Yaber K2s Projector Full HD με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία Γκρι
Projectors

Yaber K2s Projector Full HD με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία Γκρι Κωδικός: 44798119

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τεχνολογία προβολής: LCD
  • Φωτεινότητα: 800 ANSI Lumens
  • Μέγιστη ανάλυση: 1920x1080
  • Bluetooth, HDMI, NFC, USB
Δες όλη την περιγραφή
469,61
ΠαράδοσηΔευ, 19 Αυγ - Παρ, 23 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 469,61 €

Περιγραφή

Ο Yaber K2s είναι ένας προβολέας που σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία θέασης στο σπίτι ή στο γραφείο. Με την υποστήριξη του Android TV, του Alexa Voice Control και της τεχνολογίας NFC Screencast, ο Yaber K2s προσφέρει μια απλή και έξυπνη λύση για την αναπαραγωγή περιεχομένου.

Με ανάλυση 1080p 60 Hz, φωτεινότητα 800 ANSI Lumens, μέγεθος προβολής 40" - 200" είναι ιδανικός για διάφορες εφαρμογές, από την ψυχαγωγία στο σπίτι μέχρι τις επαγγελματικές παρουσιάσεις. Επιπλέον διαθέτει και δύο ηχεία JBL 10W με υποστήριξη Dolby για στέρεο ήχο.

Smart Ψυχαγωγία

Πρωτοποριακή τεχνολογία NFC Screencast + Auto. Αυτός ο έξυπνος βιντεοπροβολέας συγκεντρώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της εποχής. Με την τεχνολογία NFC, απλά ακουμπώντας το τηλέφωνο με δυνατότητα NFC στον προβολέα, μπορείτε να προβάλλετε χωρίς κόπο ταινίες στην οθόνη σας. Η αυτόματη εστίαση & διόρθωση keystone (με ενσωματωμένο τελευταίο αισθητήρα) μπορεί να επιτύχει τέλεια ευθυγράμμιση της εικόνας και ευκρινή οπτική ανά πάσα στιγμή, εξασφαλίζοντας μια ανεμπόδιστη και απαράμιλλη εμπειρία προβολής τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Dolby/JBL 360° Stereo Surround Ήχος

Τα ενσωματωμένα διπλά στερεοφωνικά ηχεία JBL 10W αυτού του προβολέα οικιακού κινηματογράφου, σε συνδυασμό με την υποστήριξη Dolby Audio, ο προβολέας Yaber K2s επιτυγχάνει πραγματικά διαφανή πρίμα, καθαρά φωνητικά και ισχυρά μπάσα. Αυτός ο βιντεοπροβολέας 4k δημιουργεί μια δυναμική και καθηλωτική ηχητική εμπειρία που ανεβάζει τις βραδιές ταινιών, τις συνεδρίες παιχνιδιών και τις παρουσιάσεις σε νέα ύψη.

Ενσωματωμένο TV Dongle με 7000+ APPS

Η Διασκέδαση του Σύμπαντος είναι ακριβώς στα μάτια σας! Απολαύστε ατελείωτες επιλογές ψυχαγωγίας με τις δημοφιλείς υπηρεσίες streaming που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον προβολέα, όπως το Youtube, το Netflix και το Prime Video. Αυτός ο εγγενής βιντεοπροβολέας 1080p καθιστά εύκολη την πρόσβαση στις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες χωρίς την ανάγκη για εξωτερικές συσκευές.

800 ANSI Lumens Ποιότητα Full HD

Με ανάλυση οθόνης 1080p 60 Hz και φωτεινότητα 800 ANSI Lumens, αυτός ο βιντεοπροβολέας LCD υψηλής ευκρίνειας αποδίδει εκπληκτικά καθαρές και ζωντανές εικόνες, καθιστώντας τον ιδανικό για μια σειρά εφαρμογών από οικιακή ψυχαγωγία έως επαγγελματικές παρουσιάσεις.

Συμβατό με την Alexa

Ο βιντεοπροβολέας Yaber K2s ενσωματώνεται απρόσκοπτα με την Alexa, προσφέροντας αβίαστο φωνητικό έλεγχο και αυτοματισμό για μια βελτιωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. Απελευθερώστε τα χέρια σας, ελέγξτε τον προβολέα οικιακού κινηματογράφου, αποκτήστε πρόσβαση σε εφαρμογές και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις μόνο με τη φωνή σας.

Κατασκευαστής

Yaber (Projectors)

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Tεχνολογία Προβολής
LCD
Τύπος Λάμπας
Απλή
Φωτεινότητα
800 ANSI Lumens
Αναπαραγωγή 3D
Όχι
Μέγεθος Εικόνας
40 - 200 "
Φυσική Ανάλυση (Native Resolution)
1920 x 1080
Μέγιστη Ανάλυση
-
Αντίθεση
-
Ισχύς Λάμπας
-
Διάρκεια Ζωής Λάμπας (Μέγιστη)
-

Χαρακτηριστικά Προβολής

Throw Ratio
1,54 :1
Απόσταση Προβολής
-

Γενικά Χαρακτηριστικά

Wi-Fi (Built-In)
Ναι
Ενσωματωμένα Ηχεία
Ναι
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, Composite Video, HDMI, NFC, USB
Επιπλέον Λειτουργίες
-
Χρήση
Home Cinema
Επίπεδο Θορύβου
28 dB
Βάρος
3,2 kg
Χρώμα
Γκρι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+2Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • worldofepix
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετική εικόνα για τα χρήματα του, ικανοποιητική φωτεινότητα άνετα βλέπεις με μέτριο τεχνητό φωτισμό. Δεν έχει αρκετή φωτεινότητα για φυσικό φωτισμό αλλά δεν είναι αυτή η προβλεπόμενη χρήση του. Το αυτόματο focus παίζει πολύ καλά, το αυτόματο keystone συνήθως χάνει λίγο αλλά το ρυθμίζεις άμεσα. Επίσης εξαιρετικό το ηχείο.

    Ο μόνος λόγος που βάζω 4 αστεράκια είναι το android tv module. Πολύ πρόχειρη υλοποίηση, είναι καθαρά εξωτερική συσκευή που κρύβεται μέσα σε μια υποδοχή. Ως επακόλουθο:

    - Δεν πιάνει τόσο καλά wifi όσο ο ίδιος ο projector
    - Δεν έχει πρόσβαση στις usb θύρες του projector
    - Είναι αρκετά αδύναμο καθώς δεν μπορεί να ψυχθεί στη θέση που είναι
    - Έχεις 2 τηλεκοντρόλ, άλλο για τον projector και άλλο για το android TV
    - Δεν υποστηρίζει CEC το android tv module άρα volume και power δουλεύουν ανεξάρτητα στα 2 τηλεκοντρόλ...

    Ειλικρινά για μένα καλύτερα να μην είχε καν android tv module, ένα εξωτερικό xiaomi πολύ καλύτερα δουλεύει και δεν χρειάζεσαι το τηλεκοντρόλ του projector.

    Οι λειτουργίες mirroring / media playback / presentation κλπ που έχει από μόνος του δεν με ενδιαφέρουν και δεν τις δοκίμασα καν.

    • Ευκρίνεια εικόνας
    • Χρώματα εικόνας
    • Φωτεινότητα
    • Αθόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Zoom
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Eleni_Papageorgiou70
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απίστευτο value for money, προτζέκτορας πολύ υψηλής απόδοσης σε προσιτή τιμή. Πολύ καλή απόδοση χρωμάτων, ακόμα και με εξωτερικό φως ή ανοιχτά φωτιστικά. Ήχος με την εγγύηση jbl, δεν χρειάζεται συστάσεις. Τρομερά βολικό το ενσωματωμένο tv box, δεν έχω τηλεόραση και σκεφτόμουν να πάρω προτζέκτορα για mirror cast και σύνδεση με laptop, αλλά αυτός μου έλυσε τα χέρια! Δεν χρειάζεται τίποτα, σαν να ανοίγεις τηλεόραση και έχεις όλες τις πλατφόρμες περασμένες. Αρκετά αθόρυβος, αν έχει ησυχία ακούγεται ο ανεμιστήρας του σαν ένα κλιματιστικό ή αφυγραντήρα, ούτε καν πιστολάκι μαλλιών - πολύ πιο ήσυχος. Τα δύο τηλεκοντρόλ αχρείαστα, απλά έρχεται του tv box πακέτο με τη συσκευή. Βολεύει περισσότερο το τηλεκοντρόλ του προτζέκτορα γιατί ρυθμίζει πιο σωστά την ένταση του ήχου, το άλλο το χρησιμοποιώ μόνο για rewind επειδή πάει πιο γρήγορα.
    Μου έκανε εντύπωση που η συσκευασία δεν ήταν σφραγισμένη με ζελατίνα ή έστω κάποιο αυτοκόλλητο. Αλλά φάνηκε ότι δεν είχε ανοιχτεί, όλα τα εξαρτήματα και τα φελιζόλ ήταν άθικτα και η συσκευή άψογη.
    Από video/κριτικές που είδα πριν την αγορά, πίστευα ότι θα μπορεί να προβάλλει υπό κλίση, με πολύ μεγαλύτερη γωνία προβολής. Εν τέλει θέλει διόρθωση και χάνει το focus στις γωνίες αν πας πάνω από 30 μοίρες περίπου. Αλλά και πάλι αυτό που προσφέρει και το auto keystone & auto focus που κάνει, αρκούν για να βρεις την ιδανική γωνία στον χώρο σου. Δεν χρειάζεται να είναι εντελώς κάθετα στην επιφάνεια προβολής, αλλά δεν υποστηρίζει και υπερβολές.
    Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

    • Ευκρίνεια εικόνας
    • Χρώματα εικόνας
    • Φωτεινότητα
    • Αθόρυβος
    • Zoom
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • periklee
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είχα εμπειρία με γιαπωνέζικο σε αντίστοιχα χρήματα (500€) και απλά δεν υπάρχει σχέση.

    Ο Yaber είναι σε άλλο επίπεδο: εξαιρετική ποιότητα εικόνας (φτάνει μέχρι 4Κ από εξωτερική πηγή), πολύ καλή φωτεινότητα για εσωτερικό χώρο (δεν χρειάζομαι κάτι άλλο), autofocus & keystone (λειτουργικούν εξαιρετικά), manual focus & keystone (Ειδικά το keystone μπορεί να συμπληρώσει το auto για τέλειο αποτέλεσμα), συνδέεται με WiFi, screen mirroring με ios macos και android, εύχρηστος, αθόρυβος, παίζει και σαν Bluetooth ηχείο με πολύ καλή ποιότητα (είμαι από αυτούς που δεν έβρισκα λίγο ύπαρξης ηχείων σε προτζεκτορα), Android tv ενσωματωμένο, έχει screen saver, timer κλπ, ποιότητα / εμφάνιση πολύ δυνατή.

    Δεν μπορώ να σχολιάσω αντοχή στον χρόνο ή υποστήριξη.

    Για όλα τα υπόλοιπα, ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω - πόσο μάλλον σε συν την τιμή. Ολοκληρωμένο προϊόν απο όλες τις απόψεις, κάτι σπάνιο στις μέρες μας...

    5/5

    • Ευκρίνεια εικόνας
    • Χρώματα εικόνας
    • Φωτεινότητα
    • Αθόρυβος
    • Zoom
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SmartUnboxers
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξωτερικά ο Yaber K2s είναι ένα όμορφος προβολέας και η κατασκευή του είναι υψηλής ποιότητας. Καθαρές γραμμές με ελάχιστα κουμπιά στην επιφάνεια.
    Τα ηχεία στα πλαϊνά της συσκευής καλύπτονται από ένα ωραίο υλικό ενώ διαθέτει δύο μεγάλες εξόδους αερισμού και αφαιρούμενο φίλτρο για εύκολο καθαρισμό.
    Δυστυχώς δεν υπάρχει υποδοχή για τρίποδο. Έχει δύο χειριστήρια, ένα για τον έλεγχο του προβολέα και ένα για το android tv.

    Στην ασύρματη μετάδοση εικόνας μέσω nfc, όποτε ακουμπάμε το κινητό επάνω στον προβολέα, ξεκινάει αυτόματα η ασύρματη μετάδοση εικόνας. Είτε πρόκειται για βίντεο από τη συλλογή είτε για βίντεο από το youtube, η μετάδοση γίνεται ομαλά, χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις σε εικόνα και ήχο. Φυσικά μπορούμε να κάνουμε και απευθείας μετάδοση της εικόνας από το smartphone. Και εδώ η μετάδοση είναι ομαλή. Από όσους προτζέκτορες έχω δοκιμάσει, οι Yaber είναι αυτοί που το screen cast δουλεύει καλύτερα.

    Στην εικόνα από το youtube, μπορεί να μας δώσει ανάλυση μέχρι και 4k. Ομαλή εικόνα, χωρίς σπασίματα αλλά όχι και τόσο έντονα χρώματα. Πολύ καλή και η απόδοση του ήχου. Χωρίς τριγμούς και μπουκώματα, ο προβολέας γεμίζει το χώρο ευχάριστα χωρίς να χρειάζεται αύξηση της έντασης.

    Στο Netflix η μέγιστη ανάλυση που μπορούμε να πάρουμε είναι fhd. Καλή εικόνα και ήχος, χωρίς κολλήματα. Η μετάβαση της εικόνας χρονικά γίνεται γρήγορα, χωρίς αλλοίωση.

    Το ίδιο αποτέλεσμα έχουμε και στο Disney+. Η εικόνα είναι καθαρή αλλά χωρίς πολύ έντονα χρώματα.

    Σύνδεσα το Ps4 και ευχαριστήθηκα το Grand Turismo, περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Εντυπωσιακός ήχος από τον προτζέκτορα που απογειώνει την εμπειρία χρήσης.

    Σε γενικές γραμμές ο yaber k2s, δουλεύει υποδειγματικά. Όλες οι λειτουργίες εκτελούνται άμεσα και οι εφαρμογές είτε στον προτζέκτορα είτε στο Android tv, ανοίγουν χωρίς καθυστέρηση. Όταν δεν παίζει κάτι στον προζέκτορα, ο θόρυβος που παράγει κατά τη λειτουργία είναι αισθητός αλλά όχι ενοχλητικός και δεν ακούγεται καθόλου όταν παίζει κάποιο περιεχόμενο.

    PROS
    - Ποιότητα κατασκευής
    - Ομαλό Screencast

    CONS
    - Δεν υποστηρίζει ανάλυση 4Κ
    - Δε δέχεται τρίποδο

    Δείτε την αναλυτική παρουσίαση στο κανάλι μου στο YouTube

    • Ευκρίνεια εικόνας
    • Χρώματα εικόνας
    • Φωτεινότητα
    • Αθόρυβος
    • Αντοχή
    • Zoom
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Kooqie

  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Kooqie

    • Ευκρίνεια εικόνας
    • Χρώματα εικόνας
    • Φωτεινότητα
    • Αντοχή
    • Zoom
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Kooqie

    • Ευκρίνεια εικόνας
    • Χρώματα εικόνας
    • Φωτεινότητα
    • Αθόρυβος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

28 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Yaber K2s Projector Full HD με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΓκριYaber K2s Projector Full HD με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΓκριWanbo T4 Projector Full HD Λάμπας LED με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςWanbo T4 Projector Full HD Λάμπας LED με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςPowertech Projector Full HD Λάμπας LED με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςPowertech Projector Full HD Λάμπας LED με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςWanbo X5 Projector Full HD Λάμπας LED με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςWanbo X5 Projector Full HD Λάμπας LED με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςWanbo TT Projector Full HD με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΜαύροςWanbo TT Projector Full HD με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία Μαύρος
από 469,61 €από 220,00 €από 215,00 €από 259,00 €από 280,00 €
ΚατασκευαστήςYaberWanboPowertechWanboWanbo
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Φυσική Ανάλυση (Native Resolution)1920 x 10801920 x 10801920 x 10801920 x 10801920 x 1080
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες