Samsung Galaxy Watch6 LTE Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite)
Smartwatches

Samsung Galaxy Watch6 LTE Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite) Κωδικός: 44944963

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη αφής Super AMOLED
  • Αυτονομία έως 40 ώρες
  • NFC, Wi-Fi, GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή

  1. 40 mm

    από 180,99 €
180,99
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 180,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 268,07 €

  2. 237,46 €

  3. 210,50 €

  4. 266,10 €

  5. 283,00 €

  6. 274,09 €

  7. 180,95 €

  8. 242,45 €

  9. 265,91 €

  10. 180,99 €

  11. 180,99 €

  12. 432,70 €

  13. 236,55 €

  14. 194,17 €

  15. 223,37 €

  16. 299,90 €

  17. 231,87 €

  18. 326,94 €

  19. 272,90 €

  20. 264,77 €

  21. 198,00 €

  22. 202,80 €

  23. 194,18 €

  24. 217,00 €

  25. 194,18 €

  26. 278,70 €

  27. 181,00 €

  28. 199,00 €

  29. 313,24 €

  30. 553,07 €

Περιγραφή

Το smartwatch που σας γνωρίζει καλύτερα επέστρεψε με μια εξατομικευμένη εμπειρία ευεξίας. Ξεκινήστε την ημέρα σας με έναν απολαυστικό ύπνο χάρη στην Παρακολούθηση ύπνου που είναι τώρα διαθέσιμη στο Galaxy Watch6.

20% μεγαλύτερη οθόνη 30% λεπτότερο περιθώριο

Δείτε ακόμα περισσότερες πληροφορίες με μια ματιά σε μια οθόνη έως και 20% μεγαλύτερη. Το έως και 30% λεπτότερο μαύρο περιθώριο δίνει χώρο στη μεγαλύτερη οθόνη του Galaxy Watch6 και προσφέρει περισσότερο χώρο για να μπορείτε να εκφράζεστε με εξατομικευμένα καντράν.

Νέος πιο λεπτός συνδυασμός

Το στυλ και η άνεση ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτό το λεπτότερο και κομψότερο σχήμα. Το Galaxy Watch6 έχει επανασχεδιαστεί με μία πιο λεπτή μορφή ρολογιού, κάνοντας την εφαρμογή του ευκολότερη. Η άνετη εφαρμογή και ο διαχρονικός κυκλικός σχεδιασμός σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε έναν 'ελαφρύ' άσσο στο μανίκι σας.

​Εναλλαγή στα λουράκια με ένα κλικ​

Πατήστε το κουμπί απελευθέρωσης στο λουράκι για να το αφαιρέσετε εύκολα από το smartwatch σας. Προσαρμόστε το στυλ σας είτε πάτε για προπόνηση, είτε για βόλτα, αλλάζοντας τα λουράκια μόνο με μία κίνηση. Ο οδηγός για λουράκια διευκολύνει την ευθυγράμμιση με ένα χαρακτηριστικό κλικ όταν επανατοποθετούνται.

Γρατσουνιές και κρύσταλλο Sapphire δεν πάνε μαζί

Έτοιμο για όλες τις περιστάσεις

Το εκπληκτικά ανθεκτικό κρύσταλλο Sapphire δημιουργεί ένα στιβαρό, δυνατό καντράν, ενώ οι πιστοποιήσεις IP68 και 5ATM σημαίνουν ότι το smartwatch σας είναι αρκετά ανθεκτικό για να σας συντροφεύει στις περιπέτειες σας.

  • Ανθεκτικό στη σκόνη
  • Ανθεκτικό στο γλυκό νερό

Φορτίστε σε χρόνο μηδέν

Με μία πλήρη φόρτιση το smartwatch διαρκεί έως και 40 ώρες. Με τη γρήγορη φόρτιση του smartwatch μπορείτε να φτάσετε στο 45% σε μόλις 30 λεπτά και θα είστε έτοιμοι να συνεχίσετε με τις δραστηριότητές σας.

Το πιο ισχυρό μας smartwatch μέχρι σήμερα

Ο αναβαθμισμένος επεξεργαστής κάνει το Galaxy Watch6 18% ταχύτερο, βελτιώνοντας την ταχύτητα εκκίνησης εφαρμογών. Επομένως, είτε ξεκινάτε την ημέρα σας με ένα τρέξιμο είτε ετοιμάζεστε για ύπνο, είναι μαζί σας σε κάθε σας κίνηση.

Οι καλύτερες ημέρες ξεκινούν με καλύτερες νύχτες

Κατανοήστε τις νύχτες σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ημέρες σας. Φορέστε το Galaxy Watch6 σας στο κρεβάτι και παρακολουθήστε το Στάδιο ύπνου, τη Βαθμολογία ύπνου και τη Σταθερότητα ύπνου κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκειμένου να βελτιώσετε τις συνήθειες ύπνου σας. 

Τώρα, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στην Παρακολούθηση ύπνου απευθείας από το smartwatch σας, ώστε να βλέπετε συμβουλές κατευθείαν από τον καρπό σας.

Ένα πακέτο παρακολούθησης της καρδιάς στον καρπό σας

Το πακέτο παρακολούθησης της καρδιάς δουλεύει, ενώ αφοσιώνεστε στις ασχολίες σας. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας PPG μετρά κατά περιόδους τους παλμούς και τον καρδιακό ρυθμό σας όταν φοράτε το Galaxy Watch6 σας, και θα σας ειδοποιήσει εάν οι παλμοί σας είναι πολύ υψηλοί ή πολύ χαμηλοί. Χρησιμοποιήστε τον αισθητήρα ΗΚΓ για πιο αναλυτικές μετρήσεις.

Προσθέστε έναν έλεγχο αρτηριακής πίεσης στη ρουτίνα ευεξίας σας

Παρακολουθήστε τη φυσική σας κατάσταση προσθέτοντας έναν έλεγχο της αρτηριακής πίεσης στην καθημερινή ρουτίνα σας. Μετρήστε και παρακολουθήστε την αρτηριακή πίεσή σας στον καρπό σας με το Galaxy Watch6.


Λειτουργίες ασφαλείας

Το smartwatch σας είναι σε κατάσταση αναμονής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Σε περίπτωση πτώσης, η Ανίχνευση πτώσης θα την ανιχνεύσει και θα ρωτήσει εάν χρειάζεστε βοήθεια. Για άλλες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, απλά πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης πέντε φορές για να στείλετε ένα μήνυμα SOS σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. 

Όταν φτάσει η βοήθεια, αποκτήστε γρήγορα πρόσβαση στις Ιατρικές σας πληροφορίες από την οθόνη κλειδώματος με ένα πάτημα. Μην ανησυχείτε, είστε σε καλά χέρια.

Παρακολούθηση άσκησης

Παρακολουθήστε το fitness ταξίδι σας

Καταγράψτε τα επιτεύγματά σας και ελέγξτε όλη την πρόοδό σας με το Galaxy Watch6. Παρακολουθήστε τις κινήσεις σας για περισσότερες από 90 προπονήσεις, συμπεριλαμβανομένης της κολύμβησης σε κλειστή πισίνα και της γιόγκα, ή μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε τη δική σας προσαρμοσμένη προπόνηση. 

Ξεχάσατε να πατήσετε την έναρξη; Το smartwatch σας θα αναγνωρίσει αυτόματα και θα καταγράψει επιλεγμένες προπονήσεις, όπως το τρέξιμο, το περπάτημα και, πλέον, την ποδηλασία, ώστε να μη χάνετε πολύτιμα δεδομένα.

Ορίστε την τέλεια ένταση για εσάς με εξατομικευμένη Ζώνη καρδιακού ρυθμού

Ορίστε μια εξατομικευμένη Ζώνη καρδιακού ρυθμού. Ή απλά ξεκινήστε να τρέχετε και το Galaxy Watch6 θα μετρήσει τους παλμούς σας με βάση τη φυσική κατάστασή σας και θα προσαρμόσει μια Ζώνη καρδιακού ρυθμού που σας ταιριάζει. 

Μετά τη ρύθμιση θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν εισέρχεστε στην Ζώνη καρδιακού ρυθμού - στόχο σας. Βεβαιωθείτε ότι παραμένετε ακόμα στη ζώνη όσο μετακινείστε, τρέχετε και προπονείστε με τον δικό σας ρυθμό.

Τραβήξτε απομακρυσμένες φωτογραφίες με το Galaxy Z Flip5 από το smartwatch σας

Κάντε σύζευξη στο smartwatch σας με το Galaxy Z Flip5 για να καταγράψετε τον fit εαυτό σας από κοντά ή από απόσταση. Η λειτουργία Flex του Galaxy Z Flip5 και το Camera Controller σας επιτρέπουν να αλλάζετε εύκολα μεταξύ των λειτουργιών φωτογραφίας και βίντεο ή της μεγέθυνσης και σμίκρυνσης, όλα από την άνεση του καρπού σας. Έπειτα, πατήστε το κλείστρο στο smartwatch σας για να τραβήξετε μια φωτογραφία.

Κάτι περισσότερο από ένα ρολόι

Κάτι πολύ περισσότερο από ένα ρολόι. Με το Galaxy Watch6, μπορείτε να στέλνετε μηνύματα, να κάνετε κλήσεις, να απολαμβάνετε μουσική, ακόμη και χωρίς το smartphone σας. Μείνετε παραγωγικοί και συνεχίστε την ημέρα σας.

Η Διεθνής περιαγωγή κρατά τις επαφές σας κοντά σας.

Εξερευνήστε τον κόσμο χωρίς να χαθείτε.

Η Διεθνής περιαγωγή στο Galaxy Watch6 σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον χάρτη για να βρείτε αξιοθέατα, από το smartwatch σας. Εάν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα, μην ανησυχείτε. Θα μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις ή να στέλνετε μηνύματα για να ζητήσετε βοήθεια.

Προσαρμόστε το ανάλογα με την προσωπικότητά σας

Κάντε το Galaxy Watch6 μοναδικά δικό σας

Επιλέξτε από μια ευρεία συλλογή από λουράκια διαφορετικών στυλ και υλικών. Μπορείτε, επίσης, να προσαρμόσετε το καντράν του smartwatch σας με τα αγαπημένα σας χρώματα, σχέδια ή και φωτογραφίες του κατοικίδιου σας. 

Το όριο είναι η φαντασία σας.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μέγεθος Οθόνης
1,3 "
Ανάλυση Οθόνης
432x432 pixels
Τύπος Οθόνης
Super AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android
Οθόνη Αφής
Ναι
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης
16 GB
Τύπος Διασύνδεσης
4G - LTE, Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Αλουμίνιο
Μοντέλο
Samsung Galaxy Watch 6

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση
Λειτουργίες
Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο
Smart Assistant
-

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση σε Πισίνα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
300 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας
1,5 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
40 mm
Βάρος
28,7 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Myrto_Kyriazopoulou

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Χρυσό

    Πολύ καλό! Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία που τελειώνει γρήγορα και το οτι αν δεν έχεις κινητό Samsung κάποιες λειτουργίες δεν είναι δυνατές.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tili68
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ότι καλύτερο έχω πάρει σε smart watch....και είχα και Apple watch και Huawei και Xiaomi..... Δουλεύουν όλα άψογα, απαντάς σε κλήσεις, σε μυνήματα, σε Μάιλ, σε viper, messenger .... κατεβάζεις πλήθος εφαρμογών... άλλα ρολόγια δεν τα κάνουν αυτά.....και ας κρατάνε οι μπαταρίες τους όσο θέλουν.....Από μετρήσεις δεν είναι Garmin αλλά μια χαρά για αθλητικές δραστηριότητες... εξάλλου δεν είναι αθλητικό ρολόι.... είναι για να μην είσαι όλη την ώρα στο κινητό....και το καταφέρνει μια χαρά.....

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sofia4009
    1
    1 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η μπαταρία κρατάει μια μέρα μόνο!!! Το wifi calling δεν συνδέεται, ακουστικά xiaomi των 70€ δεν συνδέονται.Εαν δεν είσαι γκατζετακιας να ξέρεις διαφορά θα χάσεις απλά τα λεφτά σου γιατί κανένας μα κανένας σε καταστήματα τεχνολογίας να σου το φτιάξει η να σου εξηγήσει!!!! 1 εβδομάδας ρολόι χωρίς εργασία μόνο οικιακές δουλειές και η κάσα του γρατζουνιστηκε αμέσως και δεν το καλύπτει η εγγύηση γιατί δεν είναι στην οθόνη η γρατζουνιά!!! Οι μετρήσεις δεν είμαι σίγουρη αν είναι ακριβές αλλά τι βραδι που σηκώνομαι για τουαλετα και νερό το πρωί μου λέει ότι έχω κάνει 500 βήματα σε σπίτι 70τ.μ.!!!

    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Δύσκολος συγχρονισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xatzitakis_t
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Προερχόμενος από Apple watch SE αισθάνομαι ότι έχω αλλάξει τεχνολογικό επίπεδο... υπέροχο ρολόι... πολλές εφαρμογές, κατεβάζεις ότι θες... εξαιρετική οθόνη πολύ καλή ευκρίνεια στον ήλιο... δυνατός ήχος όταν ακούς τον άλλον που σε παίρνει τηλέφωνο....η μπαταρία δεν μπορεί να κρατήσει πάνω από μέρα... γιατί δουλεύουν πολλοί αισθητήρες για τις μετρήσεις που κάνει...και που δεν κάνουν τα άλλα και κρατάνε εβδομάδα....μη τα συγκρίνουμε.... Γενικά με αυτό το ρολόι έχει βελτιωθεί η καθημερινότητα μου...από θέματα υγείας και κινήτρων για άθληση.... και δεν κοιτάς πλέον το κινητό.... αξίζει η αγορά του ...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lovabill
    4
    47 στους 47 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Προσοχή. Αν το ρολόι δεν ειναι αγορασμένο από επίσημο ελληνικό κατάστημα (GR), πρεπει να καλέσετε την Samsung να δώσετε το ΙΜΕΙ για να μάθετε πρώτη χώρα προορισμού. Θα πρεπει η χώρα να βρίσκεται εντος EE για να έχεις εγγύηση και να έχει ίδια LTE χαρακτηριστικά με Ελλάδα (καλή τύχη σε αυτό). Το δικό μου ήταν για Βιετναμ ως πρωτη χώρα, οποτε δεν ειχα φωνητική κλήση και εγγύηση απο Samsung όχι. Είχα ενα αξιολογο ρολογακι που εστελνε SMS και όλα τα αλλα καλα που κάνει και η Bluetooth έκδοση. Το επέστρεψα κυρίως λόγω της μη εγγύησης (διάβασε μέχρι τέλους όμως - ίσως δεν έκανα καλά!).

    Υ.Γ.: έπαιξε! Πλήρωσα ακριβά μια πληροφορία, οποτε θα την μοιραστώ να γλιτώσετε εσείς τα εξοδα: χρειάζεται wifi calling για cosmote. Αυτό να ζητήσετε από τον πάροχο (σε εναν Γερμανό γίνεται δωρεάν).
    Και να πω την εμπειρία μου. Λοιπόν, απο πείσμα το αγόρασα πάλι από την Samsung Hellas (eshop) στην φουσκωμένη τιμή των 370€ (140€ παραπάνω απο το μαγαζι εδώ) και εδωσα πάλι 5€ στη Cosmote για esim. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο! Καλώ cosmote, περιμενω 60' αναμονή και το κλείνω... Καλώ την Samsung και κάνει κάτι ρυθμίσεις με τηλεχειρισμό μέσω κινητού... Τίποτα. Μου προτείνει να δοκιμάσω Vodafone διότι στην ιστοσελίδα τους αναφέρει οτι το υποστηρίζουν. Δίνω 35€ για νέα CU και μετατροπή σε esim και... ακόμη χειρότερα, δεν μπαίνει καν στο Vodafone GR δίκτυο, ουτε καν SMS. Βρίσκω έναν μικρό Γερμανό και μπαίνω μπας και μου πουν τίποτα καινούριο και μου λέει ένας τσάκαλος που φορούσε το watch5 pro lte, ότι θέλει wifi call. Το ενεργοποιεί, με πετάει απο το δίκτυο αυτόματα, επανεκίνηση το ρολοι και όλα καλά!.. Συμπεράσματα:
    1. η εξυπηρέτηση της Cosmote δεν έβρισκε κάτι στραβό και ούτε γνώριζε επαρκώς για τα θέματα της, κοινώς το προσωπικό δεν είναι high-tech, γνωρίζουν τα βασικά.
    2. η ιστοσελίδα της Cosmote είναι ανακριβής στη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευων esim (τις εχει συγκεντρωτικά αν γκουγκλάρεις), δεν εμπεριέχει το Watch6 αλλά τελικά το υποστηρίζει. Βεβαια στο eshop τους λέει οτι την υποστηρίζει.
    3. η vodafone έχει τη συσκευή στη λίστα τους, αλλά δεν έπαιξε με τη μία. θα επανέλθω αν ασχολήθω και τη φτιάξω.
    4. η Samsung μου πρότεινε να αγοράσω 2η sim βαση των παραπάνω και τζάμπα έδωσα 35€ που σημαίνει πως ούτε αυτή γνωρίζει. ίσως τους καλέσω για ενημέρωση.
    5. το βιετναμεζικο ρολογακι ίσως και να έπαιζε μια χαρά, μακάρι να είχα πέσει σε κατάλληλο υπάλληλο τότε και ας μην είχε εγγύηση. Θα την είχα βγάλει με 243€. Τώρα έδωσα σύνολο 370+10+35=415€.
    6. το wifi calling ειναι μια τεχνολογια που σου επιτρεπει κλησεις μεσω...wifi. Το ότι μπλοκάρει το watch ειναι bug της cosmote.

    Σαν συσκευή 4G: έκανα εκτροπή κλήσεων από το κινητό στο ρολόι (είτε με *21*νουμερο# και #21# για ακυρωση, ειτε μεσα απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης τηλεφώνου), πρόσθεσα μια VISA χρεωστική στο gwallet, συνέδεσα με bluetooth τα Xiaomi Basic Earbuds των 20€, παράτησα το κινητό σπίτι και πήγα για καφέ. Ξεκίνησα με 95% μπαταρία, έβαλα google maps μια φορά να βρω ένα μέρος, πλήρωσα με NFC 2 φορές, έστειλα 2 SMS, μίλησα 4G με τις ψείρες για 30 λεπτά και γύρισα σπίτι μετά από 7 ώρες και ήταν στο 24%.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση

Ερωτήσεις

49 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
PetrosX

Γνωρίζει κάποιος αν δέχεται τον ίδιο αριθμό που έχω και στο τηλέφωνο με μία e-sim; Όχι μόνο για να δέχομαι, αλλά και για να πραγματοποιώ κλησεις από το ρολόι.

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Galaxy Watch6 LTE Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite)Samsung Galaxy Watch6 LTE Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite)Samsung Galaxy Watch6 LTE Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite)Samsung Galaxy Watch6 LTE Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Gold)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Gold)
από 180,99 €από 170,94 €από 207,50 €από 204,83 €από 205,99 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες