Baseus USB 2.0 Cable USB-C male - USB-A male 100W Λευκό 1m (CATS010402)
Καλώδια USB Type-C

Baseus USB 2.0 Cable USB-C male - USB-A male 100W Λευκό 1m (CATS010402)Κωδικός: 44738696

Γρήγορη φόρτιση, αξιόπιστη ασφάλεια και ανθεκτική κατασκευή - όλα σας περιμένουν με το Baseus! Το καλώδιο υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση με ισχύ έως και 6A και 100W, επομένως δεν θα χρειαστεί πολύς...

Δες όλη την περιγραφή

Γρήγορη φόρτιση, αξιόπιστη ασφάλεια και ανθεκτική κατασκευή - όλα σας περιμένουν με το Baseus! Το καλώδιο υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση με ισχύ έως και 6A και 100W, επομένως δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ανανεώσετε την ενέργεια του smartphone σας. Χάρη στο ενσωματωμένο τσιπ, το καλώδιο ελέγχει τη θερμοκρασία, προστατεύοντάς το από υπερθέρμανση ή...

Δες όλη την περιγραφή
8,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 7,75 €

Περιγραφή

Γρήγορη φόρτιση, αξιόπιστη ασφάλεια και ανθεκτική κατασκευή - όλα σας περιμένουν με το Baseus! Το καλώδιο υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση με ισχύ έως και 6A και 100W, επομένως δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ανανεώσετε την ενέργεια του smartphone σας. Χάρη στο ενσωματωμένο τσιπ, το καλώδιο ελέγχει τη θερμοκρασία, προστατεύοντάς το από υπερθέρμανση ή υπερφόρτιση. Και δεν σταματά εκεί! Η ανθεκτική κατασκευή με νάιλον πλεξούδα και ενισχυμένο σύνδεσμο διασφαλίζει ότι το καλώδιο θα σας εξυπηρετεί καλά για τα επόμενα χρόνια.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Μην χάνετε χρόνο περιμένοντας το smartphone σας να είναι έτοιμο για χρήση! Το καλώδιο Baseus υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση με ρεύμα 6Α και ισχύ έως και 100 watt, οπότε δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο για να φορτίσετε. Σε μόλις 30 λεπτά θα φορτίσετε το Huawei Mate 40 Pro έως και 86% ή το Honor 50 Pro στο 100% σε 27 λεπτά! Με τη βοήθειά του, θα ανανεώσετε με επιτυχία την ενέργεια πολλών συσκευών που είναι εξοπλισμένες με θύρα USB-C, συμπεριλαμβανομένου του Huawei P50 Pro ή του Honor 70 Pro.

Φορτίστε δωρεάν τη συσκευή σας χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλειά της. Το καλώδιο διαθέτει ένα ενσωματωμένο προηγμένο τσιπ που παρακολουθεί συνεχώς τη θερμοκρασία της συσκευής σας για να αποτρέψει την υπερθέρμανση και την υπερφόρτιση. 

Όταν η θερμοκρασία φόρτισης είναι πολύ υψηλή, το καλώδιο θα διακόψει αμέσως το ρεύμα, προστατεύοντας τη συσκευή σας. Επιπλέον, μια ειδική φωτεινή ένδειξη θα σας ενημερώσει για την τρέχουσα θερμοκρασία λειτουργίας, δίνοντάς σας τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας φόρτισης.

Το CATS010402 διακρίνεται για την εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή του. Η νάιλον πλεξούδα προστατεύει αξιόπιστα το καλώδιο από μηχανικές βλάβες ακόμη και κατά την παρατεταμένη χρήση και επίσης αποτρέπει το μπέρδεμα. Ο ενισχυμένος σύνδεσμος σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για θραύση που προκαλείται από παρατεταμένη κάμψη.

Κατασκευαστής

Baseus

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Regular
Έκδοση USB
USB 2.0
Ακροδέκτης B
USB-A
Μήκος
1 m
Χρώμα
Λευκό
Ampere
6 A
Watt
100 W

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    για realme gt 2 δεν είναι συμβατό το super dart.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αποτελεσματικότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη