ADA Instruments Τρίποδο
Εξαρτήματα Οργάνων Μέτρησης

ADA Instruments ΤρίποδοΚωδικός: 44886724

110,36
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 110,36 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 110,36 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
A00556

Χαρακτηριστικά

Είδος
Τρίποδο

Διαστάσεις

Μήκος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • nikosgrk

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ ποιοτικο με αρκετα καλη κατασκευη προσαρμόζει ευκολα σε οποια διασταση θες και πολυ βολικη η μικρο ρθυμιση που εχει στη βαση για το λειζερ. το μονο ισως αρνητικο οτι το τριποδο δεν εχει στιβαρη αισθηση. κατα τα αλλα αξιξει η αγορα του. επισης πολυ βολικη η θηκη μετα φορας του

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Σε μία γραμμή:
    Καλό προϊόν σε σχέση με την τιμή του και το συναγωνισμό.
    Σε κάποια κομμάτια του, οριακή ποιότητα κατασκευής.

    Θετικά:
    1. Τα αλουμινένια στελέχη είναι αρκετά στιβαρά (σε σχέση με το υπόλοιπο) και συνδέονται καλά.
    2. η ρύθμιση της βάσης καθύψος είναι αξιοπρεπής, όχι τέλεια ως μικρορύθμιση. Κλειδώνει όμως και βγάζει δουλειά.
    3. Είναι ελαφρύ και η θήκη είναι καλή, μεταφέρεται με ιμάντα ώμου, και έχει διάφορες θήκες, ακόμα και για το laser (αλλά δε διαθέτει paddings προστασίας).
    4. Οι μαγνήτες της βάσης laser είναι ισχυροί και αποπνέουν ασφάλεια στη χρήση σε μεταλλικούς δοκούς και κολώνες, ακομα και με σχετικά βαριά laser.
    5. Χρησιμοποιείται και με τρίποδο και χωρίς.
    6. Η βάση του laser είναι γρήγορα αποσπούμενη (μαγνητικά) από τη βάση του στειλεου, οπότε μετάβαση από στειλεό σε δοκάρι, ράφι ή πάτωμα γίνεται απρόσκοπτα.

    Αρνητικά:
    1. Η βάση του laser είναι από μαλακό πλαστικό και φλεξάρει έντονα, εκτός και αν το laser είναι ελαφρύ, ευτυχώς μέσα στα πλαίσια διόρθωσης του laser. Γενικά τα πλαστικά του είναι όλα μέτρια και κάτω.
    2. Ο αντάπτορας 5/8 δε διαθέτει διαμπερή τρύπα (τουλάχιστον στην έδοση που παρέλαβα), οπότε laser με plumb dot δε μπορούν να περάσουν την κατακόρυφη κουκκίδα στο πάτωμα. Αυτό οφείλεται στο ό,τι η βίδα 1/4 δεν αφαιρείται, και τα 5/8 είναι απλά προσαρμογέας αλλαγής σπειρώματος. Θα έπρεπε να είναι ανάποδα η προσαρμογή ώστε να μένει κενό. Σε μερικές φωτό του προϊόντος online φαινόταν διαμπερής.
    3. Μόνο το τρίποδο διαθέτει αλφάδι, όχι η βάση, οπότε για αλφάδιασμα χωρίς τρίποδο πρέπει να χρησιμοποιείται αυτό του laser, αν διαθέτει.
    4. Η βάση του στειλεού δεν είναι γρήγορα αποσπούμενη με κάποιο κλιπ, δηλαδή για να μπεί και να βγεί από τα στελέχη πρέπει να συρθεί εώς το τέλος τους, πράγμα που δυσκολεύει την εργασία σε αρκετές περιπτώσεις, ειδικά στη χρήση με τρίποδο.
    5. Το σύστημα στερέωσης του στειλεού στο ταβάνι δε διαθέτει πολύ καλό μηχανισμό σφιξίματος., αλλά κάνει τη δουλειά του, με κάποια επιμέλεια.
    6. το σφίξιμο της επέκτασης είναι ιδιότροπο και ξεσυναρμολογείται. αποφύγετε πολύ σφίξιμο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι πολύ ποιοτικό προιόν, η σωλήνα είναι αλουμινίου και το ίδιο και το τρίποδο, είναι 2 σε 1 , μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε με το τρίποδο είτε χωρίς αυτό με στερέωση πάνω και κάτω, έχει ανταπτορα για σύνδεση με το laser kai 1/4 kai 5/8, βοηθάει πολύ και η βάση στήριξης του laser που είναι ρυθμιζόμενη στο ύψος για μικρορυθμίσεις

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
constantinos_schinas

Μία ερώτηση, ο αντάπτορας για 5/8 έχει διαμπερή τρύπα ώστε τα laser με plumb dot να ρίχνουν την κουκκίδα στα πάτωμα? Ευχαριστώ!

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)