Baseus CoolPlay USB 2.0 Cable USB-C male - USB-C male 100W Μαύρο 2m (CAKW000301)
Καλώδια USB Type-C

Baseus CoolPlay USB 2.0 Cable USB-C male - USB-C male 100W Μαύρο 2m (CAKW000301)Κωδικός: 44738707

Φορτίστε τις συσκευές σας και μεταφέρετε αρχεία με γρήγορο ρυθμό! Το καλώδιο Baseus προσφέρει ισχύ 100 watt, παρέχοντας γρήγορη αναπλήρωση ισχύος για φορητούς υπολογιστές, τηλέφωνα, tablet και άλλες...

Δες όλη την περιγραφή

Φορτίστε τις συσκευές σας και μεταφέρετε αρχεία με γρήγορο ρυθμό! Το καλώδιο Baseus προσφέρει ισχύ 100 watt, παρέχοντας γρήγορη αναπλήρωση ισχύος για φορητούς υπολογιστές, τηλέφωνα, tablet και άλλες συσκευές. 

Χάρη στη στιβαρή κατασκευή του, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην κάμψη και η χρήση ενός έξυπνου τσιπ επέτρεψε τη μέγιστη προστασία των...

Δες όλη την περιγραφή
7,90
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 7,90 €

Περιγραφή

Φορτίστε τις συσκευές σας και μεταφέρετε αρχεία με γρήγορο ρυθμό! Το καλώδιο Baseus προσφέρει ισχύ 100 watt, παρέχοντας γρήγορη αναπλήρωση ισχύος για φορητούς υπολογιστές, τηλέφωνα, tablet και άλλες συσκευές. 

Χάρη στη στιβαρή κατασκευή του, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην κάμψη και η χρήση ενός έξυπνου τσιπ επέτρεψε τη μέγιστη προστασία των συσκευών που συνδέονται στο καλώδιο. Δύο υποδοχές USB-C εγγυώνται ευρεία συμβατότητα. Μάθετε πόσο εύκολο είναι να εξοικονομήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας!

Η ασφάλεια είναι το κλειδί

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις συσκευές σας! Το καλώδιο χρησιμοποιεί έναν ηλεκτρονικό δείκτη - ένα έξυπνο τσιπ υπεύθυνο για την αναγνώριση του τύπου των συνδεδεμένων συσκευών. Μια τέτοια λύση σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το ρεύμα φόρτισης, διασφαλίζοντας την πλήρη ασφάλεια των μπαταριών, προστατεύοντάς τες από υπερθέρμανση, μεταξύ άλλων. 

Η μέγιστη ισχύς φόρτισης είναι έως και 100 watt, πράγμα που σημαίνει ότι το καλώδιο είναι κατάλληλο τόσο για μικρότερα ηλεκτρονικά όσο και για μεγαλύτερες συσκευές, όπως φορητούς υπολογιστές ή κονσόλες.

Μη χάνετε χρόνο περιμένοντας

Ο πυκνωμένος χάλκινος πυρήνας εξασφαλίζει γρήγορη και, κυρίως, σταθερή φόρτιση. Τώρα μπορείτε να φορτίσετε πλήρως το AppleBook Pro 16'' σε 2 ώρες! Επιπλέον, το καλώδιο σάς επιτρέπει να μεταφέρετε δεδομένα στα 480 Mbps, πράγμα που σημαίνει ότι θα αντιγράψετε τις φωτογραφίες των διακοπών σας ή τις αγαπημένες σας ταινίες σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου σε ελάχιστο χρόνο. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε επ' αόριστον για να είναι έτοιμες οι συσκευές σας να λειτουργήσουν ξανά!

Στιβαρή κατασκευή

Το καλώδιο διακρίνεται από εξαιρετική αντοχή. Στην κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία εξασφαλίζουν όχι μόνο σταθερή φόρτιση, αλλά και εξαιρετική αντοχή στη φθορά. Οι ενισχυμένοι μεταλλικοί σύνδεσμοι είναι ακόμη πιο ανθεκτικοί από τους παραδοσιακούς και το εύκαμπτο, παχύ καλώδιο μπορεί να αντέξει κάθε κάμψη, συστροφή κ.λπ. Επιπλέον, το καλώδιο είναι ευχάριστο στην αφή, επομένως η χρήση του θα είναι ακόμα πιο άνετη για εσάς !

Κατασκευαστής

Baseus

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Regular
Έκδοση USB
USB 2.0
Ακροδέκτης B
USB-C
Μήκος
2 m
Χρώμα
Μαύρο
Ampere
-
Watt
100 W

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη