Samsung Pro Plus (2023) SDXC 256GB U3 V30 UHS-I με USB Reader
Κάρτες Μνήμης

Samsung Pro Plus (2023) SDXC 256GB U3 V30 UHS-I με USB ReaderΚωδικός: 44793009

Για τη γεμάτη δράση ζωή σας. Οι μεγάλες ταχύτητες εγγραφής και η αξιόπιστη απόδοση σάς επιτρέπουν να τραβάτε απρόσκοπτα βίντεο 4K UHD με το τηλέφωνο ή το drone σας. Επεκτείνετε τον χώρο...

Δες όλη την περιγραφή

Για τη γεμάτη δράση ζωή σας. Οι μεγάλες ταχύτητες εγγραφής και η αξιόπιστη απόδοση σάς επιτρέπουν να τραβάτε απρόσκοπτα βίντεο 4K UHD με το τηλέφωνο ή το drone σας. Επεκτείνετε τον χώρο αποθήκευσης στη συσκευή παιχνιδιού ή το tablet σας για να παίξετε παιχνίδια με μεγαλύτερη ένταση απόδοσης. Αποκτήστε την ταχύτητα και την ικανότητα να παραμένετε εν...

Δες όλη την περιγραφή
39,29
ΠαράδοσηΤρί, 24 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 38,38 €

Περιγραφή

Για τη γεμάτη δράση ζωή σας. Οι μεγάλες ταχύτητες εγγραφής και η αξιόπιστη απόδοση σάς επιτρέπουν να τραβάτε απρόσκοπτα βίντεο 4K UHD με το τηλέφωνο ή το drone σας. Επεκτείνετε τον χώρο αποθήκευσης στη συσκευή παιχνιδιού ή το tablet σας για να παίξετε παιχνίδια με μεγαλύτερη ένταση απόδοσης. Αποκτήστε την ταχύτητα και την ικανότητα να παραμένετε εν κινήσει, ανεξάρτητα από τη συσκευή.

Τραβήξτε περισσότερο και πιο γρήγορα. Οι εκπληκτικά γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής U3, Class10 έως και 180/130 MB/s σάς επιτρέπουν να τραβάτε και να μεταφέρετε ομαλά πλήθος φωτογραφιών. Τα βίντεο 4K διατηρούνται με ταχύτητες αξιολόγησης UHS-I, V30. Με βαθμολογία Α2, μπορείτε να αποθηκεύσετε ακόμη περισσότερες ενεργές εφαρμογές και παιχνίδια.

Προσθέστε χώρο, κρατήστε τα όλα

Μην ξεμείνετε ποτέ. Οι τεράστιες χωρητικότητες των 128 GB, 256 GB και 512 GB σας προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο.
Τραβήξτε όσες πολυτελείς μακριές λήψεις και πλούσιες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης θέλετε. Ή φορτώστε τις εφαρμογές και τα πολυμέσα που πρέπει να έχετε. Τώρα έχεις το χώρο.

Είσαι πλήρως προστατευμένος

Το PRO Plus αναλαμβάνει τις περιπέτειες της ζωής με προστασία νερού, θερμοκρασίας, ακτίνων Χ, μαγνήτη, πτώσης και προστασίας από φθορά. Οι αναντικατάστατες εμπειρίες σας αξίζουν την αξιόπιστη επιλογή.
Και όλα αυτά υποστηρίζονται από μια σίγουρη 10ετή περιορισμένη εγγύηση.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα
256 GB
Τύπος Κάρτας
SDXC
Bus Speed
UHS-I
Extra
με USB Reader

Επιδόσεις

UHS Speed Class
U3
Video Speed Class
V30
Ταχύτητα Ανάγνωσης
180 MB/s
Ταχύτητα Εγγραφής
130 MB/s

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη