Gaia Products Αιθέριο Έλαιο Δυόσμος με Σταγονόμετρο 5ml
Αιθέρια Έλαια

Gaia Products Αιθέριο Έλαιο Δυόσμος με Σταγονόμετρο 5mlΚωδικός: 44865431

Το αιθέριο έλαιο δυόσμου της εταιρείας Gaia Products, χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία σε περίπτωση διαταραχών του αναπνευστικού συστήματος, όπως την ιγμορίτιδα ή τη βρογχίτιδα. Αποσυμφορεί και διευκολύνει την αναπνοή. Τονώνει το πνεύμα και συμβάλλει στην εύρυθμη νοητική λειτουργία, ενώ απομακρύνει τη διανοητική κόπωση. Είναι βοηθητικό για τη...
Δες όλη την περιγραφή

3,30
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Τετ, 09 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 3,30 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 3,30 €

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο δυόσμου της εταιρείας Gaia Products, χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία σε περίπτωση διαταραχών του αναπνευστικού συστήματος, όπως την ιγμορίτιδα ή τη βρογχίτιδα. Αποσυμφορεί και διευκολύνει την αναπνοή. Τονώνει το πνεύμα και συμβάλλει στην εύρυθμη νοητική λειτουργία, ενώ απομακρύνει τη διανοητική κόπωση. Είναι βοηθητικό για τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Καταπολεμά το φούσκωμα, τη δυσκοιλιότητα, τη διάρροια και τους επίμονους εμετούς. Ανακουφίζει από το λόξυγκα και τη ναυτία. Χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική ανακούφιση του κνησμού. Διαθέτει πρακτικό σταγονόμετρο, για μεγαλύτερο έλεγχο της δοσολογίας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Δυόσμος
Ποσότητα
5 ml
Βιολογικό
Όχι
Βρώσιμο
-
με Σταγονόμετρο
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη