαμβανομένου του Zombozo, της Queen Bee και των Weather Heads. Ξεκλειδώστε και μεταλλαχθείτε σε όλες τις δέκα απίστευτες μορφές του Ben, και ανακαλύψτε μια συναρπαστική νέα ιστορία σε τρία επεισόδια και χρησιμοποιήστε τις μοναδικές μάχες του κάθε εξωγήινου για να νικήσετε τους εχθρούς, να λύσετε παζλ και να σώσετε την Γη. Ο Ben, η Gwen και ο Grandpa Max βρίσκονται σε ένα ταξίδι που... τελειώνει νωρίς, όταν σούπερ κακοποιοί ξεκινούν τα μοχθηρά σχέδιά τους.

Κάθε ιστορία είναι εμπλουτισμένη με το χιούμορ και τη δράση που αγαπάτε από τη σειρά Ben 10. Γνωρίστε και αλληλεπιδράστε με μερικούς από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από την εκπομπή, εξερευνήστε ένα ευρύ φάσμα καταστρεπτικών τοποθεσιών, βρείτε συλλεκτικά αντικείμενα σε εκπληκτικά μέρη και λάβετε μέρος σε επικές μάχες εναντίον των πιο αξιομνημόνευτων εχθρών του Μπεν. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα πάντα στη διάθεσή σας για να σώσετε τον κόσμο.

Το να είσαι ήρωας μπορεί να είναι σκληρή δουλειά... αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό!

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action
Έτος Κυκλοφορίας
2017
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
14/11/2017
Όριο Ηλικίας (PEGI)
12
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Standard
Software Format
Code In A Box

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη