Baseus Superior USB 2.0 Cable USB-C male - USB-A male 100W Μαύρο 2m (P10320102114-02)
Καλώδια USB Type-C

Baseus Superior USB 2.0 Cable USB-C male - USB-A male 100W Μαύρο 2m (P10320102114-02) Κωδικός: 44738716

Ανακαλύψτε τι είναι η πραγματική ταχύτητα και ανανεώστε άμεσα την ισχύ των συσκευών σας με έως και 6 A και μεταφέρετε αρχεία στα 480 Mbps με το καλώδιο Baseus Superior. Το καλώδιο διαθέτει...

Δες όλη την περιγραφή

Ανακαλύψτε τι είναι η πραγματική ταχύτητα και ανανεώστε άμεσα την ισχύ των συσκευών σας με έως και 6 A και μεταφέρετε αρχεία στα 480 Mbps με το καλώδιο Baseus Superior. Το καλώδιο διαθέτει υποδοχές USB/USB-C και παρέχει ισχύ έως και 100 watt. Υποστηρίζει επίσης πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης και χάρη στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, είναι στιβαρό και...

Δες όλη την περιγραφή
5,07
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Τρί, 20 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 5,07 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 9,50 €

  2. 4,70 €

  3. 5,07 €

  4. 5,18 €

  5. 4,61 €

  6. 4,59 €

  7. 7,54 €

  8. 6,20 €

  9. 4,50 €

  10. 4,50 €

  11. 4,14 €

  12. 5,08 €

  13. 5,08 €

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τι είναι η πραγματική ταχύτητα και ανανεώστε άμεσα την ισχύ των συσκευών σας με έως και 6 A και μεταφέρετε αρχεία στα 480 Mbps με το καλώδιο Baseus Superior. Το καλώδιο διαθέτει υποδοχές USB/USB-C και παρέχει ισχύ έως και 100 watt. Υποστηρίζει επίσης πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης και χάρη στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, είναι στιβαρό και απολύτως ασφαλές στη χρήση.

Φόρτιση εν ριπή οφθαλμού

Η μεγάλη αναμονή μέχρι να φορτιστεί η συσκευή σας σε απογοητεύει; Ο Baseus θα λύσει αυτό το πρόβλημα! Το καλώδιο της σειράς Superior παρέχει έως και 6 αμπέρ, ισχύ έως και 100 watt και υποστηρίζει πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης. Ως αποτέλεσμα, 30 λεπτά είναι αρκετά για να φτάσει το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας του Huawei Mate 40 Pro έως και 86%. 

Το καλώδιο είναι ιδανική επιλογή για άτομα που συχνά ξεχνούν να ανανεώσουν την ενέργεια του smartphone τους - τώρα αρκεί μια στιγμή φόρτισης πριν φύγουν από το σπίτι. 

Μεταφέρετε αρχεία σε λίγα λεπτά

Με το Baseus Superior μπορείτε όχι μόνο να φορτίζετε τις συσκευές σας, αλλά και να διαχειρίζεστε τα αρχεία σας - και ταυτόχρονα! Το καλώδιο σάς επιτρέπει να μεταφέρετε δεδομένα στα 480 Mbps. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να μεταφέρετε τις επιλεγμένες φωτογραφίες, έγγραφα και άλλα στη συσκευή της επιλογής σας.

Προσεγμένη κατασκευή

Το καλώδιο Baseus δημιουργήθηκε με 6 χάλκινα νήματα, κάτι που μεταφράζεται όχι μόνο σε ανθεκτικότητα, αλλά και σε γρήγορη και σταθερή φόρτιση.

Κατασκευαστής

Baseus

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Regular
Έκδοση USB
USB 2.0
Ακροδέκτης B
USB-A
Μήκος
2 m
Χρώμα
Μαύρο
Ampere
6 A
Watt
100 W

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • chrvks
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Cosmo-market

    Edit: Ο λόγος που δεν φορτίζει laptop από qc3.0 είναι ότι τα laptop φορτίζουν από power delivery. Δεν αλλάζω τη βαθμολογία προς το παρόν, αλλά θα επανέλθω μόλις προμηθευτώ κάποιο power bank της Baseus διότι είναι ίσως οι μόνες συσκευές που τραβάνε υψηλή ισχύ ( P μεγαλύτερο από 18W ) από qc3.0 και εκεί θα φανεί η χρησιμότητα του καλωδίου.
    Στο κινητό Xiaomi που έχω δεν μπορεί να τραβηχτεί ισχύς πάνω από 18W από qc3.0, δεν φταίει το καλώδιο αλλά η αλλαγή πρωτοκόλλου.

    1η αξιολόγηση:
    - Ποιοτικό καλώδιο από την Baseus. Φορτίζει κινητά μέχρι 100W σε διαρρύθμιση 20V/5A.
    - Είναι φτιαγμένο για υψηλής ταχύτητας φόρτιση σε Huawei αλλά συνεργάζεται πολύ καλά και με Xiaomi. Αντικαθιστά -επάξια-(edit: ικανοποιητικά, όχι επάξια) τον ορίτζιναλ Xiaomi 33W με χρήση φορτιστή από άλλο κατασκευαστή (edit: φορτίζει περίπου στα 15 με 18W).

    Αφαιρείται 1 αστέρι για το λόγο:
    Δεν φορτίζει laptop 20V. Βλέποντας την ένδειξη 100W, είχα την υποψία ότι θα φορτίζει και laptop. Τελικά μετά από ψάξιμο σε σχετικές ιστοσελίδες, παρατήρησα ότι τα 100W απευθύνονται σε συγκεκριμένη διαρρύθμιση φόρτισης Huawei/Honor (...κοίτα edit).

    Η φόρτιση των φορητών συσκευών με τα διαφορετικά πρωτόκολλα και τις διαφορετικές ταχύτητες, έχει καταστήσει την εύρεση του σωστού καλωδίου περίπλοκη υπόθεση και εδώ θα μπορούσαν οι κατασκευαστές να είναι πιο κατατοπιστικοί ως προς το σκοπό του κάθε καλωδίου.

    Έκπληξη:
    Ενώ δεν συνεργάζεται με την τεχνολογία Supervooc της Oppo σε χρήση με φορτιστή Baseus ή άλλου τρίτου κατασκευαστή, όταν συνδέθηκε με τον αυθεντικό φορτιστή Supervooc στα 33W, φόρτισε κινητό Oppo σε πλήρη ταχύτητα.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Επιτέλους ένα καλώδιο 2μ που υποστηρίζει Turbo Charge στο Xiaomi μου! Αλλά όχι 67W

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Alltimeoffers

    Η αξιολόγηση αφορά μήκος: 1.5 m

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

44 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες