Drones

DJI Air 3 Drone Fly More Combo (DJI RC-N2) 5.8 GHz με Κάμερα 4K 60fps HDR και Χειριστήριο, Συμβατό με Smartphone Κωδικός: 44759430

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ανάλυση Video: Ultra HD (4K)
  • Ανάλυση Φωτογραφίας: 48 MP
  • Χωρητικότητα μπαταρίας: 3500 mah
  • Εμβέλεια χειρισμού έως 10000m
  • Μέγιστος χρόνος πτήσης: 46 λεπτά
  • Συμβατότητα: iOS/Android
Δες όλη την περιγραφή
1.662,21
ΠαράδοσηΠαρ, 02 Αυγ - Τρί, 06 Αυγ
+39,99 €

Πωλείται από

Απόθεμα 10 τεμάχια

Παρόμοια προϊόντα

από 1.662,21 €

Περιγραφή

Το drone της DJI, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δραστηριότητες όπως μαγνητοσκόπηση τοπίων. Διαθέτει κάμερα 48 MegaPixel για τη λήψη φωτογραφιών και μπορεί να τραβήξει βίντεο με μέγιστη ανάλυση 4K 60fps true HDR. Περιλαμβάνει χειριστήριο για τον έλεγχο της λειτουργίας του και είναι συμβατό με smartphone και tablet. Η μέγιστη εμβέλεια του φτάνει τα 10 χιλιόμετρα και μπορεί να πετάξει έως 46 λεπτά

Σύστημα διπλής κύριας κάμερας

Το Air 3 διαθέτει το πρώτο σύστημα διπλής κύριας κάμερας της σειράς Air, που ενσωματώνει μια κάμερα ευρείας γωνίας CMOS 1/1,3 ιντσών και μια μεσαία τηλε κάμερα 1/1,3 ιντσών CMOS 3x σε ένα κομψό και συμπαγές σώμα. Οι δύο κάμερες έχουν το ίδιο μέγεθος αισθητήρα αλλά διαφορετικές εστιακές αποστάσεις, παρέχοντας σταθερή ποιότητα εικόνας και πιο δυναμικές δυνατότητες απεικόνισης.

Φωτογραφίες διπλής κάμερας 48MP

Και οι δύο κάμερες είναι σε θέση να αποδίδουν φωτογραφίες 48MP γεμάτες με αληθινές λεπτομέρειες που φαίνονται υπέροχες και επιτρέπουν απρόσκοπτη περικοπή στη θέση για όσους το χρειάζονται.

Βίντεο HDR με διπλή κάμερα 4K/60fps

Οι δύο αισθητήρες CMOS 1/1,3 ιντσών του Air 3 υποστηρίζουν διπλό εγγενές ISO για άμεση έξοδο βίντεο HDR 4K/60 fps χωρίς περικοπή. Αυτό σημαίνει ότι τα πλάνα από οποιαδήποτε κάμερα μπορεί να είναι γεμάτα με πλούσιους χρωματισμούς και φυσικές μεταβάσεις φωτισμού για αποτελέσματα που κόβουν την ανάσα και υψηλής ακρίβειας.

Εκτεταμένη πτήση, καινοτόμος φόρτιση

Το Air 3 προσφέρει έως και 46 λεπτά χρόνου πτήσης, αύξηση 48% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Αυτό παρέχει άφθονο χρόνο για εξερεύνηση, προσαρμογή συνθέσεων και λήψη αυτών που θέλεις, όλα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Ο νέος διανομέας φόρτισης μπαταρίας υποστηρίζει μια καινοτόμο λειτουργία μεταφοράς ενέργειας. Απλώς πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για να μεταφέρετε την υπολειπόμενη ισχύ από πολλές μπαταρίες στην μπαταρία με την υψηλότερη υπολειπόμενη ισχύ, δίνοντάς σας μια πιο πλήρως φορτισμένη μπαταρία σε περιπτώσεις όπου οι επιλογές φόρτισης είναι περιορισμένες.

Πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων

Ένα πανκατευθυντικό σύστημα ανίχνευσης επιτρέπει την ολοκληρωμένη περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, επιτρέποντας στο Air 3 να ανιχνεύει εμπόδια προς όλες τις κατευθύνσεις. Όταν εντοπίζονται εμπόδια, το Air 3 μπορεί να χρησιμοποιήσει το APAS 5.0 για να εκτελεί πιο ομαλές κινήσεις αποφυγής για μια ασφαλέστερη συνολική εμπειρία πτήσης. Ακόμη και οι εντελώς αρχάριοι μπορούν πλέον να πετούν με αυτοπεποίθηση και να εκτελούν δημιουργικές ιδέες με βελτιωμένη ασφάλεια.

Μετάδοση βίντεο O4 HD

Το νέας γενιάς σύστημα μετάδοσης βίντεο O4 HD ενισχύει το Air 3 με δραματικά βελτιωμένη απόδοση μετάδοσης. Παρέχει μέγιστη εμβέλεια 20 χιλιομέτρων με αυξημένη σταθερότητα, καθώς και ζωντανή τροφοδοσία 1080p/60fps μέγιστης ποιότητας για να διασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή προβολή και λειτουργία.

Προηγμένη RTH

Κατά τη διάρκεια του Smart RTH, το Air 3 θα σχεδιάσει αυτόματα μια βελτιστοποιημένη διαδρομή πτήσης για Advanced RTH, διατηρώντας παράλληλα την πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων για να επιστρέψει στο σημείο έδρας του γρήγορα και με ασφάλεια.

FocusTrack

Το FocusTrack κρατά εσένα ή το θέμα σου εύκολα στο κέντρο του κάδρου. Η μεσαία τηλε κάμερα 3x ξεκλειδώνει μια μοναδική αίσθηση χωρικής συμπίεσης κατά την επισήμανση θεμάτων. Αυτή η ενημερωμένη απόδοση παρακολούθησης σε συνδυασμό με την πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων σου επιτρέπει να λαμβάνεις έξυπνες, καλά σχεδιασμένες λήψεις όποτε και όπου τις χρειάζεσαι.

QuickShots

Τα QuickShots ενισχύουν το Air 3 με δημιουργικές επιλογές κίνησης της κάμερας, όπως Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang και Asteroid.

Κάθετη λήψη 2,7K

Το Air 3 υποστηρίζει κατακόρυφη λήψη 2,7K και με τις δύο κάμερες, δίνοντας στα κατακόρυφα πλάνα μια εξαιρετικά δυναμική εμφάνιση κατά τη λήψη τοπίων ή θεμάτων. Δύο αισθητήρες CMOS αναλογίας 4:3 παρέχουν αρκετό χώρο για κάθετες καλλιέργειες που διατηρούν ανάλυση 2,7K και είναι βελτιστοποιημένοι για προβολή smartphone. Αυτό σημαίνει ότι οι εικόνες είναι έτοιμες για κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να απαιτείται περικοπή στη δημοσίευση.

MasterShots

Το MasterShots επιτρέπει στο Air 3 να εκτελεί αυτόματα διάφορες κινήσεις της κάμερας, τραβώντας πολλά κλιπ και επεξεργάζοντάς τα με μουσική, κοψίματα και εφέ για γρήγορο και απλοποιημένο κινηματογραφικό υλικό.

Περισσότερα χαρακτηριστικά, διευρυμένη δημιουργικότητα

Επίλεξε από τέσσερις επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των Free, Circle, Course Lock και Waypoint για να τραβήξεις πλάνα timelapse έως και 4K οριζόντια ή 2,7K κάθετα.

Εφαρμογή LightCut

Συνδέσου στο Air 3 ασύρματα μέσω της εφαρμογής LightCut στο smartphone σου για διευρυμένες δημιουργικές επιλογές, όπως το One-Tap Edit. Δε χρειάζεται να κατεβάσεις όλο το υλικό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, κάτι που βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης στην κινητή συσκευή σου.

Πτήση σημείου

Για πρώτη φορά, η λειτουργία Waypoint Flight είναι πλέον διαθέσιμη στη σειρά Air. Σχεδίασε διαδρομές πτήσης και ενέργειες λήψης για το Air 3 εκ των προτέρων, για να επιτύχεις δύσκολες κινήσεις της κάμερας και εκπληκτικές λήψεις. Μπορείς επίσης να αποθηκεύσεις διαδρομές πτήσης για να επαναλάβεις την ίδια κίνηση με ακρίβεια σε μεταγενέστερη ώρα ή ημερομηνία, ανοίγοντας την πόρτα σε λήψεις timelapse μεγάλης διάρκειας που καταγράφουν μεταβάσεις όπως μέρα σε νύχτα ή εποχή σε εποχή.

Μπορώ να Πετάξω Το Drone Κανονικά Χωρίς Κάποια Ειδική Άδεια;

Ναι, εφόσον το βάρος του drone είναι κάτω από 250gr και το μέγιστο ύψος πτήσης σας είναι το πολύ 120 μέτρα από την επιφάνεια της γης. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο κατά τον οποίο πετάτε πάνω από ανθρώπους. Τέλος, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις περιοχές όπου τα drones δεν μπορούν να πετούν (π.χ. στρατόπεδα, κέντρα πόλεων ή κοντά σε αεροδρόμια ή περιοχές με εξελισσόμενη κατάσταση αντιμετώπισης κάποιας έκτακτης ανάγκης). Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ενημερωθείτε για κάθε κατηγορία drone από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή που είναι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

What's in The Box

  • DJI Air 3 × 1
  • DJI RC-N2 Remote Controller × 1
  • DJI Air 3 Intelligent Flight Battery × 3
  • DJI Air 3 Low-Noise Propellers (Pair) × 6
  • DJI Air 3 Gimbal Protector × 1
  • Type-C to Type-C PD Cable × 1
  • DJI RC-N2 RC Cable (USB-C Connector) × 1
  • DJI RC-N2 RC Cable (Lightning Connector) × 1
  • DJI Air 3 Battery Charging Hub × 1
  • DJI Shoulder Bag × 1

Κατασκευαστής

DJI

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
CP.MA.00000692.01

Χαρακτηριστικά

Συσκευασία με Χειριστήριο
Ναι
Σετ με Γυαλιά First Person View
Όχι
Κάμερα
Ναι
Σύνδεση με Κινητό/ Tablet
Ναι
Mini Drones
Όχι
Παιδικό
Όχι
Υποβρύχιο
Όχι

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Functions
Active Track, AirSense​​, Altitude Hold, Point of Interest
Εμβέλεια Χειρισμού
10000 m

Κάμερα

Frame Rate
4K 60fps
Ανάλυση Video
Ultra HD (4K)
Ανάλυση Φωτογραφίας
48 MP

Τροφοδοσία Ρεύματος

Μπαταρία
3500 mAh
Μέγιστος Χρόνος Πτήσης
46 min
Μέγιστος Χρόνος Φόρτισης
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+2Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • panagiotis_bizoutis
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Heliland

    Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo (DJI RC 2)

    Εξαιρετική ποιότητα εικόνας, μεγάλη αυτονομία και εμβέλεια, εύκολο στη χρήση. Είναι ένα από τα drone στην κατηγορία του.

    • Χειρισμός
    • Σταθερότητα πτήσης
    • Εμβέλεια
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_TSILIANIS
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απλά ότι καλύτερο υπάρχει στα χρήματά του δεν εχω λόγια οι κάμερες μαγεύουν με την ποιότητά τους και το 10bit στο βίντεο κάνει τη διαφορά έναντι του προκατόχου του του air 2 το μόνο που θα πρέπει να έχετε κατά νου είναι όταν το πάρετε να φροντίσετε να το εξοπλίσατε με μια παρα πολύ γρήγορη κάρτα μνήμη. Βρείτε μια class 10 U3 v30 A1 τουλάχιστον

    • Χειρισμός
    • Σταθερότητα πτήσης
    • Εμβέλεια
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kostas_tektonidis
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo (DJI RC 2)

    Φοβερό drone σε όλα του. Το βίντεο του είναι πολύ ανώτερο απο το air2s παρόλο που έχει μικρότερο σένσορα. Οι φωτογραφίες του πολύ ποιοτικές. Καλό θα ήταν να αγοράσετε και τα nd φίλτρα του. Το 3x πάει σε άλλο λεβελ τις λήψεις του. Δυστυχώς δεν υπάρχει φορτιστής στο πακέτο και οι μπαταρίες κάνουν αρκετή ώρα να φορτίσουν με απλό φορτιστή!

    • Χειρισμός
    • Σταθερότητα πτήσης
    • Εμβέλεια
    • Αντοχή σε πτώσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gme78
    4
    16 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Standard Kit

    Παρα πολύ καλό σαν drone αλλά η DJI το παράκανε. Το χειριστήριο πολύ πλαστικούρα κι ακόμα πιο πλαστικούρα η ροδέλα για τον χειρισμό τις κάμερας. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν έχει καν φορτιστή μέσα στην συσκευασία. Μόνο ένα καλώδιο type-c. Όποτε φορτίζεις την μπαταρία πάνω στο drone με έναν φορτιστή για κινητό πχ που Αργεί πολύ να φορτίσει και το χειριστήριο με ένα άλλο καλώδιο ( type-c) πάλι από κάποιον φορτιστή κινητού (αν δεν έχεις άλλο )που αργεί και αυτό να φόρτιση. Είναι σα να σε υποχρεώνει με αυτό τον τρόπο να πάρεις ένα ξεχωριστό φορτιστή έξτρα από την DJI.

    • Χειρισμός
    • Σταθερότητα πτήσης
    • Εμβέλεια
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αντοχή σε πτώσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι τέλειο!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Heliland

    Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo (DJI RC 2)

    Πολυ δυνατο μηχανημα !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Heliland

    Τα λόγια είναι περιττά. Απίθανο.

    • Χειρισμός
    • Σταθερότητα πτήσης
    • Εμβέλεια
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo (DJI RC 2)

    • Χειρισμός
    • Σταθερότητα πτήσης
    • Εμβέλεια
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χειρισμός
    • Σταθερότητα πτήσης
    • Εμβέλεια
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή σε πτώσεις
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Fly More Combo (DJI RC 2)

    • Χειρισμός
    • Σταθερότητα πτήσης
    • Εμβέλεια
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή σε πτώσεις

Ερωτήσεις

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
kogosg

Έχω αγοράσει ένα φορτιστή baseus 100watt που όμως ζεσταίνεται πολύ όταν φορτίζει, και ειδικά τώρα το καλόκαίρι σταματά τη φόρτιση λόγο θερμοκρασίας.

Πιο φορτιστή 100watt έχετε αγοράσει για το συγκεκριμένο;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες