Arctic Ανεμιστηράκι USB Μαύρο
Mini Κλιματιστικά & Ανεμιστηράκια

Arctic Ανεμιστηράκι USB ΜαύροΚωδικός: 44734933

Ο επιτραπέζιος ανεμιστήρας Summair έχει μοντέρνο σχεδιασμό και μινιμαλιστική αισθητική που συνδυάζεται καλά με διαφορετικά στυλ εσωτερικών χώρων. Αυτό τον καθιστά το τέλειο αξεσουάρ τόσο στο γραφείο...

Δες όλη την περιγραφή

Ο επιτραπέζιος ανεμιστήρας Summair έχει μοντέρνο σχεδιασμό και μινιμαλιστική αισθητική που συνδυάζεται καλά με διαφορετικά στυλ εσωτερικών χώρων. Αυτό τον καθιστά το τέλειο αξεσουάρ τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

από 26,55 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 26,55 €

Περιγραφή

Ο επιτραπέζιος ανεμιστήρας Summair έχει μοντέρνο σχεδιασμό και μινιμαλιστική αισθητική που συνδυάζεται καλά με διαφορετικά στυλ εσωτερικών χώρων. Αυτό τον καθιστά το τέλειο αξεσουάρ τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι.

Σταδιακά ρυθμιζόμενη απόδοση

Ο επιτραπέζιος ανεμιστήρας Summair διαθέτει ένα πρακτικό περιστροφικό χειριστήριο που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ταχύτητα μεταξύ 600 και 2800 στροφών ανά λεπτό. Στη χαμηλή ταχύτητα, παράγει ένα απαλό αεράκι που είναι ευχάριστο και αθόρυβο. Εάν χρειάζεστε ισχυρότερη ροή αέρα, μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα αδιαβάθμητα.

Ευέλικτη λειτουργία μέσω USB

Το καλώδιο USB-A μήκους 1,2 μέτρων επιτρέπει την ευέλικτη λειτουργία μέσω της θύρας USB των υπολογιστών, των φορητών υπολογιστών, των φορτιστών ή των power banks.

Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην αγορά ανεμιστήρων

Βασισμένος σε περισσότερα από 20 χρόνια τεχνογνωσίας στη βιομηχανία ανεμιστήρων, ο Summair είναι ο ιδανικός επιτραπέζιος ανεμιστήρας για τις υψηλότερες απαιτήσεις. Προσφέρει την ίδια ποιότητα και αξιοπιστία της ARCTIC με τους υψηλής ποιότητας ανεμιστήρες μας για υπολογιστές. Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας και βασιστείτε στην τεχνογνωσία μας.

Σταδιακή κατακόρυφη κλίση έως 90 μοίρες

Το Summair μπορεί να έχει κλίση έως και 90 μοίρες, επιτρέποντάς σας να το στρέφετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Μια μαγνητική κλειδαριά αποτρέπει το ακούσιο άνοιγμα κατά τη μεταφορά.

Βάση με γόμα για ασφαλές κράτημα

Το Summair είναι εξοπλισμένο με γόμα για να εξασφαλίζει ασφαλές κράτημα και απόλυτη σταθερότητα σε όλες τις επιφάνειες. Ως εκ τούτου, δεν αφήνει σημάδια γρατσουνιάς ή φθοράς ακόμη και σε ιδιαίτερα ευαίσθητες επιφάνειες.

Εύκολος καθαρισμός χάρη στην αφαιρούμενη σχάρα ανεμιστήρα

Με μια απλή περιστροφή, η σχάρα του ανεμιστήρα του Summair μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα και εύκολα, επιτρέποντας έναν εύκολο καθαρισμό.

Κατασκευαστής

Arctic

Χαρακτηριστικά

Χρήση
-
Είδος
Ανεμιστηράκι
Σύνδεση
USB
Μπαταρία
-
Διάρκεια Λειτουργίας
-
Χωρητικότητα Μπαταρίας
-
Ισχύς
-
Δυνατότητες
-
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Dimitris_Polalis
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εϊναι το φθηνό μοντέλο χωρίς την ενσωματωμένη μπαταρία, οπότε χρειάζεται οπωσδήποτε μία πηγή ενέργειας είτε αυτή είναι ένας παλιός usb φορτιστής κινητού , είτε ένα Powerbank.
    Είναι σχετικά μαζεμένο σε μέγεθος και έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πλαστικά.
    H βάση του κάθεται πολύ καλά και είναι στιβαρή ενώ δεν περνάει κανένας κραδασμός κατά την λειτουργία του.

    Το κύριο πλεονέκτημα του είναι ότι δεν έχει προκαθορισμένες ταχύτητες λειτoυργίας αλλά ο διακόπτης του είναι και ποτενσιόμετρο οπότε μπορείς να επιλέξεις ακριβώς την ταχύτητα περιστροφής που σε ευχαριστεί.
    Δεν είναι ιδιαίτερα θορυβώδες κατά την λειτουργία του αλλά ακούγεται σαν ένας ανεμιστήρα Η/Υ αναλόγως με την ταχύτητα περιστροφής.
    Κάνει πολύ καλή δουλειά από το 1,5 μέτρο περίπου που τον έχω τοποθετήσει.

    Το καλώδιο του έχει μήκος 120cm περίπου αλλά δυστυχώς δεν είναι αποσπώμενο οπότε δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κάτι μακρύτερο
    Επίσης ένα ακόμα μειονέκτημα είναι πως λόγο σχεδιασμού δεν μπορεί να περισταφεί προς τα κάτω ο ανεμιστήρας του.
    Δηλαδή δεν μπορείς να τον εγκαταστήσεις κάπου ψηλά και να φυσάει προς τα κάτω.

    Ο χρόνος θα δείξει αν αντέχει αλλά έχει 6 χρόνια εγγύηση οπότε ότι και να πάθει clain.

    • Ποιότητα
    • Αντοχή
    • Το προϊόν είναι αποτελεσματικό
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη